pontosan erre akartam célozniHát azért nem mind1, hogy milyen gól.
nem a góllal van a bajom, csak azzal, hogy van aki a számokra adna aranylabdát
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 22:29
pontosan erre akartam célozniHát azért nem mind1, hogy milyen gól.
HozzászólásSzerző: Stark » 2013. november 22., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 22., péntek 21:13
Azért az nem mindegy, hogy a maradék 10 ember milyen szinten tolja az adott csapatban. Oké, hogy nem gyengülnének annyit, mint mi, ha CR nem lenne, de basszus... ott nem is Khedira, meg Arbeloa rohangál a csapatban. A Bayern csapatként tökéletesen funkcionált, persze, hogy más kicsivel gyengülnének csak, ha kiszednénk a legjobbat.Stark írta:Az egyik: Ha Riberyt kivennénk a BM-ből,akkor a csapat nem sokat gyengülne.Viszont ha CR-t kivennénk a Real-ból,hát az szerintem nem kicsit fájna.
HozzászólásSzerző: Stark » 2013. november 22., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 22., péntek 19:05
Hát azért nem mind1, hogy milyen gól. Az olyan gól, ami a szarból húzza ki a csapatot, ami folyamatosan meccseket dönt el, meccsekbe hozza vissza a csapatot, vagy (és főleg) saját maga egyéni teljesítményének köszönheti (tehát nincs a picsája alá rakva), az azért számítson már. Viszont a egy 7-0 meccsen a mucsaröcsögének lőtt 3-4-5-6-7. gól, vagy amit 2-3 méterről be kell csak épp kotorni (tudom-tudom, ott kell lenni), mert valaki tökéletesen megcsinálta neki, valóban ne nyomjon sokat a latba (És nem akarok ujjal mutogatni, de tudjuk kinek melyikből hogy és miért van éppen több.)___Samy___ írta: de még mindig nem erre kellene adni az aranylabdát, gólokra ott van a cipellő
nem attól lesz valaki a legjobb, hogy ver 60 gólt
Itt a lényeg. Nagyon adom!!zalkrisz írta:De ő nemcsak a gólok miatt a legjobb, a profizmusa, a hozzáállása még a 90. percben is, az, hogy 2-3 védőt folyamatosan leköt, a technikai adottságai, fizikuma, sebessége, fejjel, jobbal, ballal, 5 méterről, 30-ról, mindenhonnan veszélyes, nincs ellenfél, akinek ne tudna betalálni.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:57
Hát szerinted nem, szerintem meg teljesen joggal megérdemli, főleg, hogy nem klasszikus csatárt játszik, hanem szélsőt. Azért az a 70 gól, az nem 1-2-vel emelkedik többiek által lőtt találok fölé, hanem majdnem dupla annyi, mint a legtöbb csatár lőtt. De ő nemcsak a gólok miatt a legjobb, a profizmusa, a hozzáállása még a 90. percben is, az, hogy 2-3 védőt folyamatosan leköt, a technikai adottságai, fizikuma, sebessége, fejjel, jobbal, ballal, 5 méterről, 30-ról, mindenhonnan veszélyes, nincs ellenfél, akinek ne tudna betalálni. Nem akarom sorolni a végtelenségig. Egyszerűen annyira alkalmazkodott a mai focihoz, amennyire más nem tudott. Jelenleg az én véleményem szerint ő a legjobb.___Samy___ írta:de még mindig nem erre kellene adni az aranylabdát, gólokra ott van a cipellő
nem attól lesz valaki a legjobb, hogy ver 60 gólt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 18:43
de még mindig nem erre kellene adni az aranylabdát, gólokra ott van a cipellőViszont van itt egy Ronaldo, egy Messi, akik évek óta 60-70... 90 gólokat lőnek egy szezonban, ami olyannyira kiemelkedő teljesítmény, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. A brazil Ronaldo, Raúl, de még Puskásék sem vertek ennyit, egyszerűen naná, hogy megérdemlik az aranylabdát.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 22., péntek 18:29
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:26
Na jó, megint távolodunk egymástól. Nem adnám nekik oda az aranylasztit, le kell írnom úgy néz ki 10edszerre is. Ronaldonak adnám. Miért?___Samy___ írta:nincs ezzel semmi probléma
inkább azzal van, hogy nálad ribery azért nem nyerne aranylabdát, mert nem tud olyanokat a pályán, mint ibra vagy neymar
csakhogy az aranylabdát nem erre osztják, nem ezeket a szempontokat nézik, és ha az ember felhozza ezt ellened, akkor te felkapod a vizet
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 22., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 18:19
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 18:11
De most téged sem értelek. Most ezzel mi a probléma? Nem azért nézem az ő játékát, mert szimpatikusabb, hanem mert jobb játékosnak tartom. Én nem látom a franciában azt a pluszot, ami miatt leülök egy meccset megnézni. Miért ülök le egy brazilra? Mert ez a kölyök képes olyan dolgokra, amikre a csapattársai nem. Miért ülök le egy svéd meccsre? Mert ott az a vadállat Ibrahimovic, akinek ha úgy pattan a labda, akkor 30ról beollózza. Azért nézek egy Portugált, mert ott egy Ronaldo, aki képes eldönteni bármelyik meccset. De egy francia meccsen aztán várhatom, hogy Ribery dönteni fog...___Samy___ írta:nem vagyok Matt, de te írtad, hogy inkább nézed neymart, mint riberyt, és innen kezdődött az érvelésedTe tényleg mindent elferdítesz... Mindent a szádba kell rágni, hogy megérts???
akkor szerinted?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 18:01
nem vagyok Matt, de te írtad, hogy inkább nézed neymart, mint riberyt, és innen kezdődött az érvelésedTe tényleg mindent elferdítesz... Mindent a szádba kell rágni, hogy megérts???
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 22., péntek 17:58
azt meg majd biztos te fogod eldonteni, h ő a vilag legjobbja. ird legalabb oda h szerinted, ha mar osztod az igétMatt írta: A világ legjobbja Messi.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 17:56
És mitől a világ legjobbja Messi???? Hol van ő a nagy meccseken az elmúlt években? Ne szórakozzunk már megint a világ legjobbjával. Egyébként megint mit nem értesz???Matt009 írta:Az aranylabdát nem a világ legjobbja kapja. Az adott év legjobbja. Nagy különbség. A világ legjobbja Messi. Akkor adjunk neki idén is aranylabdát?
Most... Idén..Ribery lenyilatkozza, hogy eddig is jó játékos volt és most ő a világ legjobbja...
Mindenki a spanyol bajnokságról meg a kiscsapatokról beszél, de azt mindenki elfelejti, hogy tavaly is CR volt a BL gólkirálya, idén is ő vezet, a válogatottat gondolom szintén nem kell említenem, ahol már most az első helyre lépett gólok tekintetében. Miért mindenki a kiscsapatokról dumál itt?Matt009 írta:Hát baromi nehéz egy spanyol bajnokságban a világ 2 legjobb játékosának, mögöttük lévő bivaly csapatokkal, amelyek csak az ő kiszolgálásukra épülnek 50 meccsből 45-ön gólt rúgni, és a győzelemből a szerepet kivenni. Ribery nem gólokkal segíti a csapatát. Ezt te sem vagy képes felfogni. Nem tudod összehasonlítani őket.
Te tényleg mindent elferdítesz... Mindent a szádba kell rágni, hogy megérts???... Nem arról beszélek, hogy szimpatikus. Egyszerűen amiket tud a labdával az kiemelkedik a mezőnyből. Lehet szidni, de akkor is folyamatosan adja a gólpasszokat, gólokat lő, meccseket dönt el, folyamatos veszélyt jelent az ellenfélre. Tudod ki nekem a szimpatikus? Hozzáállás, tehetség, stb miatt? Varane, Jesé... Mégsem adnék nekik aranylabdát. De leírtam, első 10-be sem tenném Neymart sem. Én csak azt dumálom, hogy te a franciát mindenki fölé helyezed...Matt009 írta: Nem az a kérdés, hogy kinek a játéka szimpatikus. Szimpátiaszavazás lenne ez eredetileg, vagy mi a tököm?
Szépen menj és olvasgasd a külföldi fórumokat, sőt kivételesen még az NSO-t is ajánlom, ott is szinte még a legelvakultabbak is odaadnák "Rinyának" vagy "Krisztikének" ahogy ők nevezik..... Leírni nem képesek normálisan a nevét persze...Matt009 írta:Azt meg honnan veszed, hogy 30-ból 25 Barcás neki adná?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 17:50
az hogy egyénileg ki mennyire jó, meg hogy milyen technikai képzettsége van az két teljesen külön fogalomMondjuk én akkor is előbb nézem Neymárt, mint Riberyt.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 22., péntek 17:45
Az aranylabdát nem a világ legjobbja kapja. Az adott év legjobbja. Nagy különbség. A világ legjobbja Messi. Akkor adjunk neki idén is aranylabdát?Matt, te meg nem objektív vagy... 30 barcásból 25 Ronaldónak adná a labdát, de te folyton csak lehúzod a teljesítményét, ferdítesz, magyarázkodsz, mindent negatívan állítasz itt be, mert hát Ribery... Ribery lenyilatkozza, hogy eddig is jó játékos volt és most ő a világ legjobbja... Most komolyan?? Van aki ezt elhiszi?
Hát baromi nehéz egy spanyol bajnokságban a világ 2 legjobb játékosának, mögöttük lévő bivaly csapatokkal, amelyek csak az ő kiszolgálásukra épülnek 50 meccsből 45-ön gólt rúgni, és a győzelemből a szerepet kivenni. Ribery nem gólokkal segíti a csapatát. Ezt te sem vagy képes felfogni. Nem tudod összehasonlítani őket.50 meccsből 45-ön döntőnek bizonyultak az elmúlt évben, években.
Köszönöm Remy. Ezt én is nagyon így gondolom.2 - Hagyjuk már... Neymar és Ribéry? A francia oda-vissza jobb még, mint a kis brazil. Azért nagyon durván le van húzva Ribery. Mintha tényleg csak egy kiegészítő ember lenne a Bayernben. Kurva sokat tett hozzá a csapat sikereihez. Ne essünk túlzásokba.
Nem az a kérdés, hogy kinek a játéka szimpatikus. Szimpátiaszavazás lenne ez eredetileg, vagy mi a tököm?Mondjuk én akkor is előbb nézem Neymárt,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 22., péntek 17:44
egy pár oldallal visszább mégis olyan konkrétan írtál róla, mintha az összes meccsét láttad volnaRibery csapata meg sosem volt bajban. Amit Riberynek hozzá kellett tennie a csapata játékához, azt hozzá tette. Ő nem a góljaival viszi a hátán a csapatát. Az meg más kérdés, hogy mi látunk minden Real meccset, BM meccseket meg néhanapján BL-ben esetleg Bundás rangadókat, de szerintem itt senki nem tudja, hogy hány Ribery gól/gólpassz/kulcspassz ért 3 pontot, vagy volt első gól a BM meccsein a kicsik/középcsapatok ellen. Én sem tudom, ha valaki linkelne egy statot, annak örülnék. Egy olyan ember, aki ugyanannyi Real meccset nézett, mint BM meccset, na neki objektívebb képe van/lehet a kettejük teljesítményéről. Én azért arra emlékszem, hogy a rangadókon Ribery többnyire jól játszott, gólokat szerzett, gólpasszokat adott, helyzeteket teremtett.
eleve ha jobb a csapatod, akkor a kevesebb befektetett munka is többnek látszikAmit Riberynek hozzá kellett tennie a csapata játékához, azt hozzá tette
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 22., péntek 17:43
1. Rosszul fogalmaztam, 30 objektív Barcásból... nem az elfogult 14 éves divatmajmokra gondoltam.Remy írta:1 - Nem
2 - Hagyjuk már... Neymar és Ribéry? A francia oda-vissza jobb még, mint a kis brazil. Azért nagyon durván le van húzva Ribery. Mintha tényleg csak egy kiegészítő ember lenne a Bayernben. Kurva sokat tett hozzá a csapat sikereihez. Ne essünk túlzásokba.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem