nagyon helyes, gyenguljenek csakPad'em írta: Xavi a Milan meccsük utáni interjúban megerősítette, hogy Dembi lép. Nem tudnak versenyezni a Párizs ajánlatával, nem tudnak semmit tenni ellene és csalódott a játékosban.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Xavi a Milan meccsük utáni interjúban megerősítette, hogy Dembi lép. Nem tudnak versenyezni a Párizs ajánlatával, nem tudnak semmit tenni ellene és csalódott a játékosban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
másik topicban volt szó ázárról...
Na most örülök hogy ilyen jól boltolnak a la messiás hazájában is
Na most örülök hogy ilyen jól boltolnak a la messiás hazájában is
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
jah igen, úgy már azért nem. Mindenesetre Barcának cumi mert csak 25-öt kap.Pad'em írta:Az átig összeg 50 millió, nem 27.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom hova tenni ezt a transzfert, bar meg nem hivatalos, de meglepne, ha nem jonne hamarosan a bejelentes ennyi cikk utan.
ennyiert mindenkeppen jo fogas a psg-nek es a 25 amit kapunk erte az kb apropenz ahhoz kepest, amennyibe kerult es hogy milyen arak vannak mar.
azert a playstationozos, edzesrol elkesos, allandoan serult, komolytalan figurabol rendesen visszakapaszkodott miota xavi az edzo, meg ha nem is eleg konzisztens.
gyengulni biztosan fogunk nelkule, de nalam ez attol is fugg, ki lesz helyette a kezdo.
ha megprobalja xavi valahogy a de jong, gundogan, gavi, pedri negyest jatszatni, az amennyit adhatna kontrollban es vedekezesben, annyit elvenne tamadasban, viszont ha lenne egy egeszseges es jo formaba lendulo fati, akkor lehetne valamit okoskodni, neki szerintem a potencialja meg mindig ott van.
a kolcson felix erdekes opcio lenne, ha itt is besul, akkor mar a 3. tipusu topligas csapatban eg be.
ennyiert mindenkeppen jo fogas a psg-nek es a 25 amit kapunk erte az kb apropenz ahhoz kepest, amennyibe kerult es hogy milyen arak vannak mar.
azert a playstationozos, edzesrol elkesos, allandoan serult, komolytalan figurabol rendesen visszakapaszkodott miota xavi az edzo, meg ha nem is eleg konzisztens.
gyengulni biztosan fogunk nelkule, de nalam ez attol is fugg, ki lesz helyette a kezdo.
ha megprobalja xavi valahogy a de jong, gundogan, gavi, pedri negyest jatszatni, az amennyit adhatna kontrollban es vedekezesben, annyit elvenne tamadasban, viszont ha lenne egy egeszseges es jo formaba lendulo fati, akkor lehetne valamit okoskodni, neki szerintem a potencialja meg mindig ott van.
a kolcson felix erdekes opcio lenne, ha itt is besul, akkor mar a 3. tipusu topligas csapatban eg be.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
flori írta:Még ezért a Dembelért is arcpirítóan alacsony összeg a 27 millió. Főleg a 135 milliós vételár után. Az meg a másik, hogy a felét lenyúlják az ügynökével a kivásárlási árnak, plusz nagyobb fizut kap Párizsban.Realista24 írta:
Miért?
De nem 27 millió lesz, csak ennyi marad a Barcanal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Legalább nem ingyen bukták tavaly. Az is valami. Mondjuk lementek kutyába rendesen, hogy ilyen kitételeket engedtek neki szerződésbe írni - még dönthettet volna úgyis, hogy kilép a szerződéséből és ingyen lép...
Clauses in Dembélé's contract:
• Release clause until 31 July - €50M (he gets €25M)
• Release clause after 1 August - €100M (he gets €25M)
• Private release clause: €50M (he gets a %)
• A termination clause: He can leave for free.
Ebből a 27-ből elsősorban Cancelót akarja Xavi. Ha őt nem sikerül, akkor viszik Fresnedát ami kb már done deal.
Támadópotenciáljuk mondjuk jócskán visszaesik.
Clauses in Dembélé's contract:
• Release clause until 31 July - €50M (he gets €25M)
• Release clause after 1 August - €100M (he gets €25M)
• Private release clause: €50M (he gets a %)
• A termination clause: He can leave for free.
Ebből a 27-ből elsősorban Cancelót akarja Xavi. Ha őt nem sikerül, akkor viszik Fresnedát ami kb már done deal.
Támadópotenciáljuk mondjuk jócskán visszaesik.
Az átig összeg 50 millió, nem 27.Sierra írta: Facom, 27ert mondjuk ide is johetne siman
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hova, minek? Ingyen se.Sierra írta: Facom, 27ert mondjuk ide is johetne siman
Helyet foglalna, fizetni kell, sérült, és tele vagyunk elöl.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Facom, 27ert mondjuk ide is johetne siman
- flori
Még ezért a Dembelért is arcpirítóan alacsony összeg a 27 millió. Főleg a 135 milliós vételár után. Az meg a másik, hogy a felét lenyúlják az ügynökével a kivásárlási árnak, plusz nagyobb fizut kap Párizsban.Realista24 írta:Miért?flori írta: Barça will receive around €27m for Dembélé. @MatteMoretto
Ha ez igaz, akkor jól átbszták a "mesteri" Laporta-Alemany duót.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
flori írta: Barça will receive around €27m for Dembélé. @MatteMoretto
Ha jol tudom az 50 millió az felesbe ment volna Dembelenek meg a Barcanak
Ezekszerint egy 27-23m €-ban allapodtak meg.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért?flori írta: Barça will receive around €27m for Dembélé. @MatteMoretto
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Barça will receive around €27m for Dembélé. @MatteMoretto
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Az as.com-on (ha jól fordítottam a spanyol szöveget) azt írják, hogy "bár a határidő már július 31-én lejárt, a PSG előtte elküldte a levelét, hogy aktiválni akarja a kivásárlási árat. Ennek köszönhetően a franciáknak öt plusz napjuk van arra, hogy kifizessék az 50 milliót. Ez egy magánzáradék Dembélé szerződésében."
Szóval a privát záradék Dembele szerződésében szerepel.
Szóval a privát záradék Dembele szerződésében szerepel.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Én olyasmit is olvastam,hogy a 100-is jàr a fele az ügynókènek és neki is csak az adó így magasabb
És akkor a barca feljelenti a psg-t, hogy egyeztettek dembelevel a klub háta mögött?
50-ért azért nagy deal lenne a PSG-nek a mai körülményeket tekintve.
Ligát vele is behúznánk, BL meg szóra se érdemes.
Ligát vele is behúznánk, BL meg szóra se érdemes.
Csak elírta, hogy pirate.Pad'em írta:Ja, valszeg adóelkerülés van a dolog mögött. Azt írták, hogy Sissoko dolgozott valami spéci megoldáson, hogy ne kelljen a 25 millió után adózniuk Dembélével. Úgy látszik megoldotta.Realista24 írta:
Mondom, szerintem ugy egyeztek meg, hogy aktivaltak volna a kivasarlasit.
Barca lement kutyaba es kertek, hogy ne tegyek, mert az nekik extra ado vagy mit szoktak itt emlegetni. Eladjuk nektek 50ert, de csak elseje utan.
Gondolom Dembelenek is odaigertek a 25ot ugyanugy, maskulonben miert menne bele.
Csak ez az activate private clause megnevezés érdekes herewegótól. Mintha a szerződésében lenne ilyen is.
- Pad'em
Ja, valszeg adóelkerülés van a dolog mögött. Azt írták, hogy Sissoko dolgozott valami spéci megoldáson, hogy ne kelljen a 25 millió után adózniuk Dembélével. Úgy látszik megoldotta.Realista24 írta:Mondom, szerintem ugy egyeztek meg, hogy aktivaltak volna a kivasarlasit.Pad'em írta:
Ezt csak én nem értem? Lejárt a clause de mégis van clause ugyanannyiért?
Barca lement kutyaba es kertek, hogy ne tegyek, mert az nekik extra ado vagy mit szoktak itt emlegetni. Eladjuk nektek 50ert, de csak elseje utan.
Gondolom Dembelenek is odaigertek a 25ot ugyanugy, maskulonben miert menne bele.
Csak ez az activate private clause megnevezés érdekes herewegótól. Mintha a szerződésében lenne ilyen is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondom, szerintem ugy egyeztek meg, hogy aktivaltak volna a kivasarlasit.Pad'em írta:Ezt csak én nem értem? Lejárt a clause de mégis van clause ugyanannyiért?Realista24 írta:
Csak irom, amit olvasok. Update herewogo-tol:
Dembélé clarity
PSG have NOT activated La Liga €50m exit clause for Ousmane — expired and now valid for €100m.
By sending formal letter to Barça, PSG activated a ‘private’ clause.
It makes Dembélé available for same amount, €50m.
Deal to be sealed by end of the week.
Gondolom igy megsporolnak valamennyi adot, hogy nem a La Ligan keresztul intezik. Mast nem nagyon tudok elkepzelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema