Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
NEW: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m.
@marca
150 + 50 opciókkal maximum
@marca
150 + 50 opciókkal maximum
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez csak azert lehetseges, mert a masik fel kifizeti. Miert adjak olcsobban, ha ennyiert is elviszik oket?Sierra írta:igen ez a baj, most már lejáró szerződés esetén se az van mint régen pl Kroos esetében, hogy jön 25-ért.Kerlon írta:
Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.
Kane-nek is jövőre jár le aztán mégis röpködnek a 100 meg 120 milliós hírek. Ez ilyen, 100 alatt nem úsznánk meg, de inkább 120 körül van a realitás sajni.
Kereslet-kinalat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
összessegeben ez a pre-match tshirt az egyetlen, ami nem okadekszar iden. (itt a beli interju foton jobbra pl)Kerlon írta: Most nezem, hogy tenyleg az lesz a 3. szamu nez.
Gyoker adidas
nem veletlen, hogy papi nem jön el egy ilyen ratyi kinai szarba jatszani
amugy lehet meg ez is bonyolitja a dolgokat, nike foarca a fodball temaban, psg es valogatott is nike, aztan megjelenik egy adidas mezben szeptembertol.... anno ceronaldo eseteben is ment a matek hogy lesz ez, ilyen olyan marketingjogok balrajobbra...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. július 28., péntek 10:54-kor.
thereisonly1ronaldo
igen ez a baj, most már lejáró szerződés esetén se az van mint régen pl Kroos esetében, hogy jön 25-ért.Kerlon írta:Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.hehetheoriginal írta: mondom, atvesszuk az aug. 1-jei bonuszt es ajanlunk meg 60-at, aztan megall nekünk 120-bol.
elso es utolso ajanlat, szevasztok.
remelem nem fizetunk jocskan 100 feletti penzt egy lejaro szerzodesu emberert, megis mi a faszert?
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.
meg egy ötlet: ha hali 50-60 milla volt, akkor bappe ara se legyen sokkal több.
csokolom viszonlatas.
Kane-nek is jövőre jár le aztán mégis röpködnek a 100 meg 120 milliós hírek. Ez ilyen, 100 alatt nem úsznánk meg, de inkább 120 körül van a realitás sajni.
Most nezem, hogy tenyleg az lesz a 3. szamu nez.
Gyoker adidas
Gyoker adidas
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
@marca:
Real Madrid could sign Kylian Mbappé in the coming days.
Real Madrid have known about Kylian Mbappé's price tag for a few days now. All that remains is for both parties to adjust the fee a little. Madrid were informed of PSG's asking price by Fayza Lamari.
The purchase fee Real Madrid pay to sign Mbappé has to be distributed between the player and PSG as compensation. The distribution plan has already taken place between Fayza Lamari and Kia Joorabchian, the Iranian agent appointed by PSG to negotiate with Mbappe's clan.
Real Madrid could sign Kylian Mbappé in the coming days.
Real Madrid have known about Kylian Mbappé's price tag for a few days now. All that remains is for both parties to adjust the fee a little. Madrid were informed of PSG's asking price by Fayza Lamari.
The purchase fee Real Madrid pay to sign Mbappé has to be distributed between the player and PSG as compensation. The distribution plan has already taken place between Fayza Lamari and Kia Joorabchian, the Iranian agent appointed by PSG to negotiate with Mbappe's clan.
Ugyanígy vagyok. Ez egy triplás keret lenne simán. Plusz lezárulna végre ez az egész dráma telenovella.ziro4vr írta: Nekem azért kéne már idén a faszi, mert valami überbaszó csapatnak nézne az ki, elnézve a mostani kp-t főleg. Még ott van a két öreg a muppet showból, Bellingham, Cama, csacsi öreg vini j, cserecsatárunk is van végre.. még a szirszar spanyol bajnokikat is tán várnám újra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.hehetheoriginal írta: mondom, atvesszuk az aug. 1-jei bonuszt es ajanlunk meg 60-at, aztan megall nekünk 120-bol.
remelem nem fizetunk jocskan 100 feletti penzt egy lejaro szerzodesu emberert, megis mi a faszert?
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
csokolom viszonlatas.
Meglepne, ha ket fekete mezunk lenne. Ez olyan, mintha 15ös mez lenne feketeben.
Azt irtak korabban, hogy aranyszinu lesz a 3.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem azért kéne már idén a faszi, mert valami überbaszó csapatnak nézne az ki, elnézve a mostani kp-t főleg. Még ott van a két öreg a muppet showból, Bellingham, Cama, csacsi öreg vini j, cserecsatárunk is van végre.. még a szirszar spanyol bajnokikat is tán várnám újra.
Nem illik.
- hehetheoriginal
mondom, atvesszuk az aug. 1-jei bonuszt es ajanlunk meg 60-at, aztan megall nekünk 120-bol.
csokolom viszonlatas.
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
csokolom viszonlatas.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amik igy kezdődnek, azok a kedvenceimKylian Mbappé’s mother
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ennyiért tartsák meg.gaborz1 írta: JUST IN: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m. @marca #rmalive
Nahát.
Én meg egy budai villát akarok, sportkocsikkal a garázsban.
Perez remélem mondja, hogy 100+addson vagy maradhat a seggén aztán perkáljanak neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
JUST IN: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m. @marca #rmalive
Nahát.
Jött egy ilyen is mellé:
JUST IN: Kylian Mbappé’s mother has told Real Madrid’s management that they’re trying to lower the price tag of €250M set by PSG. @marca
Nahát.
Jött egy ilyen is mellé:
JUST IN: Kylian Mbappé’s mother has told Real Madrid’s management that they’re trying to lower the price tag of €250M set by PSG. @marca
- hehetheoriginal
balfasz emirates nelkul milyen baszo lenne edesfaszom.Realista24 írta:Na, akkor most dolt elhehetheoriginal írta:
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszor
amugy cselszi mezet neztem, zero ponzor az elejen, tiszta sötetkek, nagyon malac.
gondolom szezonkezdetre raraknak valami nyomorult ceget....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor most dolt elhehetheoriginal írta:
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszor
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszorBullit írta:2. hozzászólásom akkor megint Pappés lesz.Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Én pont ezen filóztam a héten, hogy szerintem még júliusban aláír, valószínűleg Papa Perez mondott egy olyan összeget ami mindkét félnek elfogadható, hiszen ha aug. 1.-én még ott van a teknős akkor minusz 60 millióról indulnak, Perez is tudja, hogy ha azt már kifizették neki, akkor még többet fognak kérni érte mert ha már beleöltek ennyit legföljebb marad a szezonra padozni/játszani néha.
Szerintem ez még most júliusban le lesz zsírozva pont a bónusz miatt..
Augusztus első hetében bejelentik.
markmywords!
thereisonly1ronaldo
- Bullit
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez Blanco
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2. hozzászólásom akkor megint Pappés lesz.Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Én pont ezen filóztam a héten, hogy szerintem még júliusban aláír, valószínűleg Papa Perez mondott egy olyan összeget ami mindkét félnek elfogadható, hiszen ha aug. 1.-én még ott van a teknős akkor minusz 60 millióról indulnak, Perez is tudja, hogy ha azt már kifizették neki, akkor még többet fognak kérni érte mert ha már beleöltek ennyit legföljebb marad a szezonra padozni/játszani néha.
Szerintem ez még most júliusban le lesz zsírozva pont a bónusz miatt..
Augusztus első hetében bejelentik.
markmywords!
Raul Gonzalez Blanco - No.7 - El Capitano
Úgy licitálgattok egymásra, el fogtok oda is jutni hogy a PSG fizet nekünk hogy vigyük már, Mbappe meg ingyen játszik hogy vezekeljen
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kölcsönvennénk és állnánk a fizuját még akkoris jobban járnának mintha rajtuk maradna
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams