Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 22., péntek 15:31

morientes írta:http://futbol.hu/nagyvilag/nagyvilag/66 ... video.html
Nem akarom hypolni a gyereket mer nem a szivem csücske de hát ha itt nem cselez,akkor nemtom... :hmmm: Az igaz hogy tán nem úgy mint egy brazil,mert ugye alapból argentin :mrgreen: ,de némely megmozdulása Maradonat idézi...
Igen ezt is hívhatjuk cselezésnek, mert az is, de elég monoton...tologatja ide oda, nem mellékesen ezt kurva jól csinálja,de se egy birigli csel se egy Zizu csel semmi...Ez is cselezés, de nem az amire sokan "nyáladznak".

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 22., péntek 15:28

sander írta:
dzsihad91 írta:Ez pontosan így van CR játéka letisztult, mondhatni tökéletes lett.Valaki viszont könyörgöm linkeljen már nekem egy videót Messiről ahol CSELEZ, nem tologatja a labdát, hanem amolyan brazilosan oktat.Mert mindenki kitalálta ezt ,hogy messi jól cselez de én a büdös életben nem láttam még tőle egy cselt sem.Persze ettől nem lesz kisebb játékos, csak már megint a ferdítés megy még ebben is...
Pedig nagyon ráfeszültem a témára hogy keresek valamit amiben cselez. De egy darab olyan videót sem találtam amikor brazilosan játszik Messi.

Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=NQmA5rC9vk8

Vs.

Ronaldo
http://www.youtube.com/watch?v=zToNoA3ND2E
Hát lehet,hogy csak az elfogultság beszél belőlem, ég és föld a kettő...amit CR csinál, azt hívják cselezésnek, Messi meg tologatja a labdát, eredményességben ugyanaz a kettő, meg amit Messi csinál az is látványos, de a hivatalos cselezés amire én gondoltam az bizony CR nem pedig Messi...Ma már CR ritkábban tol ilyeneket, de ezt betudhatjuk annak ,hogy sokkal eredmény centrikusabb lett, semmi szarakodás, a lényeg ,hogy gól legyen.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 22., péntek 15:08

ha brazilos csellókat akartok, nézzetek ronaldinhos, a maiak közül pedig neymaros videókat. :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 22., péntek 14:32

Ki is dörzsőlné a labda a fenekét, ha neki állna biciklizni :D...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 22., péntek 14:25

http://futbol.hu/nagyvilag/nagyvilag/66 ... video.html
Nem akarom hypolni a gyereket mer nem a szivem csücske de hát ha itt nem cselez,akkor nemtom... :hmmm: Az igaz hogy tán nem úgy mint egy brazil,mert ugye alapból argentin :mrgreen: ,de némely megmozdulása Maradonat idézi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 22., péntek 14:15

dzsihad91 írta:Ez pontosan így van CR játéka letisztult, mondhatni tökéletes lett.Valaki viszont könyörgöm linkeljen már nekem egy videót Messiről ahol CSELEZ, nem tologatja a labdát, hanem amolyan brazilosan oktat.Mert mindenki kitalálta ezt ,hogy messi jól cselez de én a büdös életben nem láttam még tőle egy cselt sem.Persze ettől nem lesz kisebb játékos, csak már megint a ferdítés megy még ebben is...
Pedig nagyon ráfeszültem a témára hogy keresek valamit amiben cselez. De egy darab olyan videót sem találtam amikor brazilosan játszik Messi.

Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=NQmA5rC9vk8

Vs.

Ronaldo
http://www.youtube.com/watch?v=zToNoA3ND2E

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 22., péntek 12:57

De meg igyis minden meccsen van egy par emlekezetes mozdulata, eleg csak a hattal visszapasszolt labdakra gondolni, vagy a sarkazasokra, no-look passzokra.
Vagy amikor lazán vállgödörrel emberhez "íveli"... B-)
Vannak ott fineszes megoldások még mindig,csak alárendelve most már a reljesítménynek.Semmi fölösleges tribli.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 22., péntek 10:09

Realista24 írta:Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
Hm, érdekes húzás lenne Roselltől. Róla soha nem gondoltam volna, hogy egyszer képes lesz a bevételek helyett a játékosok és a csapat érdekeit nézni. :mrgreen:

Nagyon örülnék, ha ez megvalósulna, nem hiányzik még egy 'bejárjuk az egész világot az előszezon alatt" típusú nyár.

Más: Bartra egyre közelebb a szerződéshosszabbításhoz, Sergi Robertót és Cuencát pedig kölcsönadhatjuk télen a szezon hátralévő részére.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 22., péntek 10:08

Realista24 írta:Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
ez szerintem tökéletes döntés. Már idén nyáron is hülyeségnek tartottam a Real részéről, hogy elmentek Amerikába (legalább Ázsiát kihagyták). Remélem a Real sem megy el. Simán megoldható a félkészülés Európában is (lásd PSG elleni meccsek, kezdésnek Angliában egy haknimeccs, stb).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 22., péntek 8:53

Katalán "barátaink" azt tervezik állítólag, hogy a vb miatt kihagyják a nyári túrát, hogy elejét vegyék a sérüléseknek. Csak Európában akarnak majd felkészülési meccset játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 22., péntek 6:57

Ronaldo játéka pozitiv irányba változott, a stilusa meg ment a "foci" után vagy inkább "vele",mert az is változott,mégpedig ebbe az irányba,lendület,fizikum,több koncentráció,hatékonyság,pontosság,állandóság,minden helyzetben a legjobb lenni,fejjel,jobbal,ballal,pontrúgásból..... bármivel,bárhol,bárki ellen........kevesebb tribli,buzizás,kevesebb semmitérő labdárarátekeredés....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsihad91

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 22., péntek 2:32

Ez pontosan így van CR játéka letisztult, mondhatni tökéletes lett.Valaki viszont könyörgöm linkeljen már nekem egy videót Messiről ahol CSELEZ, nem tologatja a labdát, hanem amolyan brazilosan oktat.Mert mindenki kitalálta ezt ,hogy messi jól cselez de én a büdös életben nem láttam még tőle egy cselt sem.Persze ettől nem lesz kisebb játékos, csak már megint a ferdítés megy még ebben is...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 22., péntek 2:17

'shutterisland írta:a másik része pedig hogy leegyszerűsödött ronaldo játéka, szinte csak fut és lő, a manchesteri, színesebb korszakával ellentétben.
ebben is van igazság, még ha most is komplett futballista.
En a leegyszerusodott helyett a letisztultat hasznalnam.

Ronaldo mit csinalt az MU-ban? Sokszor megkapta a labdat a szelen, ott volt vele szemben a vedo es elkezdett a labda korul ugralni (ami baromi latvanyos is tud lenni), sok esetben csak szabalytalanul tudtak megallitani, amikor viszont mar athamozta magat a vedon a teljes vedelem visszazart. Jelenleg pedig megkapja a labdat es azonnal vezeti ra a vedelemre, a sebessegevel megver 1-2 vedot es maris ott van szemben a kapuval.

Nyilvan a fiatalabb Ronaldo sokszor latvanyosabban jatszott a mostaninal, viszont rengeteg folosleges mozdulata volt, amik pont elegek voltak arra, hogy a vedelem visszabb zarjon, elveszitsuk az emberelonyt, stb. Tehat ha Ronaldo ugyan ugy jatszana, mint azt az MU-ban tette, akkor nem lenne ennyire eredmenyes. De meg igyis minden meccsen van egy par emlekezetes mozdulata, eleg csak a hattal visszapasszolt labdakra gondolni, vagy a sarkazasokra, no-look passzokra.

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. november 22., péntek 1:07

'shutterisland írta:a másik része pedig hogy leegyszerűsödött ronaldo játéka, szinte csak fut és lő, a manchesteri, színesebb korszakával ellentétben.
ebben is van igazság, még ha most is komplett futballista.
Akkoriban azt mondta h öncélú :D
Amikor leegyszerűsödik a csapatért megy akkor meg az a baj. Hogy is van ez akkor ? Bármit is csináljon sosem lesz jó Hegyinek. :vivo: Gusztustalan alak.
Modric - Kroos

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 23:10

az hogy Ronci leegyszerűsödött szerintem nem igaz...érdemes megnézni olyan videókat is ahol madrid mezben tolja már, és néhány mozdulata be van lassítva...a többség látja a felesleges cseleket oké, vannak...de sok hasznos mozdulatát kevesen veszik észre...
Már kismilliószor lelett írva, CR-Messi összehasonlítás teljesen felesleges, két különböző poszt, teljesen más játékstílust igényel. CR-Ribery hasonlítás már oké lenne, de azt meg nem érdemes :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 23:07

„Cristiano csapattársként tízes – mondta korábbi játékostársáról Piqué. – Amikor a Manchester Unitedhez megérkeztem, alig beszéltem angolul, és ő gondoskodott rólam. Csodálom a professzionalizmusát, mert ő a követendő példa.”

„A Barcelonáé a világ legjobb játékosa, aki megnyerte az Aranycipőt. Örülünk, hogy nálunk van. Most sérült, de ha megnézik, mit tett és mit ért el, nincs kétség afelől, hogy ő a legjobb. Cristiano remeklése után Messi csak még motiváltabb lesz. Messi és Cristiano párharca mindkettejüket jobbá tette.”

Kötsög Ronaldo anno képes volt segíteni Piqué-nek...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 21., csütörtök 22:24

Gascoigne írta:
szerintem most hegyivel nem volt semmi különösebb gond
ja. apró kis torzítások, éppen vélemény-kategóriába beleférő csúsztatások, ártatlan oda-odaszúrogatások, szelektív memória. mindegyik határeset, de mindegyik egy irányba mutat. hozzászoktunk már. elfogult és végtelenül kiszámítható.

Az hát,egy velős ba*rom. Aki direkt csinálhatja,kizárt hogy ember,ennyire daganat legyen a foci világában.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 22:23

Igen arra gondoltam :)... Azért van különbség bajnokicím és tripla + vb között szerintem.
Amùgy az eltolást szerintem senki sem érti... Elve mi értelme 2013-as díjat november közepén lezárni... Ha meg megnyeri CR akkor meg az lesz, hogy Blatter megszánta... Vicces

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 21., csütörtök 22:20

szerintem most hegyivel nem volt semmi különösebb gond
ja. apró kis torzítások, éppen vélemény-kategóriába beleférő csúsztatások, ártatlan oda-odaszúrogatások, szelektív memória. mindegyik határeset, de mindegyik egy irányba mutat. hozzászoktunk már. elfogult és végtelenül kiszámítható.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 22:15

dehogyis .
juhászt betolják majd középcsatárnak .. úgy is ott kezdte :D
Kép

Vissza: