Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
en is, mehet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
En beszallok.dzsi91 írta: dobjuk össze azt a 2500at és lássuk milesz belőle
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Barca is építi a saját univerzumát, lfxt neked Marvel...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Akartam is írni hogy minimagyarország, főleg rákattintva ezekre a Haflkey által linkelt tákolmány oldalakra:Dzsuninnyo írta: Erosen gyanus nekem, hogy a barcelona ratalalt vmi fideszes tervre a 2010es evek elejerol.
Mint az itthoni állami oldalak, olyan faékek.
Gondolom akkor bedurrantjuk Neymarért vagy B.Silváért a nagy dohányt, had szóljon.
Ahelyett, hogy kussban elraknánk a pénzt, és örülnénk neki, egyenesbe tenni a klubot valahogy végre.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Penzmosas? Ertem en, hogy szarban a klub, de kemenyen be kell nyalni Ceferinnek, hogy ezekbol ne legyen visszasorolas.
Erosen gyanus nekem, hogy a barcelona ratalalt vmi fideszes tervre a 2010es evek elejerol.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem fogalmam sincs mik ezek, én lemaradtam ott, hogy van Barca Tv, és ennyiben ki is merült.dzsi91 írta:
Na gyorsan valamelyik barszás mesélje el miez mielőtt kijön a hivatalos story és mindenki 10 éve tud már róla ott.
Nem is értem ezekért ki ad ki pénzt, mi ebben a buli a vevő oldalnak, egyáltalán miket tartalmaznak ezek, van e bármiféle tartalom mögöttük
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
dobjuk össze azt a 2500at és lássuk milesz belőle
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Gyerekek, én rákerestem erre, és kezdek nagyon durván rosszul lenni hogy mi folyik itt.
A Barca Visiont június 19.-én jelentette be a Barca saját honlapján, gyakorlatilag egyfajta "Barcás közösségi média", ahol a stadonépítésről, médiákról, az NFT-ikről ilyenekről lehet majd tartalmat fogyasztani meg beszélgetni.
Valamikor az elmúlt hetekben - waybackmachinen nem találtam semmi korábbi nyomot - bekerült egy ilyen landing page:
https://barcavision.fcbarcelona.com/
Ez beszél arról, hogy mekkora faszaság lesz ez, de semmi konkrétum. Van egy call to action gomb, hogy lépj be a communitybe, ami konkrétan az FC Barcelona régen meglévő Discord szerverre vezet (tehát nem is Barca Vision discord, semmi új, csak beraktak egy linket).
Csináltak ennek a csodának egy Twitter fiókot, https://twitter.com/Barca_vision, ahol az egy vicces dolog hogy még csak a kék pipának a 8 eurojára sem jutott budget, de ha rámegyünk a linkre ami a leírásban van, az ide vezet. https://www.afternic.com/forsale/barcav ... ource=TDFS
Konkrétan meg sem vették még a domaint, a godaddyé (hosting provider). Mivel általában a domainek filléres tételek gondoltam megveszem gyorsan és tönkreteszem ezt a gazdasági csodát (vagy meggazdagszom és kivásároltatom magam), de sajnos a Godaddy algoritmusa rájött hogy a Barca meg a Vision azok értékes szavak, és 2500 eurot kérne érte a szokásos 20 helyett
Szóval ez elmaradt, de basszus, ez mennyire pofátlan orbitális pénzmosás. Nem tudtak igazolni, nem volt már mit eladni, kitaláltak valamit hogy oké legyen egy ilyen koncepció, semmit nem valósítottak meg belőle, és most eladják 120 (!!!) millió euroért.
Megeszem a kalapom ha ebből valaha lesz bármi értelmezhető, ez csak egy bújtatott pénzbefolyatás a klubba. Hogy cserébe mit adnak, szponzorációs előnyöket, jövőbeli pénzt, vagy mást azt nemtudom, de hogy ez nem tisztességes az üzlet az teljesen biztos. A Barca Studiost még hihető volt tavaly, de ez már a vicc kategória.
A Barca Visiont június 19.-én jelentette be a Barca saját honlapján, gyakorlatilag egyfajta "Barcás közösségi média", ahol a stadonépítésről, médiákról, az NFT-ikről ilyenekről lehet majd tartalmat fogyasztani meg beszélgetni.
Valamikor az elmúlt hetekben - waybackmachinen nem találtam semmi korábbi nyomot - bekerült egy ilyen landing page:
https://barcavision.fcbarcelona.com/
Ez beszél arról, hogy mekkora faszaság lesz ez, de semmi konkrétum. Van egy call to action gomb, hogy lépj be a communitybe, ami konkrétan az FC Barcelona régen meglévő Discord szerverre vezet (tehát nem is Barca Vision discord, semmi új, csak beraktak egy linket).
Csináltak ennek a csodának egy Twitter fiókot, https://twitter.com/Barca_vision, ahol az egy vicces dolog hogy még csak a kék pipának a 8 eurojára sem jutott budget, de ha rámegyünk a linkre ami a leírásban van, az ide vezet. https://www.afternic.com/forsale/barcav ... ource=TDFS
Konkrétan meg sem vették még a domaint, a godaddyé (hosting provider). Mivel általában a domainek filléres tételek gondoltam megveszem gyorsan és tönkreteszem ezt a gazdasági csodát (vagy meggazdagszom és kivásároltatom magam), de sajnos a Godaddy algoritmusa rájött hogy a Barca meg a Vision azok értékes szavak, és 2500 eurot kérne érte a szokásos 20 helyett
Szóval ez elmaradt, de basszus, ez mennyire pofátlan orbitális pénzmosás. Nem tudtak igazolni, nem volt már mit eladni, kitaláltak valamit hogy oké legyen egy ilyen koncepció, semmit nem valósítottak meg belőle, és most eladják 120 (!!!) millió euroért.
Megeszem a kalapom ha ebből valaha lesz bármi értelmezhető, ez csak egy bújtatott pénzbefolyatás a klubba. Hogy cserébe mit adnak, szponzorációs előnyöket, jövőbeli pénzt, vagy mást azt nemtudom, de hogy ez nem tisztességes az üzlet az teljesen biztos. A Barca Studiost még hihető volt tavaly, de ez már a vicc kategória.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Na gyorsan valamelyik barszás mesélje el miez mielőtt kijön a hivatalos story és mindenki 10 éve tud már róla ott.marcell írta: OFFICIAL: FC Barcelona expect ‘The Barcelona Media Company’ to be an important source of income — with the initial project of receiving upto €1 BILLION.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bazzeg, Horst Fuchs elájulna. Teleshop semmi nem volt a barcahoz kepest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OFFICIAL: FC Barcelona reaches an agreement with Libero Football Finance and private investment advisors NIPA Capital BV to become new partners of Bridgeburg Invest, a Barça Vision trademark.
These investors have acquired 29.5% of the ownership of Barça Vision for €120m, which was previously held by Orpheus Media and Socios dot com.
Barca Vision a legújabb okosság
These investors have acquired 29.5% of the ownership of Barça Vision for €120m, which was previously held by Orpheus Media and Socios dot com.
Barca Vision a legújabb okosság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Mar megint mi ez? Ilyen penzek kozvetitesi jogokert mozognak. Nevetseges lesz, ha hagynak nekik minden ilyen szurkezonas ugyletet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
OFFICIAL: FC Barcelona expect ‘The Barcelona Media Company’ to be an important source of income — with the initial project of receiving upto €1 BILLION.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Tavaly ő gyűjtötte a legkevesebb pontot hármójuk játékaban és ez volt a feladataSierra írta:De miért van Real mezben? Biztos nem nézem meg a videót hogy ezt megtudjam.'shutterisland írta: dzsi kedvenc "krumpliorru barcasa".
Ennek a peetnek vagyis atesznak is van egy fejformája biztos fejre ejtették gyerekkorában.
- dzsi91
Peet mellett azért rendesen szimpatikus figurának tűnik'shutterisland írta: dzsi kedvenc "krumpliorru barcasa".
De miért van Real mezben? Biztos nem nézem meg a videót hogy ezt megtudjam.'shutterisland írta: dzsi kedvenc "krumpliorru barcasa".
Ennek a peetnek vagyis atesznak is van egy fejformája biztos fejre ejtették gyerekkorában.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Süti
Én nem is hasonlítottam őket a kicsikhez, csak annyit írtam, hogy minden szart elvállalnak, és ezt még ők se. Ami független a többiektől.
De nem akarom szétoffolni a topikot.
De nem akarom szétoffolni a topikot.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Igen, de ez olyan hogy róluk hallasz, õket baszogatják. A kicsik meg elúsznak farvízen, de ott se jobb a helyzet.