piaci res megtalalva
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 24., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:15
Ebből is látszik, hogy nagy ötlet volt Pereztől. Tartok tőle, hogy itt indul a lejtő az európai klubfutballnak. Az összes, marketing szempontból húzónév Európán kívül van lassan. Jövőre felkészül Mbappe.Realista24 írta:Legfőképpen az arabok fúrtak meg azt is, plusz a többi sportszakértő befektető Angliában.andreas9109 írta: Nem kellett volna megfúrni a szuperligát. Akkor lenne alternatíva a szaudi pènzzel szemben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:07
Legfőképpen az arabok fúrtak meg azt is, plusz a többi sportszakértő befektető Angliában.andreas9109 írta: Nem kellett volna megfúrni a szuperligát. Akkor lenne alternatíva a szaudi pènzzel szemben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 24., csütörtök 18:01
Neves? Vagy lemaradtam valamirol?Yazid írta: Engem annyira nem hat meg a saudi bevásárlás, olyanok mentek akik semmiféle vízet nem zavarnak.
Neymar, milinkovic, navas? Vagy ki olyan huuu de nagy playa akiért sírni lehet?![]()
Cr, benz akik nagy nevek. Szarrá nyerve, levezetni.
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:40
Akik 10-20x akkora penzt kapnak, mint amit kapna mashol. Egyszeruen tul nagy a kulonbseg.kodo írta:Ki a szar akar ereje teljében sivatagban focizni? Ertelmes játékos aligha.dzsi91 írta: Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:38
Pad'em írta:U21-es EB-n csere a Bilbaós Sancet mögöttcart írta: De mire föl kéne kapnia 20 milliót? Ki az a Veiga amúgy, mit tud eddig felmutatni?![]()
Eleve nem értettem mire lett felszopva, hogy Real, City, Chelsea meg Napolikkal volt folyamat szóbahozva. De nagyon szomorú a trend, és akkor már BL részvételről tárgyalnak. FFP égisze alá ezek bekerülnek, akkor lehet majd csak kacagni az eleve komolytalan rendszeren.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:16
Ki a szar akar ereje teljében sivatagban focizni? Ertelmes játékos aligha.dzsi91 írta: Ha a saudiak ezt lenyomják 4-5 évig amit most nem sok minden marad az europai fociból szerintem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 24., csütörtök 17:02
U21-es EB-n csere a Bilbaós Sancet mögöttcart írta: De mire föl kéne kapnia 20 milliót? Ki az a Veiga amúgy, mit tud eddig felmutatni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 24., csütörtök 16:59
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 24., csütörtök 16:54
doncsontos írta: teljesen megértem az olyan fiatalokat mint mondjuk viega v hogyan kell írni a nevét, vszinű az életbe nem lenne komoly tényező profi szinten, erre kap egy 20millás éves fizus ajánlatot? ha csak a fele igaz az is 4!!!!! milliárd forint![]()
szerintem bárki akiben nincs akkora ambíció és motiváció mint Bellinghamben az egyből igent fog mondani, amivel nincs is baj mert az ilyen "játékosok" egy percig nem fognak hiányozni az élfociból.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. augusztus 24., csütörtök 16:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 24., csütörtök 16:04
Ez a duma az első nyáron még helytálló aztán ha nem állnak le azon kapjuk magunkat mint a city psg esetben. Ott is senkiért se volt kár aki odament csak pénzéhes gyökér aztán 10 évves később a korszak két legígéretesebb játékosa ott van az egyik ebből épp szarrányerte magát.lestat írta:Csak a gyenge selejteknek kell ez.Pad'em írta: Fizu amit a Nápoly ajánlott Veigának: 2M €
Fizu amit az arabok ajánlottak: 20M €
Kalapálják lelkesen az európai foci koporsójába a szögeket az arabok.
Látható azért Jude példáján is hogy aki fejben rendben van és focizni akar komoly szinten az marad európában.
Szerintem semmit nem vesztünk ezekkel. Menjenek a selejt agyu fiatalok ...majd jön helyettük más aki komolyan veszi a sportot.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. augusztus 24., csütörtök 15:57
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem