Palace ügyvédei befenyítették őket, hogy bíróságra viszik az ügyet, Chelsea gyors el is allt a szerződtetésétől. A gyerek ma meg már hosszabbított is.Realista24 írta:Ez végül nem jött össze a Chelseanek.Realista24 írta: Készülőben a Chelsea Olise üzlet újabb 45 millió fontért.
Tudnám ki ez
Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez végül nem jött össze a Chelseanek.Realista24 írta: Készülőben a Chelsea Olise üzlet újabb 45 millió fontért.
Tudnám ki ez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://www.goal.com/en/lists/chelsea-t ... a5fa8e5c61
Tessék.
Az egész ffp egy nagy vicc (eddig is tudtuk). Óvodás szintű szabályok és büntetések vannak. Ha jól értem a PL-ben is ha meghalad egy összeget a klub adóssága akkor a tulajdonos kell pénzt betegyen a klubba. Ez a bünti
Tessék.
Az egész ffp egy nagy vicc (eddig is tudtuk). Óvodás szintű szabályok és büntetések vannak. Ha jól értem a PL-ben is ha meghalad egy összeget a klub adóssága akkor a tulajdonos kell pénzt betegyen a klubba. Ez a bünti
Amrabatot majd elviszi ManUnited a Liverpool elől
Jobban belegondolva, Ten Hag baszta el az egész focit, amikor kirakta CR-t.
Ha nem teszi meg, nem megy el Szaud Arábiába, nem mennek utána jó játékosok.
Ha nem teszi meg, nem megy el Szaud Arábiába, nem mennek utána jó játékosok.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amrabatot is kerülgetik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
De szép is volna ha Pepperóni 2/0 kupával kezdené a szezont. Ezt most lehet elremyskedem ezzel.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta: nem csak ten hag a hibás, továbbra is gyenge a játékosok minősége.
meglátjuk a hali klón hogy játszik
Csak megvette dragan Antonyt, Mountot ugy, hogy ennek a ket jatekos arabol 4-5 jatekost is vehettek volna. Hojlund meg siman felsulhet.
Arrol nem beszelve, hogy kb nezhetetlen az mu meccsek emiatt a hag ball miatt…
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem csak ten hag a hibás, továbbra is gyenge a játékosok minősége.
thereisonly1ronaldo
Pusztán azért mert egy Ten Hag egy szar edző, pontosabban egy ripacs, csak próbálták magasabbra emelni, mint ami.
Nem meglepőek ezek az eredmények.
Nem meglepőek ezek az eredmények.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az egyik Athletices ujsagiro szerint Greenwood vissza fog terni a Unitedhez, csak megvarjak, hogy veget erjen a noi vb es kicsit csillapodjanak a negativ hangok ezzel kapcsolatban.
Amugy mas; a kulfoldi forumokon kezdenek nagyon veszjosloak lenni Ten Hagot illetoen, mivel egyelore botranyos ez az uj 4-3-3 amit probal jatszatni Mount miatt. A preseason es az elso fordulo is borzasztora sikerult, full atjarohaz az egesz kozeppalya, semmi koherens csapatosszjatek nincs. Ha nem valtoztat surgosen valamit, szerintem a hetvegen belefutnak a kesbe idegenbe az uj Posteceglou fele Spurs ellen, ami viszont tobb mint biztatoan nez ki. Emellett az, hogy nem igazolt uj vedekezo kozeppalyast Casemiro tehermentesitesere feler egy ongollal.
Amugy mas; a kulfoldi forumokon kezdenek nagyon veszjosloak lenni Ten Hagot illetoen, mivel egyelore botranyos ez az uj 4-3-3 amit probal jatszatni Mount miatt. A preseason es az elso fordulo is borzasztora sikerult, full atjarohaz az egesz kozeppalya, semmi koherens csapatosszjatek nincs. Ha nem valtoztat surgosen valamit, szerintem a hetvegen belefutnak a kesbe idegenbe az uj Posteceglou fele Spurs ellen, ami viszont tobb mint biztatoan nez ki. Emellett az, hogy nem igazolt uj vedekezo kozeppalyast Casemiro tehermentesitesere feler egy ongollal.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szétverte a nője fejét, majd lefizette (aka: peren kívül megegyeztek) a sérelmei miatt. Ezek után van helye az európai fociban?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az al-szonyverő?'shutterisland írta: mas, greenwood.
kijott egy hosszu kozlemeny a klubtol, diohejban annyi, hogy lefolytattak egy belso vizsgalatot es jelenleg is folyik az egyeztetes greenwood jovojerol.
ahogyan meglesz a hivatalos dontes, jon az ujabb kozlemeny.
na erre kivancsi vagyok, mert o meg ugye csak 21, a botrany elott kezdett el berobbanni es akkoriban 50 millara taksaltak a piaci arat.
ha elkuldik, szerintem lesz olyan topligas csapat, aki lecsap ra.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mas, greenwood.
kijott egy hosszu kozlemeny a klubtol, diohejban annyi, hogy lefolytattak egy belso vizsgalatot es jelenleg is folyik az egyeztetes greenwood jovojerol.
na erre kivancsi vagyok, mert o meg ugye csak 21, a botrany elott kezdett el berobbanni es akkoriban 50 millara taksaltak a piaci arat.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet a teli vb miatti menetrend felboritas is hozzajarul, bar szerintem inkabb csak veletlen, most volt 4-5 ilyen eset aztan lehet nem lesz az osszel semmi ilyen a topligakban.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Courtois, Militao, Timber, Mings, Buendia. Mindannyian ACL par napon belul.Remy írta:Community Shielden MVP volt… egybol kezdo, aztan ACL.'shutterisland írta: timber allitolag szinten 7 honapra kidolt, acl.
most vettek meg kb 2 hete.
Nem tudom mi van a fociban, de most kifejezetten sokan serulnek meg ennyire sulyosan.
- raul 4 ever
Azért az arsenalos csapatorvos sem volt akkor a helyzet magaslatán. Mert már az első félidőben belesérült a sárgájába, aztán csak a 2-ban jött le.
Csóri.
Csóri.