Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
Ezt RvN mondta Higuainnak.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cristiano Ronaldo in 2010 when asked about his goal drought: “Goals are like ketchup, when it comes out (of the bottle) it all comes out at once.”
Aurélien Tchouaméni after Scoring his First Ever GOAL for Real Madrid : "I've heard that goals are like Ketchup."
Aurélien Tchouaméni after Scoring his First Ever GOAL for Real Madrid : "I've heard that goals are like Ketchup."
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Óriási ma amit játszik
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Galacticos
Oriasit ment ma a golon kivul is. Vegre kihasznalra a fizikai erejet es brutal melot rakott le.
Vegre megerkezett o is.
Vegre megerkezett o is.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én kezdek vele elégedetlen lenni.
Sokkal-sokkal többet vártam tőle. Sétálgat elég sok meccsen, meg el-el tűnik.
Volt 1-2 jó meccse, de amúgy eddig számomra nagy csalódás és a sétálgatás az amit én rohadtul nem tudok tolerálni, nem ezen a szinten, ennél a klubbnál.
Remélem így, hogy kapja a meccseket feljavul majd.
Több van benne, mint amit eddig láttunk továbbra is azt gondolom.
Sokkal-sokkal többet vártam tőle. Sétálgat elég sok meccsen, meg el-el tűnik.
Volt 1-2 jó meccse, de amúgy eddig számomra nagy csalódás és a sétálgatás az amit én rohadtul nem tudok tolerálni, nem ezen a szinten, ennél a klubbnál.
Remélem így, hogy kapja a meccseket feljavul majd.
Több van benne, mint amit eddig láttunk továbbra is azt gondolom.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ki mondta, hogy Camavinga jó volt?Galacticos írta: Azontul h tul biztositas volt ma az o szerepe, meg volt egy elkesett belepoje amit a kommentator eltulzott, nem ertem mivel volt szarabb mint mondjuk camavinga.
Szerintem nem volt veszes es szemre mert statot nem lattam rengeteg labdat begyujtogetett kozepen.
Azért ekézem őt, mert 3 jó meccse egymás utan nem volt mióta itt jatszik.
Meccs előtti cikk:
Tchouameni is a problem. He can't find his place. He had a poor performance in the match against Real Sociedad, participated little in the game and did not recover any ball. Today is a new opportunity for him.
— @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Azontul h tul biztositas volt ma az o szerepe, meg volt egy elkesett belepoje amit a kommentator eltulzott, nem ertem mivel volt szarabb mint mondjuk camavinga.
Szerintem nem volt veszes es szemre mert statot nem lattam rengeteg labdat begyujtogetett kozepen.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
2 jó meccs, aztán egy istentelenul sz.r.
Az idei évet odaadom neki, egyébként nálam pont neki nincs az eddigiek alapján fix helye.
Az idei évet odaadom neki, egyébként nálam pont neki nincs az eddigiek alapján fix helye.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Olyan nagy dolgokat azon a poszton nem tudsz csinalni.ikelemen5 írta: Az Athleticen van egy hosszú cikk a 6-os játékosok szerepéről a modern futballban.
Jó lesz ő itt.
Keves kockazat,magas passz%,keves erinto,keves labdavesztes.
Vedekezesben meg a 16-os elotti reszt uralni,a vedelembe besegiteni,ha valaki kitolodik. Kontrakat megakadalyozni.
Leszedni a bizonytalanabb,vagy olvashato passzokat.
Ami hianyzik belole neha nekem,hogy nem eleg agressziv.
Nem eleg gyors kisteruleten labbal nem er oda,sok csak a passziv vedekezes,koveti a labdast de nem tud kontaktba kerulni.
Talan nem olvassa olyan gyorsan es jol meg az ellenfel jatekat es ez igy jon ki a jatekban.
Viszont elore nem varok tole tobbet,van eleg jatekos akinek ezt meg kell oldani helyette.
Itt ha jol jatszol szinte eszrevehetetlen vagy,ha nem,akkor atrohannak a palyan es a vedok sokszor talaljak maguk elott uresen a tamadokat,illetve a teruletet.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az Athleticen van egy hosszú cikk a 6-os játékosok szerepéről a modern futballban.
Jó lesz ő itt.
Jó lesz ő itt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Aurélien Tchouaméni vs Almeria:
◉ 90 minutrs
◉ 86 touches
◉ 92% passing accuracy
◉ 67/73 Passes (THE MOST)
◉ 1 key pass
◉ 100% shot accuracy
◉ 11 passes into final third (2nd MOST)
◉ 13 defensive actions
◉ 4/4 long balls (100%)
◉ 7/12 duels
◉ 2/2 dribbles (100%)
◉ 6 ball recoveries
◉ 90 minutrs
◉ 86 touches
◉ 92% passing accuracy
◉ 67/73 Passes (THE MOST)
◉ 1 key pass
◉ 100% shot accuracy
◉ 11 passes into final third (2nd MOST)
◉ 13 defensive actions
◉ 4/4 long balls (100%)
◉ 7/12 duels
◉ 2/2 dribbles (100%)
◉ 6 ball recoveries
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Jó de azt hozzá tehetjük hogy a 1, 5hónapot utana sérült is volt. Mire visszatert már hétről hétre minden meccs élet halál harc volt minden fronton. Nem tudta felvenni ezt a pörgős fonalat az biztos.miro. írta:Jo hagyjuk ezt mar. Jatszott 6 meccset egy honap alatt?p.csabi1 írta: Amúgy tavaly Csucsu a Vb-ig patika volt.
Utánna lett rossz.
De ezt Ancelotti is lenyilatkozta hogy tudja a játékos is és ők is hogy a Vb miatt már nem lesz olyan formában mint ahogy elment a csapattól.
Egyszerűen nem tudták visszahozni olyan formába mint amilyenbe azelőtt volt.
Itt lejatszak azt ket het alatt neha.
Elbillent kicsit es ennyi,lotyogott felevet.
Alternativaja nem volt,azt hitte ezzel is el van.
Fiatal meg,inkabb szoknia kell hogy itt nem lehetnek ilyen kilengesei. Madridba nincsenek honapos hullamvolgyek,mert pillanatok alatt a padon talalod magad.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Jo hagyjuk ezt mar. Jatszott 6 meccset egy honap alatt?p.csabi1 írta: Amúgy tavaly Csucsu a Vb-ig patika volt.
Utánna lett rossz.
De ezt Ancelotti is lenyilatkozta hogy tudja a játékos is és ők is hogy a Vb miatt már nem lesz olyan formában mint ahogy elment a csapattól.
Itt lejatszak azt ket het alatt neha.
Elbillent kicsit es ennyi,lotyogott felevet.
Alternativaja nem volt,azt hitte ezzel is el van.
Fiatal meg,inkabb szoknia kell hogy itt nem lehetnek ilyen kilengesei. Madridba nincsenek honapos hullamvolgyek,mert pillanatok alatt a padon talalod magad.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Amúgy tavaly Csucsu a Vb-ig patika volt.
Utánna lett rossz.
Utánna lett rossz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
minositenek en is par gondolatot, de igy is nagy utalatnak orvendekPad'em írta:Srácnak egy hivatalos meccse volt, amin meccs embere lett és 20 évesen úgy mozog a pályán mint aki 10 éve itt van, angolként. Hogy a fenébe jön egy mondatba bárkinél az, hogy "vele se számolnék" meg az "adnék neki még egy évet" omgikarus93 írta:
Legutobbi szezonba Tchou nagyon nem győzött meg. Bellinghamnak már az első évbe teljesitenie kell nálam, ha inogás van akkor vele se számolnék, de ha hoz egy jó szintet akkor adnék még egy évet neki.
Utoljára Kroosnál éreztem ennyire, hogy első pillanattól otthonosan mozog és, hogy alapember lesz évekig.
Tchou meg nem akar távozni, mi se akarjuk eladni. Nagyon helyesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem lehet, hanem biztos.Sierra írta: Képességei megvannak, lehet ebben a szerkezetben jobb lesz ő is. Az előző év meg amúgyis egy szar volt a vb miatt, lehet betett neki a döntőben kihagyott 11-es is.
Sokan elfelejtik itt, hogy egy ilyen mennyire rá tud telepedni bárkire, főleg egy nyeretlen 20 eves gyerekre. A szezon elejen patika volt tavaly, ugy nez ki idenre is osszerantotta magát fejben. Jo lesz o.
- Pad'em
Srácnak egy hivatalos meccse volt, amin meccs embere lett és 20 évesen úgy mozog a pályán mint aki 10 éve itt van, angolként. Hogy a fenébe jön egy mondatba bárkinél az, hogy "vele se számolnék" meg az "adnék neki még egy évet" omgikarus93 írta:Legutobbi szezonba Tchou nagyon nem győzött meg. Bellinghamnak már az első évbe teljesitenie kell nálam, ha inogás van akkor vele se számolnék, de ha hoz egy jó szintet akkor adnék még egy évet neki.Realista24 írta: Tehát Bellingham megérdemel két évet a biralatig, Tchu nem?
Utoljára Kroosnál éreztem ennyire, hogy első pillanattól otthonosan mozog és, hogy alapember lesz évekig.
Tchou meg nem akar távozni, mi se akarjuk eladni. Nagyon helyesen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Képességei megvannak, lehet ebben a szerkezetben jobb lesz ő is. Az előző év meg amúgyis egy szar volt a vb miatt, lehet betett neki a döntőben kihagyott 11-es is.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ezt az idei évet mindenképp meg kell adni neki.
Ha ezen a kp-n sem teljesít, akkor majd meglátjuk. De eddig bíztató.
De most annyira rendben vagyunk középen, hogy ahhoz nem szabad nyúlni, amíg nem muszáj.
Ha ezen a kp-n sem teljesít, akkor majd meglátjuk. De eddig bíztató.
De most annyira rendben vagyunk középen, hogy ahhoz nem szabad nyúlni, amíg nem muszáj.