Egyéb sportok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Egyéb sportok
nyilvan bizonyos szempontbol szamukra ez oriasi dolog, de erted ne kuldjenek mar kajak kenuzni abszurdisztanbol olyat, aki elotte uszo volt es azt sem tudja, hogy kell beleulni.
meg olyat, akiert majdnem a vizimentoknek kell beugrani mert vegiguszni sem birja a tavot.
adjunk lehetoseget de ne menjen mar at bohockodasba, mert akkor meg meme-k lesznek beloluk.
meg ilyenkor felmerul a kerdes, hogy igazsagos e az, hogy a gibraltari villanyszerelo potyoghet mbappek meg ceronaldok ellen ?
meg olyat, akiert majdnem a vizimentoknek kell beugrani mert vegiguszni sem birja a tavot.
adjunk lehetoseget de ne menjen mar at bohockodasba, mert akkor meg meme-k lesznek beloluk.
meg ilyenkor felmerul a kerdes, hogy igazsagos e az, hogy a gibraltari villanyszerelo potyoghet mbappek meg ceronaldok ellen ?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem gúnyolom ki, de nevetni azért a 4 fal között szerintem lehet, pláne, ha saját élmény is társul hozzá, hogy Pécsen, a PVSK pályán ugyanezt az időt én is megtudtam futni. Nyilván vicces, mikor én ott, ő meg itt a VB-n tette meg ugyanezt. Ott volt, megcsinálta, helytállt. Lehetősége volt, élt vele. Erről szól. Óriási élmény lehet.
Ha minden igaz, hoztak egy új szabályt is, bár azt nem tudom, hogy minden számban-e, de például sprintereknél voltak az első körben olyan futók, akik a női legjobbaktól is 1 mp-re maradtak el. (Marshall-szigetek, Mikronézia,Francia polinézia, stb) 12-höz közeli időket futottak, Kiribatiból telibe 12-t futott a tag. Csak, hogy érezzük, tavaly 11.17-es idővel nyerték a magyar serdülő (u16) bajnokságot.
Több kvótát kaptak, több ország képviseltethette magát.
Ez jó dolog alapvetően, első körökben ki mennyire marad el a legjobbaktól, lényegében nem számít, úgyse jutnak tovább.
Ha minden igaz, hoztak egy új szabályt is, bár azt nem tudom, hogy minden számban-e, de például sprintereknél voltak az első körben olyan futók, akik a női legjobbaktól is 1 mp-re maradtak el. (Marshall-szigetek, Mikronézia,Francia polinézia, stb) 12-höz közeli időket futottak, Kiribatiból telibe 12-t futott a tag. Csak, hogy érezzük, tavaly 11.17-es idővel nyerték a magyar serdülő (u16) bajnokságot.
Több kvótát kaptak, több ország képviseltethette magát.
Ez jó dolog alapvetően, első körökben ki mennyire marad el a legjobbaktól, lényegében nem számít, úgyse jutnak tovább.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
stilustol fuggetlenul ravilagit amugy egy erdekes "problemara".
rengeteg olyan sportolo kerul oda vilagversenyekre hasonlo okokbol, akiknek egy vb/olimpia szinthez koze sincsen.
erik az angolna ugye aki egybol beugrik mindenkinek, vagy pl swaney is, vagy akkor ott az afgan futo aki a zarounnepsege ert be tobb mint egy oraval az utolso elotti utan, meg ugye a jamaicai bobcsapat, akiknek bobja sem volt es felborultak.
persze nekik ez egy eletre szolo orom, csak eppen klasszisokkal jobbak meg lemaradnak a rendezvenyrol miattuk.
nyilvan a szabaly az szabaly es ezt elfogadja mindenki, de ha idorol idore full amatorok bohocot csinalnak magukbol a profik kozott akkor en nem csodalkozom, ha ki vannak gunyolva.
rengeteg olyan sportolo kerul oda vilagversenyekre hasonlo okokbol, akiknek egy vb/olimpia szinthez koze sincsen.
erik az angolna ugye aki egybol beugrik mindenkinek, vagy pl swaney is, vagy akkor ott az afgan futo aki a zarounnepsege ert be tobb mint egy oraval az utolso elotti utan, meg ugye a jamaicai bobcsapat, akiknek bobja sem volt es felborultak.
persze nekik ez egy eletre szolo orom, csak eppen klasszisokkal jobbak meg lemaradnak a rendezvenyrol miattuk.
nyilvan a szabaly az szabaly es ezt elfogadja mindenki, de ha idorol idore full amatorok bohocot csinalnak magukbol a profik kozott akkor en nem csodalkozom, ha ki vannak gunyolva.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Knezi egy utolso alpari paraszt volt, nem veletlen nem adtak azt le olyan nagyon sokszor, amikor meg volt gerince a kozmedianak. Persze az internet nem felejt.Remy írta:Nem látom mi kivetnivaló van benne. Ennyire merevnek nem kell ám lenni, csak mert Remy ír.Realista24 írta:
Valószínű a hszed stílusa.
De remélem Knézy kommentálása anno az Olimpián is ilyen érzéseket váltott ki, mikor majdnem belefulladt a csóka.
Itt a forumon ez mas, nem közszolgálat, nem kulturalis musor. Itt nem kellene erzekenykedni stilus miatt.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Remy írta: Bazzeg.
Géza, Elemér Q! Futót adott Egyenlítői-guineai Köztársaság, Prieto Alfarót.
Annyit futott az atlétika VB-n 800 méteren, amennyi az egyéni csúcsom nekem is, pedig nem is 800-as voltam. 2:04.
Beért a mezőny (lassú futammal), mikor kezdte az utolsó 100at.
En nem minuszoltalak, de neha eleg gyerekes hszeket irsz, amit nem is a tartalmara ertek, hanem smileyval szetfloodolt hozzaszollasokra. Kicsit “XDDD” feelingu egy ket hszed. Ami nekem speciel nem baj, de irtad, hogy fejtsuk ki.
Egyebkent meg igen, jo kis video volt, anno oda vissza tudtam fejbol.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ejha, benyomtal egy sportszeletet?Remy írta:Az, hogy akkor megállás nélkül lehetne offolni az összes topicban. Fejtse ki a véleményét, ha valami nem tetszik neki, nem beböfögni kell. Vagy toljon egy mínuszt.Realista24 írta:
Mi abban a merevség, hogy valakinek nem tetszik a stílus amiben kifejezted magad?
Remy remy....a fórum fobia nem az én asztalom.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es akkor szted nincs gond a stílusoddal.Remy írta:Az, hogy akkor megállás nélkül lehetne offolni az összes topicban. Fejtse ki a véleményét, ha valami nem tetszik neki, nem beböfögni kell. Vagy toljon egy mínuszt.Realista24 írta:
Mi abban a merevség, hogy valakinek nem tetszik a stílus amiben kifejezted magad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az, hogy akkor megállás nélkül lehetne offolni az összes topicban. Fejtse ki a véleményét, ha valami nem tetszik neki, nem beböfögni kell. Vagy toljon egy mínuszt.Realista24 írta:Mi abban a merevség, hogy valakinek nem tetszik a stílus amiben kifejezted magad?Remy írta:
Nem látom mi kivetnivaló van benne. Ennyire merevnek nem kell ám lenni, csak mert Remy ír.
De remélem Knézy kommentálása anno az Olimpián is ilyen érzéseket váltott ki, mikor majdnem belefulladt a csóka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi abban a merevség, hogy valakinek nem tetszik a stílus amiben kifejezted magad?Remy írta:Nem látom mi kivetnivaló van benne. Ennyire merevnek nem kell ám lenni, csak mert Remy ír.Realista24 írta:
Valószínű a hszed stílusa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Nem látom mi kivetnivaló van benne. Ennyire merevnek nem kell ám lenni, csak mert Remy ír.Realista24 írta:Valószínű a hszed stílusa.Remy írta:
Mi a baj?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
Semmi semmi, gratula az egyéni csucsodhoz.Remy írta:Mi a baj?Mickey írta:Most komolyan?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valószínű a hszed stílusa.Remy írta:Mi a baj?Mickey írta:Most komolyan?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Mi a baj?Mickey írta:Most komolyan?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
Most komolyan?
- Remy
- Kapcsolat:
Bazzeg.
Annyit futott az atlétika VB-n 800 méteren, amennyi az egyéni csúcsom nekem is, pedig nem is 800-as voltam. 2:04.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kézi nekem is mindenképpen, de teniszben, vizilabdában és kosárlabdában is nem ‘rosszabb’ élmény hanem ‘más’. Több távoli dobás kosárban, és kevesebb hálóharc teniszben, más stílus, és nekem bejönnek ezek is.
Nyilván gimnasztika, mūugrás, korcsolya stb. de az gondolom elég egyértelmū hogy ezekben a nõi test hajlékonysága jobb produktumot eredményez.
Ami nézhetetlen nekem, az a foci. Az valami brutál vicc.
Nyilván gimnasztika, mūugrás, korcsolya stb. de az gondolom elég egyértelmū hogy ezekben a nõi test hajlékonysága jobb produktumot eredményez.
Ami nézhetetlen nekem, az a foci. Az valami brutál vicc.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de hat nem a williams a valaha volt legnagyobb teniszezo?ikarus93 írta: Női tenisz nekem tetszik szoktam is nézni ha van rá időm.
Főleg hogy ott is kezd kialakulni a nagy 3as mint a férfibe volt.
(IGA,Sabalenka,Elena)
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
en is beallok a himsoviniszta sorba.
szerintem a fizikumra, erore, dinamikara epulo sportokban, ahol van ferfi verzio is, ott egy ehhez szokott szemnek kevesbe elvezheto a noi.
a sporterteket nem vitatom ettol fuggetlenul, hiaba veri meg a gremio u16-os focicsapat a noi brazil felnott valogatottat 6:0-ra, ettol a maguk nemeben/kategoriajukban ok a legjobbak, de paralimpiat vagy gyermek sportot sem nezek, hiaba igaz ott is ez.
ha van magyar erdekeltseg, en is belekukkantok egy egy noi kezi final 4-ba vagy most pl beleneztem a vb dontobe, de szvsz a noi sportot koveto ferfiak egy resze nem feltetlen a sportertek miatt nezi.
szerintem a fizikumra, erore, dinamikara epulo sportokban, ahol van ferfi verzio is, ott egy ehhez szokott szemnek kevesbe elvezheto a noi.
a sporterteket nem vitatom ettol fuggetlenul, hiaba veri meg a gremio u16-os focicsapat a noi brazil felnott valogatottat 6:0-ra, ettol a maguk nemeben/kategoriajukban ok a legjobbak, de paralimpiat vagy gyermek sportot sem nezek, hiaba igaz ott is ez.
ha van magyar erdekeltseg, en is belekukkantok egy egy noi kezi final 4-ba vagy most pl beleneztem a vb dontobe, de szvsz a noi sportot koveto ferfiak egy resze nem feltetlen a sportertek miatt nezi.
- ikarus93
Női tenisz nekem tetszik szoktam is nézni ha van rá időm.
(IGA,Sabalenka,Elena)
(IGA,Sabalenka,Elena)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én így vagyok a röpivel. Férfi röpit egy percig nem bírok nézni. Tipikis női sport.csababarca írta: Sőt síelésben a nőit jobban szeretem, szemre elegánsabban síelnek, finomabb mozdulatokkal.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero