Valószínűleg ez már nem egy hivatalos kitétel a szerződésben, hanem egy szóbeli megállapodás a két klub között, hogy 50 milláért továbbra is elengedik Dembele-t annak ellenére, hogy lejárt a határidő.Ezt csak én nem értem? Lejárt a clause de mégis van clause ugyanannyiért?
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
Ezt csak én nem értem? Lejárt a clause de mégis van clause ugyanannyiért?Realista24 írta:Csak irom, amit olvasok. Update herewogo-tol:csala írta:
Amennyiben aktiválták volna akkor tele lenne a spanyol,katalán média a hírrel.Nagyon nem vagyok otthon ezekbe a dolgokban de szerintem azért van a hátáridő hogy addig kell teljesíteni,ill kifizetni.Jul 31-ig 50 millió,utánna 100...akkor hogy lenne idejük szombatig kifizetni az 50 milliót?
Dembélé clarity
PSG have NOT activated La Liga €50m exit clause for Ousmane — expired and now valid for €100m.
By sending formal letter to Barça, PSG activated a ‘private’ clause.
It makes Dembélé available for same amount, €50m.
Deal to be sealed by end of the week.
Gondolom igy megsporolnak valamennyi adot, hogy nem a La Ligan keresztul intezik. Mast nem nagyon tudok elkepzelni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na most vagy megtanulsz normalisan irni vagy segitek ra idot keriteni.csala írta: Jó nagy marhák a katalánok ha ebbe belemennek.Mivel lejárt a határidő 100 vagy el lehet tolni a biciklit.Na jó esetleg 80 ba kiegyezhetünk ha annyira kell ez a kórházszökevény.Ideje lenne megtanítani ezekkel az abroszfejüekkel hogy a pénz nem minden.Na de a barszánál amilyen idióták intézik az igazolásokat tuti lefekszenek ezeknek a köcsögöknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó nagy marhák a katalánok ha ebbe belemennek.Mivel lejárt a határidő 100 vagy el lehet tolni a biciklit.Na jó esetleg 80 ba kiegyezhetünk ha annyira kell ez a kórházszökevény.Ideje lenne megtanítani ezekkel az abroszfejüekkel hogy a pénz nem minden.Na de a barszánál amilyen idióták intézik az igazolásokat tuti lefekszenek ezeknek a köcsögöknek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak irom, amit olvasok. Update herewogo-tol:csala írta:Amennyiben aktiválták volna akkor tele lenne a spanyol,katalán média a hírrel.Nagyon nem vagyok otthon ezekbe a dolgokban de szerintem azért van a hátáridő hogy addig kell teljesíteni,ill kifizetni.Jul 31-ig 50 millió,utánna 100...akkor hogy lenne idejük szombatig kifizetni az 50 milliót?Realista24 írta: Lequipe szerint a PSG aktivalta Dembele 50millios zaradekat, es szombatig van idejuk kifizetni azt.
Kozben megy valami masfajta maszatolas a klubok kozott, de ha nincs megallapodas, akkor marad ez a verzio.
Dembélé clarity
PSG have NOT activated La Liga €50m exit clause for Ousmane — expired and now valid for €100m.
By sending formal letter to Barça, PSG activated a ‘private’ clause.
It makes Dembélé available for same amount, €50m.
Deal to be sealed by end of the week.
Gondolom igy megsporolnak valamennyi adot, hogy nem a La Ligan keresztul intezik. Mast nem nagyon tudok elkepzelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amennyiben aktiválták volna akkor tele lenne a spanyol,katalán média a hírrel.Nagyon nem vagyok otthon ezekbe a dolgokban de szerintem azért van a hátáridő hogy addig kell teljesíteni,ill kifizetni.Jul 31-ig 50 millió,utánna 100...akkor hogy lenne idejük szombatig kifizetni az 50 milliót?Realista24 írta: Lequipe szerint a PSG aktivalta Dembele 50millios zaradekat, es szombatig van idejuk kifizetni azt.
Kozben megy valami masfajta maszatolas a klubok kozott, de ha nincs megallapodas, akkor marad ez a verzio.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lequipe szerint a PSG aktivalta Dembele 50millios zaradekat, es szombatig van idejuk kifizetni azt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki akartak rakni a hollandot, hogy penzt csinaljanak belole, de a jatekos nem akart a ManU-ba menni, meg nagyon mashova sem.Sierra írta:Ennyire fix h lép? Azért fura h elengedik, meg h menni akar... keretből kb a legagilisebb játékos. Bár kurva sokat sérült, ez mindenképpen negatívum. Mondjuk DeJongot is eladták már tavaly meg fixen távozott, aztán mégis maradt a végén.Mester77 írta: A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
Dembele ugyanez, nem akart menni, aztan megis ki akarjak tenni.
De a Real banik szarul a jatekosokkal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Aki 6,5 év alatt nem tud legalább pár hónapra jó szintet hozni, azt a játékost lehet hogy el kell engedni. + fontos pillanatokban általában kihagyja a ziccereit.Sierra írta:Ennyire fix h lép? Azért fura h elengedik, meg h menni akar... keretből kb a legagilisebb játékos. Bár kurva sokat sérült, ez mindenképpen negatívum. Mondjuk DeJongot is eladták már tavaly meg fixen távozott, aztán mégis maradt a végén.Mester77 írta: A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
Ennyire fix h lép? Azért fura h elengedik, meg h menni akar... keretből kb a legagilisebb játékos. Bár kurva sokat sérült, ez mindenképpen negatívum. Mondjuk DeJongot is eladták már tavaly meg fixen távozott, aztán mégis maradt a végén.Mester77 írta: A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Xavi asks for a replacement for Dembélé... but not Joao FelixMester77 írta: A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
@marca
- Mester77
A szinte biztos távozó Dembélét a Barca Joao Félix kölcsönvételével pótolná
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Le is szavaztam magamat.....
Attól még menő, de tényleg nem volt túl hihető meg ezeket az újvonalas spanyolokat már ki ismeri arcról, ugyanaz az összes
Ez van ha a kebabostól rossz forrást kap az ember :
Attól még menő, de tényleg nem volt túl hihető meg ezeket az újvonalas spanyolokat már ki ismeri arcról, ugyanaz az összes
Ez van ha a kebabostól rossz forrást kap az ember :
- Pad'em
Annyi a gond, hogy ez nem ő. Kommentekben írják, hogy valami freestyleos, csak a posztoló vicceskedett.ferni írta: Azért ezt ajánlom megnézni:
Fermin Lopez mikor bemutatták, nem rossz el kell ismerni.
Ott van alatta milyen volt Dembele produkciója anno
Amúgy meg Jézus Vallejo a dribblik királya, az ő Granadai bemutatását nézegesd inkább
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Azért ezt ajánlom megnézni:
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én hoztam, tehát hihetsz.Realista24 írta:Ha visszaolvasol lathatod, hogy Dembele nem akarja, mert korrekt modon akar eljarnia a Barcaval, ha hihetunk ennek a hirnek.Remy írta: és az a PSGnek miért jó? Pusziból többet fizetnek, csak mert?
Most Sanet is írjak a Barcanal.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Marseilleben nagyon jo szezont futott Alexis.csala írta:Alexis Sanchez...jézusom ő még focizik?Szerintem amúgy jobban jár a barsza ha megszabadul Dembitől.Kapnak egy kis pénzt,és nem kell tovább kínlódniuk a francia egészségügyi számláival.Na meg a kis fiatal brazil gyerek is így lehet hogy tudna csatlakozni hozzájuk...bár még az új igazolások sincsenek regisztrálva én úgy tudom.Pad'em írta: A kedvenc, hogy Alexis Sanchezzel tárgyalnak mint pótlás
Persze Xavi Bernardo Silvát preferálná. De őt meg úgy tűnik nem adja el mégse a City, Barca által kifizethető áron pláne nem.
Cancelo meg Fresneda sanszosabb érkező még hozzájuk.
Alexis Sanchez...jézusom ő még focizik?Szerintem amúgy jobban jár a barsza ha megszabadul Dembitől.Kapnak egy kis pénzt,és nem kell tovább kínlódniuk a francia egészségügyi számláival.Na meg a kis fiatal brazil gyerek is így lehet hogy tudna csatlakozni hozzájuk...bár még az új igazolások sincsenek regisztrálva én úgy tudom.Pad'em írta: A kedvenc, hogy Alexis Sanchezzel tárgyalnak mint pótlás
Persze Xavi Bernardo Silvát preferálná. De őt meg úgy tűnik nem adja el mégse a City, Barca által kifizethető áron pláne nem.
- Pad'em
A kedvenc, hogy Alexis Sanchezzel tárgyalnak mint pótlás
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Így tiszta sor.
Akkor legyen 55 milla.
Akkor legyen 55 milla.
Hál' Istennek.NEW: Mbappé REJECTED Barça. @le_Parisien
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots