Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tippre arról hogy Vinicius klasszis támadó.
te mirol beszelsz ?Mickey írta:Nincs klasszis támadó?Kerlon írta:
Ahonkivul, hogy nincs klasszis tamadonk a keret meg eleg eros. Bellingham meg, ha tovabbra is ilyen goleros lesz, akkor lehet a csatár probléma sem probléma.
A teknős meg a colos viking az, only?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pedri amúgy az egyik olyan játékos akit elfogadnék a keretükbõl. A másik Aruajo, meg most Ter Stegen is amíg Körte sérült.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
érdemes volt széthajtani csikó korában...Anthony írta: Pedri lesérült, jó 4 hétre. Kár hogy lesz válogatott szünet közben, ő az egyik legfontosabb játékosuk.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem ugy van a narrativa hogy max 10milla a fizu minden sztár játékosnak? Laporta mondta ezt anno ugy emlékszemRealista24 írta: A katalán Sport azt írja hogy Lenglet idén nettó 16 milliót fog keresni.
igaz ebben nincs benne az alá irásért járo pénz mkor kb mindenkit ingyen igazolnak és lehet ugy számolnak,hogy ez a bér csak az elsö évre vonatkozik,volt anno valami ilyesmi is azt hiszem....xavi ota ha jol számolom 23 játékos érkezett ,és,hogy ebböl mennyi ment az is érdekes azért...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pedri lesérült, jó 4 hétre. Kár hogy lesz válogatott szünet közben, ő az egyik legfontosabb játékosuk.
Meger mindent centet! Annyira toppos jatekos.Realista24 írta: A katalán Sport azt írja hogy Lenglet idén nettó 16 milliót fog keresni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A katalán Sport azt írja hogy Lenglet idén nettó 16 milliót fog keresni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nincs klasszis támadó?Kerlon írta:Ahonkivul, hogy nincs klasszis tamadonk a keret meg eleg eros. Bellingham meg, ha tovabbra is ilyen goleros lesz, akkor lehet a csatár probléma sem probléma.ANDS írta:
A LaLi-ban tavaly a Real is botlott rengeteget, szerintem kb. 50-50 % az esély a bajnoki címre, a keret bőven hiányos mindkét "gigásznál".
A teknős meg a colos viking az, only?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mát több helyen megfordult, sehol sem kellett. Jó mert univerzális, de a mentalitása híresen szar. Szerintem ez a barcas kaland sem tart majd olyan sokáiggutihaz14 írta:nagy kár értemarcell írta: Cancelo -> Barca
João Cancelo has already rented a flat in Barcelona. He is expected to arrive today! @Alfremartinezz
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont erre gondoltam amikor ezt a 16 eves gyereket eroltetik a nagyoknál.hehetheoriginal írta:ezert kell tinedzserkent a szart is kihajtani egy gyerekbol klubban, valogatottban, nagyon ugyes.marcell írta: Pedri is lesérült minimum egy hónapra
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezert kell tinedzserkent a szart is kihajtani egy gyerekbol klubban, valogatottban, nagyon ugyes.marcell írta: Pedri is lesérült minimum egy hónapra
thereisonly1ronaldo
Pedri is lesérült minimum egy hónapra
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem túlvolt fújva. Vb-n is gyengének éreztem nem kellett se a citybe se a bayernbe. Barszának azért erősítés lehet de azt nem bánom,hogy nem ide jött.gutihaz14 írta:nagy kár értemarcell írta: Cancelo -> Barca
João Cancelo has already rented a flat in Barcelona. He is expected to arrive today! @Alfremartinezz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nagy kár értemarcell írta: Cancelo -> Barca
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Cancelo -> Barca
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
+Dembi eladása is nyitott lehetőségeket.MorataMartin írta: Beszrok, hogy a Barcakamudisneylandlaportamossaaszennyesstúdió eladása miatt letudják igazolni João Cancelót (Legalábbis Fabrizio Romano szerint van rá esély) Bízzunk benne, hogy bayernes számokat hozz majd
Keretet mélyíteni szemre jó húzás..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Beszrok, hogy a Barcakamudisneylandlaportamossaaszennyesstúdió eladása miatt letudják igazolni João Cancelót (Legalábbis Fabrizio Romano szerint van rá esély) Bízzunk benne, hogy bayernes számokat hozz majd
Ahonkivul, hogy nincs klasszis tamadonk a keret meg eleg eros. Bellingham meg, ha tovabbra is ilyen goleros lesz, akkor lehet a csatár probléma sem probléma.ANDS írta:A LaLi-ban tavaly a Real is botlott rengeteget, szerintem kb. 50-50 % az esély a bajnoki címre, a keret bőven hiányos mindkét "gigásznál".dzsi91 írta: .... Laligában az ilyen kötelezőket továbbra is hozzák majd az idegenbeli meccseiken viszont bőven lesz esély a botlásra.
....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem fognak szigorítani rajta, a pénz mindenek előtt.h3x0r írta:Valami 140 ezer sociojuk van, nekünk 90 ezer. Rosell pár éve megkönnyítette a hozzájutást, van egy 3 éves várakozási idő, de nincs más komolyabb feltétel, neten bárki kitöltheti, elég hozzá egy útlevél. (Meg gondolom felteszik a kérdést, hogy ki a goat és ha nem Messi-t írod, automatikusan kidob a rendszer ) Laporta azóta se szigorított rajta. Nálunk nem tudom hogy megy.Realista24 írta:
Tehát hosszabbították a tagságot, de bérletet nem váltottak. Számomra ez ennyit jelent.
Carnet de socio éves díja 208 euro felnőtteknek 2023ra.
Azt hiszem, legalábbis korábban úgy volt hogy x szezont lehet skippelni aztán szunik meg minden és kerülsz ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema