![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
mondjuk en csak a miami osszefoglalokat szoktam megnezni, de mindig van esemeny rendesen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:42
pontosan, sosem érdekelt az MLS (teszem hozzá a szaudi liga, ott sem érdekel mit csinálnak Benziékraul 4 ever írta:Facen folyamat jönnek az ilyen-olyan posztok, de csak görgetem tovább. Egy klasszis elment vmi gyengébb bajnokságba, ment pár szintén jó haverja vele és fut a szekér, wow.. Engem teljesen hidegen hagy.realfan írta:
vicces olvasni, ahogy sokaknak (nem csak rád gondolok, sorry, hogy pont téged idézlek) mennyire fájnak Messi sikerei, ráadásul úgy, hogy nem is Európában éri el őket
![]()
![]()
nagy lehet a fusztráció bennetek
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:38
Facen folyamat jönnek az ilyen-olyan posztok, de csak görgetem tovább. Egy klasszis elment vmi gyengébb bajnokságba, ment pár szintén jó haverja vele és fut a szekér, wow.. Engem teljesen hidegen hagy.realfan írta:vicces olvasni, ahogy sokaknak (nem csak rád gondolok, sorry, hogy pont téged idézlekRemy írta: Ilyenkor hol vannak azok a csapatok, amelyek az MLS bajnoki cimeert mennek? Mert tenyleg egy tokutolso csapatrol beszelunk amelyik most ket kupat fog nyerni par napon belul.
Tok hihetetlen az egesz.
Mintha eligazolt volna par veterannal a Luton Townba, aztan FA meg Ligakupat nyer par napon belul.) mennyire fájnak Messi sikerei, ráadásul úgy, hogy nem is Európában éri el őket
![]()
![]()
nagy lehet a fusztráció bennetek
![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:26
Nson egy darab cikket lattam es ennyi.Remy írta: Igazabol a jelenseg fura, konkretan nagyobb hypeot kap az ember, mint az utolso eveiben Europaban.
Nem topszinten focizik, megis ugy van a mediaban eloadva, mint aki prime korban, topligaban nyomatna es rakna el a golokat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:16
vicces olvasni, ahogy sokaknak (nem csak rád gondolok, sorry, hogy pont téged idézlekRemy írta: Ilyenkor hol vannak azok a csapatok, amelyek az MLS bajnoki cimeert mennek? Mert tenyleg egy tokutolso csapatrol beszelunk amelyik most ket kupat fog nyerni par napon belul.
Tok hihetetlen az egesz.
Mintha eligazolt volna par veterannal a Luton Townba, aztan FA meg Ligakupat nyer par napon belul.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:06
Énis lestemAnthony írta: 2 napja nyert egy kupát aztán Messi megint bejutott valami kupa döntőbe.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 24., csütörtök 9:04
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 24., csütörtök 7:40
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 24., csütörtök 7:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 7:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 24., csütörtök 7:04
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. augusztus 24., csütörtök 4:54
Majd Ő is lenyilatkozza később hogy elképesztően mélyről indult és gondolni kell a családjára, nem szeretné hogy anyagi gondjaik legyenek.Pad'em írta: A velünk is szóbahozott, majd pár napja már Nápoly játékosnak tűnő 21 éves Gabri Veiga is megy arabokhoz, Al Ahli. Done deal. 40 mil.
Ambíció. Ambíció everywhere.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 24., csütörtök 1:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 23., szerda 20:19
Jajaja, ezt is olvastam meg hogy a PM azt mondta nem elég egy sima bocsánatkérés.Bencze írta:Valamelyik spanyol kebabosnal olvastam hogy a ho vegen (28-an talan ha jol remlik) RFEF tart egy rendkivuli gyulest es ott szavaznak sorsarolRealista24 írta: Rubiales vajon belebukik a sztoriba?
Eléggé nekimentek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 23., szerda 20:00
Ebbe bele kéne, főleg hogy még a tökeit is fogdosta örömében, hogy kapjátok be mikor ünnepelt a páholybanRealista24 írta: Rubiales vajon belebukik a sztoriba?
Eléggé nekimentek.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. augusztus 23., szerda 19:55
Valamelyik spanyol kebabosnal olvastam hogy a ho vegen (28-an talan ha jol remlik) RFEF tart egy rendkivuli gyulest es ott szavaznak sorsarolRealista24 írta: Rubiales vajon belebukik a sztoriba?
Eléggé nekimentek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 23., szerda 19:51
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem