Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ha brazilos csellókat akartok, nézzetek ronaldinhos, a maiak közül pedig neymaros videókat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ki is dörzsőlné a labda a fenekét, ha neki állna biciklizni ...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
http://futbol.hu/nagyvilag/nagyvilag/66 ... video.html
Nem akarom hypolni a gyereket mer nem a szivem csücske de hát ha itt nem cselez,akkor nemtom... Az igaz hogy tán nem úgy mint egy brazil,mert ugye alapból argentin ,de némely megmozdulása Maradonat idézi...
Nem akarom hypolni a gyereket mer nem a szivem csücske de hát ha itt nem cselez,akkor nemtom... Az igaz hogy tán nem úgy mint egy brazil,mert ugye alapból argentin ,de némely megmozdulása Maradonat idézi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Pedig nagyon ráfeszültem a témára hogy keresek valamit amiben cselez. De egy darab olyan videót sem találtam amikor brazilosan játszik Messi.dzsihad91 írta:Ez pontosan így van CR játéka letisztult, mondhatni tökéletes lett.Valaki viszont könyörgöm linkeljen már nekem egy videót Messiről ahol CSELEZ, nem tologatja a labdát, hanem amolyan brazilosan oktat.Mert mindenki kitalálta ezt ,hogy messi jól cselez de én a büdös életben nem láttam még tőle egy cselt sem.Persze ettől nem lesz kisebb játékos, csak már megint a ferdítés megy még ebben is...
Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=NQmA5rC9vk8
Vs.
Ronaldo
http://www.youtube.com/watch?v=zToNoA3ND2E
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy amikor lazán vállgödörrel emberhez "íveli"...De meg igyis minden meccsen van egy par emlekezetes mozdulata, eleg csak a hattal visszapasszolt labdakra gondolni, vagy a sarkazasokra, no-look passzokra.
Vannak ott fineszes megoldások még mindig,csak alárendelve most már a reljesítménynek.Semmi fölösleges tribli.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hm, érdekes húzás lenne Roselltől. Róla soha nem gondoltam volna, hogy egyszer képes lesz a bevételek helyett a játékosok és a csapat érdekeit nézni.Realista24 írta:Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
Nagyon örülnék, ha ez megvalósulna, nem hiányzik még egy 'bejárjuk az egész világot az előszezon alatt" típusú nyár.
Más: Bartra egyre közelebb a szerződéshosszabbításhoz, Sergi Robertót és Cuencát pedig kölcsönadhatjuk télen a szezon hátralévő részére.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ez szerintem tökéletes döntés. Már idén nyáron is hülyeségnek tartottam a Real részéről, hogy elmentek Amerikába (legalább Ázsiát kihagyták). Remélem a Real sem megy el. Simán megoldható a félkészülés Európában is (lásd PSG elleni meccsek, kezdésnek Angliában egy haknimeccs, stb).Realista24 írta:Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ronaldo játéka pozitiv irányba változott, a stilusa meg ment a "foci" után vagy inkább "vele",mert az is változott,mégpedig ebbe az irányba,lendület,fizikum,több koncentráció,hatékonyság,pontosság,állandóság,minden helyzetben a legjobb lenni,fejjel,jobbal,ballal,pontrúgásból..... bármivel,bárhol,bárki ellen........kevesebb tribli,buzizás,kevesebb semmitérő labdárarátekeredés....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez pontosan így van CR játéka letisztult, mondhatni tökéletes lett.Valaki viszont könyörgöm linkeljen már nekem egy videót Messiről ahol CSELEZ, nem tologatja a labdát, hanem amolyan brazilosan oktat.Mert mindenki kitalálta ezt ,hogy messi jól cselez de én a büdös életben nem láttam még tőle egy cselt sem.Persze ettől nem lesz kisebb játékos, csak már megint a ferdítés megy még ebben is...
- h3x0r
En a leegyszerusodott helyett a letisztultat hasznalnam.'shutterisland írta:a másik része pedig hogy leegyszerűsödött ronaldo játéka, szinte csak fut és lő, a manchesteri, színesebb korszakával ellentétben.
ebben is van igazság, még ha most is komplett futballista.
Ronaldo mit csinalt az MU-ban? Sokszor megkapta a labdat a szelen, ott volt vele szemben a vedo es elkezdett a labda korul ugralni (ami baromi latvanyos is tud lenni), sok esetben csak szabalytalanul tudtak megallitani, amikor viszont mar athamozta magat a vedon a teljes vedelem visszazart. Jelenleg pedig megkapja a labdat es azonnal vezeti ra a vedelemre, a sebessegevel megver 1-2 vedot es maris ott van szemben a kapuval.
Nyilvan a fiatalabb Ronaldo sokszor latvanyosabban jatszott a mostaninal, viszont rengeteg folosleges mozdulata volt, amik pont elegek voltak arra, hogy a vedelem visszabb zarjon, elveszitsuk az emberelonyt, stb. Tehat ha Ronaldo ugyan ugy jatszana, mint azt az MU-ban tette, akkor nem lenne ennyire eredmenyes. De meg igyis minden meccsen van egy par emlekezetes mozdulata, eleg csak a hattal visszapasszolt labdakra gondolni, vagy a sarkazasokra, no-look passzokra.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Akkoriban azt mondta h öncélú'shutterisland írta:a másik része pedig hogy leegyszerűsödött ronaldo játéka, szinte csak fut és lő, a manchesteri, színesebb korszakával ellentétben.
ebben is van igazság, még ha most is komplett futballista.
Amikor leegyszerűsödik a csapatért megy akkor meg az a baj. Hogy is van ez akkor ? Bármit is csináljon sosem lesz jó Hegyinek. Gusztustalan alak.
Modric - Kroos
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az hogy Ronci leegyszerűsödött szerintem nem igaz...érdemes megnézni olyan videókat is ahol madrid mezben tolja már, és néhány mozdulata be van lassítva...a többség látja a felesleges cseleket oké, vannak...de sok hasznos mozdulatát kevesen veszik észre...
Már kismilliószor lelett írva, CR-Messi összehasonlítás teljesen felesleges, két különböző poszt, teljesen más játékstílust igényel. CR-Ribery hasonlítás már oké lenne, de azt meg nem érdemes
Már kismilliószor lelett írva, CR-Messi összehasonlítás teljesen felesleges, két különböző poszt, teljesen más játékstílust igényel. CR-Ribery hasonlítás már oké lenne, de azt meg nem érdemes
- h3x0r
„Cristiano csapattársként tízes – mondta korábbi játékostársáról Piqué. – Amikor a Manchester Unitedhez megérkeztem, alig beszéltem angolul, és ő gondoskodott rólam. Csodálom a professzionalizmusát, mert ő a követendő példa.”
„A Barcelonáé a világ legjobb játékosa, aki megnyerte az Aranycipőt. Örülünk, hogy nálunk van. Most sérült, de ha megnézik, mit tett és mit ért el, nincs kétség afelől, hogy ő a legjobb. Cristiano remeklése után Messi csak még motiváltabb lesz. Messi és Cristiano párharca mindkettejüket jobbá tette.”
Kötsög Ronaldo anno képes volt segíteni Piqué-nek...
„A Barcelonáé a világ legjobb játékosa, aki megnyerte az Aranycipőt. Örülünk, hogy nálunk van. Most sérült, de ha megnézik, mit tett és mit ért el, nincs kétség afelől, hogy ő a legjobb. Cristiano remeklése után Messi csak még motiváltabb lesz. Messi és Cristiano párharca mindkettejüket jobbá tette.”
Kötsög Ronaldo anno képes volt segíteni Piqué-nek...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gascoigne írta:ja. apró kis torzítások, éppen vélemény-kategóriába beleférő csúsztatások, ártatlan oda-odaszúrogatások, szelektív memória. mindegyik határeset, de mindegyik egy irányba mutat. hozzászoktunk már. elfogult és végtelenül kiszámítható.szerintem most hegyivel nem volt semmi különösebb gond
Az hát,egy velős ba*rom. Aki direkt csinálhatja,kizárt hogy ember,ennyire daganat legyen a foci világában.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Igen arra gondoltam ... Azért van különbség bajnokicím és tripla + vb között szerintem.
Amùgy az eltolást szerintem senki sem érti... Elve mi értelme 2013-as díjat november közepén lezárni... Ha meg megnyeri CR akkor meg az lesz, hogy Blatter megszánta... Vicces
Amùgy az eltolást szerintem senki sem érti... Elve mi értelme 2013-as díjat november közepén lezárni... Ha meg megnyeri CR akkor meg az lesz, hogy Blatter megszánta... Vicces
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
ja. apró kis torzítások, éppen vélemény-kategóriába beleférő csúsztatások, ártatlan oda-odaszúrogatások, szelektív memória. mindegyik határeset, de mindegyik egy irányba mutat. hozzászoktunk már. elfogult és végtelenül kiszámítható.szerintem most hegyivel nem volt semmi különösebb gond
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dehogyis .
juhászt betolják majd középcsatárnak .. úgy is ott kezdte
juhászt betolják majd középcsatárnak .. úgy is ott kezdte
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Bödéről van szó?csabi* írta:és magyar lesz/legyen
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
és magyar lesz/legyenGéci írta:Remélem lesz! Amit ennél is jobban, hogy habfehérben fog játszani...