Amúgy azon a tavaszi meccsen kívül, amikor kettőt is kihagyott egymás után, sose kellett izgulni, amikor Karim állt oda.wZoLee7 írta:Tegnap is egyből írtam, bennem Vini fel sem merülne, mint tizi rúgó meccsek közben. Rodrygo, Alaba, akik gyakran a pályán lesznek és jk lehetnek, nyilván ha jön Bappe akkor Ő. Szerintem Ballingham is stabilabban oldaná meg. Ez lesz az a pont ahol Karim rohadtul fog hiányozni, sosem kellett izgulni, hogy belövi vagy sem.el magico írta: Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én semmiképp sem bíznám rá a tiziket. Nem (csak) a tegnapi miatt.
Eleve mentálisan (még?) nem elég erős, ahhoz hogy idegileg bírja ezt a fajta folyamatos nyomást. Másrészt a rúgótechnikája is kiszámíthatatlan. Van amikor baromi szépen meg tud oldani egy helyzetet, van amikor meg elvinizi
Kroos, Modric bír legnagyobb rutinnal ezen a téren, de ők nem lesznek mindig pályán valószínűleg. Támadók közül Rodrygora nyugodtabban bíznám, neki a rúgótechnikája jobb, mint Vinié. Joselu nem tudom, milyen tizikben
Joselu mint ló a lónak beveri a büntetőt, bár mondjuk csak a Nemzetek Ligája döntőben láttam először és utoljára, de hamarabb bíznám rá, mint Vinire, hiába imádom, de minden adott hozzá, hogy javuljon benne, ott van Courtois, Lunin (kiválóan védi) az edzésen, hogyha élesben akarja majd lőni, akkor komolyabban kell koncentrálnia is, mint tegnap, látszott már a nekifutása előtt (eyetest 3.0), hogy belekúr majd egy nagyot lendületből, megy ahová megy, én is voltam így 11 éves koromban, ugyanúgy kapufa lett mint ez.