Tenisz
Re: Tenisz
Alcaraz mit játszik az 5. Szettben, mennyire stabil mikor igazán kell....
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
6-7 éve nem néztem teniszt, tényleg ez a színvonal, amit ma ezek ketten művelnek? Botrányos...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remy te vagy az?realmadrid95 írta: Durva, hogy Djokovicot mennyire cserben hagyja iden a teste. Kimondhatjuk, amit eddig is gondoltunk, lezarult egy korszak…
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Egyebkent Rublev ezen a tornan magahoz kepest is frusztralt volt, siman ki is esett egy zoldfulu ellen. Elso ket uto szettoresen meg az ember felhuzza a szemoldoket, talan benne van, hogy igy vezeti le a feszkot, de amint a sajat labat utotte teljes erobol tobbszor is, ott mar rendesen elkezdtem sajnalni. Rossz volt nezni, hogy mennyire osszeomlik, kommentator is kiemelte tobbszor, hogy ilyen rossz erzes meg ot sem fogta el tenisz meccs kozben. Tavaly rengeteg hasonlo kirohanasa volt, iden viszont mar tenyleg pszichologusra lenne szuksege.
https://www.facebook.com/reel/977764954 ... e&s=TIeQ9V
https://www.facebook.com/reel/977764954 ... e&s=TIeQ9V
-
Durva, hogy Djokovicot mennyire cserben hagyja iden a teste. Kimondhatjuk, amit eddig is gondoltunk, lezarult egy korszak…
- nzooli93
Hihetetlen nagy sportember Sinner. 22 évesen a remek tenisz mellett, személyisége is példás. Hihetetlen fordításos első gs győzelem után, mosolyogva felment a csapatához, és ennyi. Azóta nagyon szeretem,mióta tavaly a répa ruhás ismeretlen törzs szurkolóival találkozott, és játszott velük egy kicsit. Hatalmas figura. Nekem sokkal szimpatikusabb mint Alcaraz. Nadal után megvan végre, akinek szívből tudok szurkolni a továbbiakban.
Szép és jó ez, de ez a lent említett névsor (pedig nem szar), valszeg összesen nem fog annyi GS-t nyerni mint Djoko, de még csak annyit se szerintem mint Nadal vagy Roger.
Főleg hogy a szerb még párat biztos hozzá fog rakni az eddigiekhez.
Főleg hogy a szerb még párat biztos hozzá fog rakni az eddigiekhez.
-
Anthony írta: Sinner legyőzte Djokovicot az Australian Open elődöntőben. 2018 óta és 33 meccs után kapott ki Djokovic az AO-n.
Lassan csak megérkezik az új generáció: Alcaraz 20 éves, Sinner 22, Holger Rune 20 már top10-ben vannak.
Medvedev, Zverev és Cicipasz is jó korban vannak (26-27 körül).
+ Rublev.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sinner legyőzte Djokovicot az Australian Open elődöntőben. 2018 óta és 33 meccs után kapott ki Djokovic az AO-n.
Lassan csak megérkezik az új generáció: Alcaraz 20 éves, Sinner 22, Holger Rune 20 már top10-ben vannak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Djokonak ha vigyázz magára akkor meglesz a 30 Grand Slam is, fizikálisan kanyarba sincs senki.nzooli93 írta: Us open után Alcarez most se lesz döntős. Pedig idénre nagy áttörést vártam tőle. Lehet nagyon túl hypolták, és kicsit ő is el szállt. Ma nagyon nem volt fókuszban, pedig nem egy nyeretlen ellen játszott, aki ellen nem kell maxon pörögni. Pedig akartam vasárnapra egy Djoko-Alcarezt. Bár Sinnerben is bízok kicsit, hogy megnehezítheti Djokonak.
30......
- nzooli93
Us open után Alcarez most se lesz döntős. Pedig idénre nagy áttörést vártam tőle. Lehet nagyon túl hypolták, és kicsit ő is el szállt. Ma nagyon nem volt fókuszban, pedig nem egy nyeretlen ellen játszott, aki ellen nem kell maxon pörögni. Pedig akartam vasárnapra egy Djoko-Alcarezt. Bár Sinnerben is bízok kicsit, hogy megnehezítheti Djokonak.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Igazabol szerintem elkoszonni szeretne csak mindenhol,de nem csufosan.Tjacks írta: Gondolom a Garrosra tett fel mindent így is, de nem tudom hogy van-e visszaút. Egy állat ez az ember mentálisan, őszintén sajnálom hogy így alakult a vége.
A garrosra mar nincs sok eselye,azert 627. a vilagranglistan,itt elso korben mar djokot kaphat. Egy meccsen fitten mindenki ellen favorit lenne megkockaztatom,de igy hogy azert ket naponta meccset kene jatszani,egy brutalis sorsolassal..Sajnos eselytelen.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Gondolom a Garrosra tett fel mindent így is, de nem tudom hogy van-e visszaút. Egy állat ez az ember mentálisan, őszintén sajnálom hogy így alakult a vége.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Konkretan most Brisbane-be serult le.nzooli93 írta: Rafa kihagyja az Ausztrál Opent!
Még nem áll készen arra, hogy magas szinten játsszon és némi sérülés is hátráltatja.
Sajnálom szegényt nagyon. Olvastam anno a könyvét is, eltudom képzelni mennyi munkát beletett így 37 évesen is ,hogy legyen esélye idén még visszatérni. A héten jól is ütögetett, de 3.napra full elfáradt fizikailag, aztán már ápolták a combját is. 1 év kihagyás után mondjuk várható volt ,hogy nem lesz top szinten fizikailag. Remélem azért Garroson egy esetleges szép búcsú összejön neki.
A harmadik szettben fogta a combjat,es azonnal orvost kert a game utan.
Az a baj,hogy 600 fajta problemaja volt mar. Remelem,hogy eltud koszonni szepen. Ha nem mas,egy federer fele kis lotyogessel,a svajcival utoljara ketten.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- nzooli93
Rafa kihagyja az Ausztrál Opent!
Még nem áll készen arra, hogy magas szinten játsszon és némi sérülés is hátráltatja.
Sajnálom szegényt nagyon. Olvastam anno a könyvét is, eltudom képzelni mennyi munkát beletett így 37 évesen is ,hogy legyen esélye idén még visszatérni. A héten jól is ütögetett, de 3.napra full elfáradt fizikailag, aztán már ápolták a combját is. 1 év kihagyás után mondjuk várható volt ,hogy nem lesz top szinten fizikailag. Remélem azért Garroson egy esetleges szép búcsú összejön neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudni hogy Djoko miért nem akarja megcsinalni a doppingtesztet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Akik jártasabbak a teniszben. azoktól kérdeznék. Mi várható a mai Alcaraz-Rublev meccsen? Alvaraz-ra fogadtam, de kicsit olvasgatva, lehet elhamarkodott volt.
-
ferni írta: Ez elég kemény lehetett, ilyet se láttam még.
En legutobb noi teniszben lattam ilyet. Sport1 adta, talan 2 hete volt, eleg izgalmas volt.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nemtudtam nezni basszameg
Ahogy latom jo kis meccs volt.
Mondjuk èn a Spanyolnak drukkoltam. Bejon a stilusa meg sosem kedveltem djokot. Latom utot is szetverte az oreg
Ahogy latom jo kis meccs volt.
Mondjuk èn a Spanyolnak drukkoltam. Bejon a stilusa meg sosem kedveltem djokot. Latom utot is szetverte az oreg
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48