ArjenMagicRobben írta:
Oppenheimer
Úgy jött ki a lépés, hogy a nyáron éppen Los Alamosban dolgozok. Így elég nagy elmény volt ez a film, hogy pont most jelent meg amikor itt vagyok. Hatalmas volt a hype körülötte a laborban meg a városban is, volt egy egész hetes Oppenheimer fesztivál ahol a Nolan film mellett sok más dokumentumfilmet is vetítettek. Első hétvégén sold out volt minden Los Alamosban és Santa Fe-ben, végül Albuquerque-ben kellett megnézzem. Összességében nekem bejött, teljesen reálisan volt bemutatva a történet nagy része. Külön tetszett, hogy nagyon odafigyeltek a részletekre. Tellernek meg Szilárdnak is full magyar akcentusa volt, egyből fel lehetett ismerni őket. Nyilván ez másoknak azért nem lehetett egyértelmű, és más karakterekkel én is sokszor zavarban voltam, hogy most akkor melyik kicsoda. Reménykedtem, hogy kicsit több fizika lesz említve benne, de inkább a politikára került a nagyobb hangsúly. Nálam nem fér be egy Nolan top3-ba, de bőven kiemelkedik az idei felhozatalból.
Az komoly
Szilárd Leót magyar színész Haumann Máté játszotta, szóval az akcentussal nála nem lehetett gond
Tellert is jól hozta az amcsi színész amúgy.
M1Ö írta:
Pad'em írta:Cillian fantasztikus, Damon nyomta csak le néha.
Akkor nem szinkronosan nézted, gondolom. Stohl Buci...
Ezen kívül amúgy tényleg óriási. Úgy keltem fel a székből, hogy rohadjon meg az összes nagykutya, akik az életünkről dönt...
Persze, hogy nem
Ilyen kaliberű filmet vétek szinkronnal, bár állítólag korrekt lett az is. Külön szép, hogy Fermit olasz, Leót magyar, Heisenberget német etc. színész alakította, tényleg eléggé figyeltek a részletekre.
1.mozis film Jurassic Park, 94. 5 évesen, azóta is imádom, bármikor elkapom tévében megnézem. Persze csak az 1 meg a 2.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"