nmate írta:Ez tökéletesen igaz, ezért is vagyok kíváncsi rá, hogy 1 hét alatt pl. mit ad. (elvileg érezni különbséget). Meg sokszor eléggé meg tudja akasztani a munkát, ha fél óránként figyelmeztet valami, hogy pattanjak fel.kierkegaard írta: Viszont nekem nem volt elég fancy, kényelmes így maradtam egy az én adottságaimnak megfelelő széknél + idöközönként felállás és testátmozgatás. + Aranyat ér 15perc hátnyujtó/erősitő gyakorlat.
Mint írtam, 35 évig jó esellyel ezt fogom csinálni, az még több, mint amennyit eddig leéltem :P Szóval úgy vagyok vele, hogy ez egy befektetés, hogy hosszútávon ne kelljen ugyanezt manual terapeutára elkölteni.Süti írta: Rakerestem, meglattam az arat, es elengedtem. majd azért számolj be rola hogy milyen
380 a kiszemelt, 280-ért látok most használtan. Ha megtetszik, az ördögi tervem, hogy majd használtan lövök egyet attól, akinek nem jött be.Realista24 írta:de gondolom legalabb 200ezres tetel, mi?
En mondjuk egy fokkal jobban "bizok" a manualterapeutamban, aki egyreszt nevetsegesen olcso masreszt szamtalan osszefuggest megoszt a testrol, feladatokat tud adni, mire figyeljen oda az ember specifikusan, stb., illetve "azonnal" reagal a testem a kezelesre.
Egyebkent a rengeteg tekeres (a megallas nelkulire gondolok), nem cseszi a hatad?