Xavi asks for a replacement for Dembélé... but not Joao FelixMester77 írta: A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
@marca
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 1., kedd 11:26
Xavi asks for a replacement for Dembélé... but not Joao FelixMester77 írta: A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. augusztus 1., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 1., kedd 1:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 1., kedd 1:38
Annyi a gond, hogy ez nem ő. Kommentekben írják, hogy valami freestyleos, csak a posztoló vicceskedett.ferni írta: Azért ezt ajánlom megnézni:
Fermin Lopez mikor bemutatták, nem rossz el kell ismerni.
Ott van alatta milyen volt Dembele produkciója anno
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 1., kedd 0:33
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 31., hétfő 21:31
Én hoztam, tehát hihetsz.Realista24 írta:Ha visszaolvasol lathatod, hogy Dembele nem akarja, mert korrekt modon akar eljarnia a Barcaval, ha hihetunk ennek a hirnek.Remy írta: és az a PSGnek miért jó? Pusziból többet fizetnek, csak mert?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 31., hétfő 21:29
Marseilleben nagyon jo szezont futott Alexis.csala írta:Alexis Sanchez...jézusom ő még focizik?Szerintem amúgy jobban jár a barsza ha megszabadul Dembitől.Kapnak egy kis pénzt,és nem kell tovább kínlódniuk a francia egészségügyi számláival.Na meg a kis fiatal brazil gyerek is így lehet hogy tudna csatlakozni hozzájuk...bár még az új igazolások sincsenek regisztrálva én úgy tudom.Pad'em írta: A kedvenc, hogy Alexis Sanchezzel tárgyalnak mint pótlás
Persze Xavi Bernardo Silvát preferálná. De őt meg úgy tűnik nem adja el mégse a City, Barca által kifizethető áron pláne nem.
Cancelo meg Fresneda sanszosabb érkező még hozzájuk.
HozzászólásSzerző: csala » 2023. július 31., hétfő 21:28
Alexis Sanchez...jézusom ő még focizik?Szerintem amúgy jobban jár a barsza ha megszabadul Dembitől.Kapnak egy kis pénzt,és nem kell tovább kínlódniuk a francia egészségügyi számláival.Na meg a kis fiatal brazil gyerek is így lehet hogy tudna csatlakozni hozzájuk...bár még az új igazolások sincsenek regisztrálva én úgy tudom.Pad'em írta: A kedvenc, hogy Alexis Sanchezzel tárgyalnak mint pótlás
Persze Xavi Bernardo Silvát preferálná. De őt meg úgy tűnik nem adja el mégse a City, Barca által kifizethető áron pláne nem.
Cancelo meg Fresneda sanszosabb érkező még hozzájuk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 31., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 31., hétfő 19:53
Hál' Istennek.NEW: Mbappé REJECTED Barça. @le_Parisien
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 31., hétfő 19:48
Ha visszaolvasol lathatod, hogy Dembele nem akarja, mert korrekt modon akar eljarnia a Barcaval, ha hihetunk ennek a hirnek.Remy írta: és az a PSGnek miért jó? Pusziból többet fizetnek, csak mert?
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 31., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 31., hétfő 19:44
Holnaptol 100 millio, igy a ket klub targyal egy koztes osszegrol, es igy akkor nem aktivaljak az 50 millios kivasarlasi arat.Realista24 írta:Friss hirekkel operaljunk keremszepen.ELSiete írta: Ousmane Dembélé has just asked Barça for formal ‘permission’ to negotiate with PSG
Dembélé wants to follow all the correct steps.
There’s still feeling this could not be done in time to activate La Liga €50m clause in 9h — but trying to agree with different ways.
Verbal agreement between Ousmane Dembélé and Paris Saint-Germain is confirmed — sealed since Sunday late night on five year deal.
Dembélé said yes, as revealed overnight.
It’s on PSG and Barça to find the way — Liga €50m clause set to expire in 8 hours… or another way.
Dembele nem fogja ma aktivalni az 50m kivasarlasi arat. A Barcelona 5 napot ad a PSG-nek a targyalasra es az uzlet lezarasara.
Ezt irjak most.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 31., hétfő 18:04
Friss hirekkel operaljunk keremszepen.ELSiete írta: Ousmane Dembélé has just asked Barça for formal ‘permission’ to negotiate with PSG
Dembélé wants to follow all the correct steps.
There’s still feeling this could not be done in time to activate La Liga €50m clause in 9h — but trying to agree with different ways.
Verbal agreement between Ousmane Dembélé and Paris Saint-Germain is confirmed — sealed since Sunday late night on five year deal.
Dembélé said yes, as revealed overnight.
It’s on PSG and Barça to find the way — Liga €50m clause set to expire in 8 hours… or another way.
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. július 31., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 31., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. július 31., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 31., hétfő 16:25
Igen, nem a legjobban fogalmaztam meg, jogos.Realista24 írta:Jo, de azt irtad, hogy az anyja szulte oda Azt hittem ugy gondolod, hogy eleve kataloniaban szuletett.realmadrid95 írta:
Mar megdumaztuk, hogy neked mas a sajat neveles fogalma, amit elfogadok.
Amugy Gavi nem egy nagy durranas, siman elboltolnam en is Laporta helyeben egy top3-as jatekosra, ha tudnam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 31., hétfő 15:56
Jo, de azt irtad, hogy az anyja szulte oda Azt hittem ugy gondolod, hogy eleve kataloniaban szuletett.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Hova? Betis akademian kezdett.
Amugy sem tobb, mint egy katalan Gattuso.
Mar megdumaztuk, hogy neked mas a sajat neveles fogalma, amit elfogadok.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 31., hétfő 15:52
Realista24 írta:Hova? Betis akademian kezdett.realmadrid95 írta:
Ah szerintem kizart, hogy Gavit belevontak volna. En tisztelem a Barcat, de ezt a kis gothost oda szulte az anyja, oda valo teljes mertekben.
Amugy sem tobb, mint egy katalan Gattuso.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem