Kit?p.csabi1 írta: Most ezek a nyomorultak tényleg azt találták ki,hogy Mbappe miatt leakarnak igazolni 4 Real Madrid játékost kibaszásból?
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Most ezek a nyomorultak tényleg azt találták ki,hogy Mbappe miatt leakarnak igazolni 4 Real Madrid játékost kibaszásból?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Faust írta: Mourinho a BBC-vel, Nacho - Alaba duo Ramos serulese utan, kivancsi vagyok var-e meg rank valami finomsag ma.
Zseni bazzeg.Faust írta:Raisen multiverzum.
Annyira tipikus, mindezeket úgy írja mint egy gimis 10.-es gyerek írná kb.
És mennyien nem tudják milyen tág az a multiverzum bakkerFaust írta: Raisen multiverzum.
Régen amik voltak, kár hogy sok ember azokról lemaradt, de voltak szép gondolatmenetek akkor bőven sűrűbben, mint most
Raisen multiverzum.
tiszta scifiFaust írta: Mourinho a BBC-vel, Nacho - Alaba duo Ramos serulese utan, kivancsi vagyok var-e meg rank valami finomsag ma.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Napi alaptalan baromság Marcánál pipaELSiete írta: Luis Enrique is thinking about leaving PSG, and one of the reasons is the uncertainty around Mbappé.
— @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Luis Enrique is thinking about leaving PSG, and one of the reasons is the uncertainty around Mbappé.
— @marca
The decision to drop Mbappé from the Japan tour came directly from Qatar. They are exhaused by his attitude and want him out. @lequipe #rmalive
— @marca
The decision to drop Mbappé from the Japan tour came directly from Qatar. They are exhaused by his attitude and want him out. @lequipe #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Remek, mennyiből volt egy jó beadása? Ne vicceljünk már, akkor ezzel már minden el van intézve?ANDS írta:Joselu MU ellen ollózós góljára emlêkszel? LV adta be neki.wZoLee7 írta:
Mendy mostanra teljesen felesleges a keretbe. Bárki megveri, támadáshoz nem tud hozzátenni és sokat sérült.
LV-nél ki jobb védekezésben? Szinte bárki. Ő nem védő, de támadónak sem a legjobb, beadni abszolút nem tud. Nem igazán értem ezt a mondatot, persze, hogy azért kellene elküldeni LV-t (én úgy vettem már, hogy Odri fix távozó), hogy valaki jöjjön, amíg itt van 2 ember a védelem jobb oldalára, fel sem merül, hogy igazoljunk.
Valóban rossz a csapatunk védekezése úgy összességében is, de az nem megoldás, hogy akkor ne változtassunk semmit.
Azt írod, tűri a padot meg remek csere, de ha van a piacon hozzunk jobb oldalra védőt...Három van a keretben, ezt a részét írjuk egész nap, ezt nem akarod megérteni vagy nem látod? Addig kizárt dolog, hogy jobb oldali védőt igazolunk, amíg akár kettő is van a keretben És egyébkétn nem, LV már rég nem jó cserének sem.
-
Bocs, most vettem észre.lordgabi írta:untouchable írta:Ez nem az öccse, Ethan?Azt hittem ettől jobban nem lehet egyértelmű a hozzászólásom célja...Newman írta: Mindenhol Ethan-t írják, ő játszott a koreai csapat ellen. A bátyját otthon hagyták nem utazott az ázsiai túrára.
Még szerencse, hogy nem azt dobtam be, hogy a Bernabeu felett az ég pont olyan, mint amikor lefotózták a repülőgépen, és az ablakban lévő felhő alapján épp aláírni utazik hozzánk.
Én is szeretném amúgy már, hogy vége legyen ennek a cirkusznak, hivatalos közlemény már végre a nemről, igenről, hogy tudjunk befelé készletezni a megfelelő italmennyiségből az előttünk álló időszakra, mert jóban-rosszban Hala Madrid, akármilyenek is legyenek a meccseink, akármilyen kerettel!
Hala Madrid y nada más
Mourinho a BBC-vel, Nacho - Alaba duo Ramos serulese utan, kivancsi vagyok var-e meg rank valami finomsag ma.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
és tényleg, igazad van, de a lényeg a lényeg ,hogy akárhonnan is nézzük, akárhányan is fikázzák Mourinhot, akkor is élményszámba mentek azok a támadások. videó ittArpinho írta:Mounak még nem volt BBC-je, akkoriban még az öreg Di Maria tolta a jobboson_Bushido_ írta:
Mourinhora mondták, hogy túlságosan beállt védekezni a csapat. Az elején lehet, de utána rekordgólszámmal lettek bajnokok, csodálatos kontrákat vezettek, élmény volt nézni az akkori BBC féle letámadásokat, ahogy szétfutották a komplett ellenfelet. Vinivel, Rodrygoval is meg lehetne ezt csinálni, de ahhoz már nem elég MOdric-Kroos páros középre, Bellingham-Cama-Tchu viszont jó alap lenne ehhez.
Tudtommal a BL miatt kellenek a spanyol és saját nevelésű kvóták, minden bizonnyal ez is közrejátszik szerintem LV maradásában.ANDS írta: Én is látom, hogy változtatni kellene, de bízom Ancelottiban, hogy ehhez neki jobb szeme és több esze van. Nem lehet véletlen, hogy ha nem lépnek, valami oka csak van.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
untouchable írta:Ez nem az öccse, Ethan?
Azt hittem ettől jobban nem lehet egyértelmű a hozzászólásom célja...Newman írta: Mindenhol Ethan-t írják, ő játszott a koreai csapat ellen. A bátyját otthon hagyták nem utazott az ázsiai túrára.
Még szerencse, hogy nem azt dobtam be, hogy a Bernabeu felett az ég pont olyan, mint amikor lefotózták a repülőgépen, és az ablakban lévő felhő alapján épp aláírni utazik hozzánk.
Én is szeretném amúgy már, hogy vége legyen ennek a cirkusznak, hivatalos közlemény már végre a nemről, igenről, hogy tudjunk befelé készletezni a megfelelő italmennyiségből az előttünk álló időszakra, mert jóban-rosszban Hala Madrid, akármilyenek is legyenek a meccseink, akármilyen kerettel!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Mounak még nem volt BBC-je, akkoriban még az öreg Di Maria tolta a jobboson_Bushido_ írta:Mourinhora mondták, hogy túlságosan beállt védekezni a csapat. Az elején lehet, de utána rekordgólszámmal lettek bajnokok, csodálatos kontrákat vezettek, élmény volt nézni az akkori BBC féle letámadásokat, ahogy szétfutották a komplett ellenfelet. Vinivel, Rodrygoval is meg lehetne ezt csinálni, de ahhoz már nem elég MOdric-Kroos páros középre, Bellingham-Cama-Tchu viszont jó alap lenne ehhez.ANDS írta:
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- wZoLee7
Mendy mostanra teljesen felesleges a keretbe. Bárki megveri, támadáshoz nem tud hozzátenni és sokat sérült.ANDS írta:Két gondolatom van a felvetésedhez.wZoLee7 írta: Még a vak is látja, hogya védelmet úgy tudnánk érdemben erősíteni, ha LV és Mendy lelépne, gyorsan. LV helyére a kezdőbe jönne valaki,......
..... Csak ne fogjuk sokáig az öregek és a folyton sérültek kezét mert a védekezésünk katasztrofális.
LV és Mendy elküldésével szerintem nem erősödne a védelem. Csak akkor erősödne, ha pl. LV helyére olyan valaki érkezne, aki jobb nála. Na de ki lenne az?
LV-nél ki jobb védekezésben? Szinte bárki. Ő nem védő, de támadónak sem a legjobb, beadni abszolút nem tud. Nem igazán értem ezt a mondatot, persze, hogy azért kellene elküldeni LV-t (én úgy vettem már, hogy Odri fix távozó), hogy valaki jöjjön, amíg itt van 2 ember a védelem jobb oldalára, fel sem merül, hogy igazoljunk.
Valóban rossz a csapatunk védekezése úgy összességében is, de az nem megoldás, hogy akkor ne változtassunk semmit.
- flori
A Barca is hezitál, már rég leigazolhatták volna de kivárnak, nem véletlenül hajtanak inkább a jobb, de mégis rizikósabb Cancelora. Nem rossz a srác, de Odriozola anno jobbnak tűnt, nagyobb is volt a felhajtás körülötte. Annyit nem láttam játszani, hogy releváns legyen a véleményem, de valószínűleg nem szint, egy közepesnél jobb spanyol hátvéd, akivel nem biztos, hogy bentebb van bármelyik klub. Mi ezt már eljátszottuk Odrinál, még egyszer nem fogják Perezék.Fresneda- vajon miért nem foglalkozik vele a vezetőség? Elérhetetlen, vagy nem akar Madridban játszani, vagy mi?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Bullit
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez Blanco
Ousmane Dembélé to PSG, here we go! Medical tests booked, official contract valid until June 2028 will be signed by Saturday #PSG
‘Private’ clause activated on Monday for €50m.
Main part to Barcelona and also part to player side/his agent Moussa Sissoko.
Sealed soon.
‘Private’ clause activated on Monday for €50m.
Main part to Barcelona and also part to player side/his agent Moussa Sissoko.
Sealed soon.
Raul Gonzalez Blanco - No.7 - El Capitano
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Fresneda , akit asszem Jim említett először, pl ideális megoldás lenne a jobbosra. spanyol, saját nevelés. Nem feleétlen küldeném el LV-t, de Odrit és Mendyt mindenképpen lapátra kéne tenni - bár ez most mendy sérülése miatt nehézkes lenne - bár mások is vettek már sérülten játékost, asszem Pogbát is. Ott egy csomó kínálkozó lehetőség, de a vezetőség szarik rá. Cancelo is jöhetett volna kölcsönbe már tavaly is, ahogy a Bayern is vitte, aztán jobboson lényegesen kevesebb probléma lett volna , mint ahogy azt láttuk. De ez a deal most nyáron is lehetőség lett volna, nagyon remélem, hogy valami közbejön és a barca végül nem viszi... túlságosan erősödésnek tűnik a számukra.ANDS írta:Két gondolatom van a felvetésedhez.wZoLee7 írta: Még a vak is látja, hogya védelmet úgy tudnánk érdemben erősíteni, ha LV és Mendy lelépne, gyorsan. LV helyére a kezdőbe jönne valaki,......
..... Csak ne fogjuk sokáig az öregek és a folyton sérültek kezét mert a védekezésünk katasztrofális.
LV és Mendy elküldésével szerintem nem erősödne a védelem. Csak akkor erősödne, ha pl. LV helyére olyan valaki érkezne, aki jobb nála. Na de ki lenne az?
A védekezés, a csapatvédekezés akadozik. + Szurkolói elvárás, hogy egy Madrid ne álljon be hátra védekezni.
Mourinhora mondták, hogy túlságosan beállt védekezni a csapat. Az elején lehet, de utána rekordgólszámmal lettek bajnokok, csodálatos kontrákat vezettek, élmény volt nézni az akkori BBC féle letámadásokat, ahogy szétfutották a komplett ellenfelet. Vinivel, Rodrygoval is meg lehetne ezt csinálni, de ahhoz már nem elég MOdric-Kroos páros középre, Bellingham-Cama-Tchu viszont jó alap lenne ehhez.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
több helyen olvastam, hogy Odriozola megegyezett a Sociedaddaltubatibi írta: Nem fog jönni jobbhátvéd, hiszen 3-an vannak a posztra.
nem lesz semmi a távozásából?
Egyébként igen, ez elég nagy probléma a csapatnál. Hiába jók egyénenként, egységként nem működnek a legolajozottabban. Azért a Ramos-Pepe meg a Ramos-Varane páros is brutál jól működött. Kéne egy Ramoshoz hasonló alfahím-vezérbika oda hátra, de a jelenlegi középhátvédek közül egyik sem ez a kategória.wZoLee7 írta: de nekem kevesek középre, Ő is meg Rüdiger is. Oda kell egy vezér, Militao nem az, jó iparos, de nem lesz a védelem vezére. Ezzel az a baj, hogy nincs senki a piacon, aki újonnan becsatlakozva egy Real Madridban vezérré válhatna szerintem és persze elég jó védő is. Mivel sem Alaba sem Rüdiger nem lesz fiatalabb, ezt a dolgot 1-2 éven belül meg kell oldani