Én így vagyok a röpivel. Férfi röpit egy percig nem bírok nézni. Tipikis női sport.csababarca írta: Sőt síelésben a nőit jobban szeretem, szemre elegánsabban síelnek, finomabb mozdulatokkal.
Egyéb sportok
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egy top női BL meccs nálam abszolút élvezhető, sportérték szempontjából is.ziro4vr írta:
Na de látvány vagy sportérték?
Utóbbiban ég és föld, pláne ha a magyarokról beszélünk.
Persze az tény, hogy nem olyan szint mint a férfi, de nincs is akkora különbség mint pl fociban a női-férfi meccsek között, szerintem.
De igen, ez egyéni preferencia kérdése, ki mit néz.
Teniszt is szerettem régen női vonalon, de már azt nem követem, nagyon gyenge a mezőny szvsz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Igaz is, rendszeresen nézem a női Judot is.
De még a lovassportot is, családi kötődés.
Nem értem mit nem értesz, tenisz az tenisz
De még a lovassportot is, családi kötődés.
Nem értem mit nem értesz, tenisz az tenisz
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de látvány vagy sportérték?csababarca írta: Nálam a kézilabda és a síelés ugyanolyan élvezhető női szinten is.
Sőt síelésben a nőit jobban szeretem, szemre elegánsabban síelnek, finomabb mozdulatokkal.
Utóbbiban ég és föld, pláne ha a magyarokról beszélünk.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen és itt jön ki, hogy ki milyen sportot követ.
Kézilabdát elfogadom. Teniszt nem igazán értem, többi meg jelentéktelen sport.
Kézilabdát elfogadom. Teniszt nem igazán értem, többi meg jelentéktelen sport.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nálam a kézilabda és a síelés ugyanolyan élvezhető női szinten is.
Sőt síelésben a nőit jobban szeretem, szemre elegánsabban síelnek, finomabb mozdulatokkal.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Mickey
Bennem nincsenek ilyen érzések....
Kézilabda, tenisz, azszalitenisz, atlétikai, vizes, tornász, korcsolya, gimnasztika....
Röpit pont nem nézek.
Jah, nem kell fordítva lennie, nem kötelező a férfi szintet időt alapul venni.
Én arról beszéltem, hogy nem minden női sport meh.
Kézilabda, tenisz, azszalitenisz, atlétikai, vizes, tornász, korcsolya, gimnasztika....
Röpit pont nem nézek.
Jah, nem kell fordítva lennie, nem kötelező a férfi szintet időt alapul venni.
Én arról beszéltem, hogy nem minden női sport meh.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mateval vagyok, bennem is ilyen érzések vannak egy női versengés kapcsán.nmate írta:Hívjatok hímsovinisztának, de bármilyen női versengés kevésbé élvezhető számomra, mint a férfi megfelelője.Mickey írta: minden női sport elég "meh" ....
Nagyon nem igaz.
Melyik sportágnál van ez nálad fordítva?
Az nem válasz, hogy röplabda a seggük miatt, mert az nem a sportról szól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Hívjatok hímsovinisztának, de bármilyen női versengés kevésbé élvezhető számomra, mint a férfi megfelelője.Mickey írta: minden női sport elég "meh" ....
Nagyon nem igaz.
Melyik sportágnál van ez nálad fordítva?
Az nem válasz, hogy röplabda a seggük miatt, mert az nem a sportról szól.
- Mickey
minden női sport elég "meh" ....
Nagyon nem igaz.
Nagyon nem igaz.
- nmate
Pont azért nem is izgat - persze engem semlegesként úgymond nem baszott át, nekem gyerekkorból csak az marad meg, hogy egy sárga meg egy rózsaszín trikó versenyez valami elbaszott meredek úton, szép tájakon, és élvezhető a verseny is.wZoLee7 írta: Abban az időben top30 top50 stabilan doppingolt, de el is mondta nem egy legenda azóta, vagy csináltad vagy eltűntél a mezőnyben.
Akkor ezek voltak a körülmények, ebben kellett a legjobbnak lenni. Lance is csak ott cseszte el, hogy előtte anyja életére esküdve tagadta, utána meg ja bocs mégse. Meg felépített erre a rizikós alapra egy ilyen american hero imidzset, ami úgy dőlt össze, amire nincsen példa a sportban sehol.
Blankának nagyon szurkolok, tehetség megvan neki az tuti... de a női kerékpározás (meg úgy minden női sport) az elég meh
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon jó hangulatú versenyek vannak, pár helyszínen tényleg rengeteg néző jön össze. Versenyzői szempontból szerintem Ők ezt baromira élvezik, sokkal nagyobb kerékpár kezelés szükséges ezeken a pályákon, nem elég erősnek lenni, viszont az is biztos, hogy itt sok esetben végig maxon mennek.Anthony írta: A cyclo cross a sárban az nagyon extrém menet, nem is értem miért vállalja bárki is.
Nekem sok esetben a férfiaknál kicsit kiábrándító hogy van 2-3 top versenyző akik amúgy országúton tolják egész évben, de ha indulnak róluk szól minden, mert a többiek a nyomukba sem érnek. Mondjuk a nőknél meg kb mindenki versenyzik itt is ott is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A cyclo cross a sárban az nagyon extrém menet, nem is értem miért vállalja bárki is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abban az időben top30 top50 stabilan doppingolt, de el is mondta nem egy legenda azóta, vagy csináltad vagy eltűntél a mezőnyben.nmate írta: Btw. Ati hivatlos, hogy megy Vueltára.
Egyébként bringa szvsz most jobb, mint 10-15 éve. Bár akkoriban alig, vagy jóval felületesebben követtem ezt és most azért van egy Valter is, aki szép eredményeket ér el és lehet érte szurkolni.
Persze itt is a gyerekkori emlék marad az etalon, Pantani, Lance, Ullrich (dopping ide vagy oda), de akkor is tök más szemmel néztem.
Télen cyclo cross, tavasszal 1 naposok, nyáron 3 hetesek, ősszel meg vegyes, többnyire vb...mondjuk ahhoz h télen leüljek megnézni a sárdagasztást nagyon kell Blanka is
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
PAKOLJJÁ KI MICSINÁSZ HALLOD AGGY MÁR EGY CIGITRemy írta:Hehe a Blaha aluljarobol.h3x0r írta:
Ki a másik? Jake vagy Logan Paul?
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az egyik oldala az, hogy keves az egyeniseg.
a masik meg, hogy kb egy korosztaly a forum, tinibol lett felnott a nagy tobbseg az elmult tizen x evben, senkinek sincs mar annyi ideje csalad/melo mellett ugy belemelyedni a sportokba, mint fiatalon vagy meg gyerekkent.
a masik meg, hogy kb egy korosztaly a forum, tinibol lett felnott a nagy tobbseg az elmult tizen x evben, senkinek sincs mar annyi ideje csalad/melo mellett ugy belemelyedni a sportokba, mint fiatalon vagy meg gyerekkent.
- nmate
Btw. Ati hivatlos, hogy megy Vueltára.ziro4vr írta: A tour mondjuk nem volt rossz ezzel a párharccal, de nyáron kívül max a nagy tavaszi egynaposok érdekesek.
Egyébként bringa szvsz most jobb, mint 10-15 éve. Bár akkoriban alig, vagy jóval felületesebben követtem ezt és most azért van egy Valter is, aki szép eredményeket ér el és lehet érte szurkolni.
Persze itt is a gyerekkori emlék marad az etalon, Pantani, Lance, Ullrich (dopping ide vagy oda), de akkor is tök más szemmel néztem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hehe a Blaha aluljarobol.h3x0r írta:Ki a másik? Jake vagy Logan Paul?ziro4vr írta: Régen még baszki fennmaradtam a nagy boxmeccseket is megnezni, most kb 2 nevet tudok, egyik Fury.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Ki a másik? Jake vagy Logan Paul?ziro4vr írta: Régen még baszki fennmaradtam a nagy boxmeccseket is megnezni, most kb 2 nevet tudok, egyik Fury.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Teniszben mondjuk ez az alcaraz-djokovic elég korrekt volt, de ott is a szerb lassan kimegy, Nadal már kórház, aztán annyi.
A tour mondjuk nem volt rossz ezzel a párharccal, de nyáron kívül max a nagy tavaszi egynaposok érdekesek.
Régen még baszki fennmaradtam a nagy boxmeccseket is megnezni, most kb 2 nevet tudok, egyik Fury.
A tour mondjuk nem volt rossz ezzel a párharccal, de nyáron kívül max a nagy tavaszi egynaposok érdekesek.
Régen még baszki fennmaradtam a nagy boxmeccseket is megnezni, most kb 2 nevet tudok, egyik Fury.
Nem illik.