Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
helyében én is lehúznám arabékat, nehogymáne
egy nap, és kapom a milliókat,még szép
egy nap, és kapom a milliókat,még szép
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rámész a playerekre/first team, és a borítón a koreai gyerek van Verratti, Neymar, Marquinos, meg tudom is én ki mellett.Pad'em írta: Közben levették Mbappé képét a PSG.com főoldaláról...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Neveket, neveket..Van egy kebabosom akiben megbízom
Biztosan nem rizikózik már. Most nyeregben van, de Mbappé szerintem már nagyobb vágya mint Neymar bármikor. Fizetni fog.Azt se tudom elképzelni, hogy Perez rizikózik egy évet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Állítólag a psg be akarja perelni a reált...Tök jó ez az átigazolási szezon,és még csak most kezdődött
- Pad'em
Közben levették Mbappé képét a PSG.com főoldaláról...
Van egy kebabosom akiben megbízom egy nappal előre megmondta, hogy kiteszik a keretből, egy hete a Dembélé bizniszt is megjósolta. Tegnap azt írta, hogy a héten a PSG hivatalosan közli, hogy távozik. Kíváncsi leszek ez is bejön e.
Azt se tudom elképzelni, hogy Perez rizikózik egy évet. Egy vagy két hét múlva, kb úgy mint 21-ben ajánlani fogunk egy mondjuk 150 milliót. Ha a PSG visszalöki, lehet kicsit emelünk rajta de ennél sokkal többet nem hiszem, hogy ajánlunk. Ha keveslik, akkor onnantól már ők rizikóznak, januárban aláír ide.
Nehéz ennél jobb avatart találni, de muszáj lesz, megígértem Antonynak ha eligazol lecserélemwZoLee7 írta:felesleges, titkon még élvezi is hogy rémisztget itt bennünket nekem is kell találnom valakit Asensi00 utánMickey írta: na ezt lementjük
Halfkey írta: Tavaly elengedtük hogy csak a Vallejo topikba posztolj, de ha idén se lesz semmi akkor a hehe dicsõítéshez ragaszkodunk
Van egy kebabosom akiben megbízom egy nappal előre megmondta, hogy kiteszik a keretből, egy hete a Dembélé bizniszt is megjósolta. Tegnap azt írta, hogy a héten a PSG hivatalosan közli, hogy távozik. Kíváncsi leszek ez is bejön e.
Azt se tudom elképzelni, hogy Perez rizikózik egy évet. Egy vagy két hét múlva, kb úgy mint 21-ben ajánlani fogunk egy mondjuk 150 milliót. Ha a PSG visszalöki, lehet kicsit emelünk rajta de ennél sokkal többet nem hiszem, hogy ajánlunk. Ha keveslik, akkor onnantól már ők rizikóznak, januárban aláír ide.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ja teny,hogy ezt a klub baszta el azzal,hogy nem adtak el akar 60millioval olcsobban is,mint ahogy terveztek.
Sorry,my bad.
Sorry,my bad.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
itt nem adnak ilyen szerződéseket ilyen egyszerű. 2 helyen adnak ilyeneket párizsban és barcelonában. Semmi mást nem csinál mint ami a szerződésébe le van írva, azt meg nem ő írta és a klub is aláfirkantotta. Nem hisztizik, hogy el akar menni, egész nyáron annyit közölt, hogy nem él az 1 éves opciójával ami megint csak egyedi, hogy a játékos aktiválhatja nem a klub de ezt is a PicsogóSG tette bele a szerződésbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért ocsmány, van erved is vagy csak jól hangzik?miro. írta:Nem errol beszelek,hanem hogy ha tenyleg azert varta meg az aug1-et,hogy leszedje meg egyszer oket,majd egy het mulva pont leigazoljuk.Galacticos írta:
Amugy egyetertek azzal hogy penzehes alak, meg a tavalyi nem volt szep huzas de most mit kene csinalnia? Szerzodes koti oda meg egy evig, egy evvel elotte szolt h sracok ezt az evet lehuzom es lepek ehhez kepest a psg besertodve fenyegetozik meg vergodik ugy hogy kozben sajat magukkal is kibasznak azzal ha kirakjak a keretbol. Meg eleve mar azzal is hogy a turajukra nem vittek el, mert a legtobben ra lettek volna kivancsiak.
Szerintem ez igy ocsmany. ( Hozzateszem lehet millio kerdojel az egyenletben)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Jó csak Hazardt max edzés képeken láttad, Bappé meg azért odatette magát a csapatért.
- miro.
Gondolom mindenki ilyen megértő lenne egy spanyol,több éve itt játszó játékossal,aki leszedi a klubbot még egy 60-assal mielőtt elmegy.
Hazard is kapta az ívet,pedig ő is csak kihasználta azt,amit a realtol kapott.
Hazard is kapta az ívet,pedig ő is csak kihasználta azt,amit a realtol kapott.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Nem véletlenül volt most a loyalty bonus, azért a naptárat meg az átigazolási szezon időpontjait ott is mindenki tudja. Ezt az előző évért kapta, hogy ott maradt, és tiszta is, hogy ezt felveszi.
- RealMadridFanatic
Ez nem ocsmany, amatorizmus attol, aki ezt alairta a PSG reszerol.miro. írta:Nem errol beszelek,hanem hogy ha tenyleg azert varta meg az aug1-et,hogy leszedje meg egyszer oket,majd egy het mulva pont leigazoljuk.Galacticos írta:
Amugy egyetertek azzal hogy penzehes alak, meg a tavalyi nem volt szep huzas de most mit kene csinalnia? Szerzodes koti oda meg egy evig, egy evvel elotte szolt h sracok ezt az evet lehuzom es lepek ehhez kepest a psg besertodve fenyegetozik meg vergodik ugy hogy kozben sajat magukkal is kibasznak azzal ha kirakjak a keretbol. Meg eleve mar azzal is hogy a turajukra nem vittek el, mert a legtobben ra lettek volna kivancsiak.
Ettol fuggetlenul eselyes, hogy szereti a penzt a Mbappe klan.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Tavaly elengedtük hogy csak a Vallejo topikba posztolj, de ha idén se lesz semmi akkor a hehe dicsõítéshez ragaszkodunk
- miro.
Nem errol beszelek,hanem hogy ha tenyleg azert varta meg az aug1-et,hogy leszedje meg egyszer oket,majd egy het mulva pont leigazoljuk.Galacticos írta:
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
felesleges, titkon még élvezi is hogy rémisztget itt bennünket nekem is kell találnom valakit Asensi00 utánMickey írta: na ezt lementjük
Vicces lenne amúgy tényleg kölcsön venni egy évre aztán ingyen elhozni, de erre semmi esélyünk nincs. Jó lett volna már az első bajnokikra a keretben látni, már ha jön, meg az is érdekelne, hogy pl egy MBappeval a keretben is 2 csatáros rendszerben mennénk-e
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
na ezt lementjük
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Mennyi ilyen komment lesz itt még a kövi 2-3 hétben míg megérkezik Perez offerjeRealista24 írta:Ezert fog Perez ajánlatot tenni és normálisat.p.csabi1 írta: Kirakják majd 1 évre a csapatból,utánna majd elgondolkozik hogy Perez papa miért is nem vett meg engem amikor a nyáron simán leigazolhatott volna és bocsánatot fog kérni mindenkitől Párizsban és hosszabbítani fog.
Ha nem jön most nyáron se vállalom, hogy még egy évig Vallejo a profilképem És dícsérni fogom hehét minden kommentemben
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Amugy egyetertek azzal hogy penzehes alak, meg a tavalyi nem volt szep huzas de most mit kene csinalnia? Szerzodes koti oda meg egy evig, egy evvel elotte szolt h sracok ezt az evet lehuzom es lepek ehhez kepest a psg besertodve fenyegetozik meg vergodik ugy hogy kozben sajat magukkal is kibasznak azzal ha kirakjak a keretbol. Meg eleve mar azzal is hogy a turajukra nem vittek el, mert a legtobben ra lettek volna kivancsiak.miro. írta:Hozzateszem,ha tenyleg erre a loyality bonuszra ment ki a jatek eddig. Akkor ha en lennek az elnok a psgnel,fix ramosolyognek,atutalnam a penzt,majd mondanam neki,hogy most egy evig koszonj el a futballtol,edzhetsz a masodik csapatnal te kis patkany.Remy írta:
Mostmar odaszarik,ahonnan evett nagykanallal evekig.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fogalmunk sincs a válosagrol.p.csabi1 írta:Én csak azt nem értem hogy minek ez a szarakodás.Realista24 írta:
Ezert fog Perez ajánlatot tenni és normálisat.
Mindjárt kezdődik a bajnokság stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Inkabb egy evre lerohasztjak a lelaton vagy meg a keretbol is kiteszik, minthogy elengedjek madridba.
Barhova, csak madridba ne.
Barhova, csak madridba ne.
thereisonly1ronaldo