Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Joao Felix update. Ha a jatekos nem tud a Barcaba igazolni, akkor a szaudiakhoz megy. MatteMoretto szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk tavaly gólt lőtt nekikferni írta:Nem tudom min lepődtök meg miközben mindenről mi tehetünk.Pad'em írta: Atléticóval mi a fsz történt? 7 gólt lőttek a Rayónak
Elhoztuk a betonbalbekket onnan, ha Fran még ott játszott 1-0 nyertek volna az ő góljával.
igaz úgy is kikaptak
amúgy gyengültek legalább 1 Iraolával (az edzőjük volt)
aki elment a PL-ba
róla jókat írnak
- Pad'em
Rubi mádre azóta is a kápolnában dekkolPad'em írta: Luis Rubiales' mother has gone on a hunger strike to defend her son who is suffering from “an inhumane hunt.”
She has locked herself in the church of the Divina Pastora de Motril. @tjcope
Van gond abban a családban..
Luis Rubiales' mother is still in the church and on hunger strike since yesterday morning. She will be hiding in the chapel of the church when mass takes place at 8:00 p.m..
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
inkább dobjanak erre a szarragora, perma bannt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nem tudom min lepődtök meg miközben mindenről mi tehetünk.Pad'em írta: Atléticóval mi a fsz történt? 7 gólt lőttek a Rayónak
Elhoztuk a betonbalbekket onnan, ha Fran még ott játszott 1-0 nyertek volna az ő góljával.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FIFA 15 evre akarja Rubit eltiltani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
dafuq ráadásul idegenben. Memphis gyerek lesz az új Suarez náluk úgy néz ki. Faláb Morata is bekezdett idén.Pad'em írta: Atléticóval mi a fsz történt? 7 gólt lőttek a Rayónak
- Pad'em
Atléticóval mi a fsz történt? 7 gólt lőttek a Rayónak
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, hivatalos.lordgabi írta:Ez hivatalos amúgy, vagy csak a Betisnél lett az most a vesztes meccs után is?Realista24 írta: Isco 3/3 MOTM.
Mindenesetre le a kalappal előtte, én már hamarabb eltemettem ezen a szinten mint Marcelót.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez hivatalos amúgy, vagy csak a Betisnél lett az most a vesztes meccs után is?Realista24 írta: Isco 3/3 MOTM.
Mindenesetre le a kalappal előtte, én már hamarabb eltemettem ezen a szinten mint Marcelót.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na ez engem is erdekelnegutihaz14 írta: es mivan a barcas biro penzelesekkel?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem akarom mondani, hogy megmondtam.. De nyilván úgy könnyebb, hogy egy neki való poszton játszik, jól tett-vett tegnap és van pár ügyes társa hozzá. Jó hogy volt benne tartás és nem ment arábiába bohóckodni.raul 4 ever írta: *Volt valami interjú vele pár napja, ott úgy túnt motivált, meg önkritika is volt, az nálam mindig plusz pont.. Pellénél van 10-es poszt, ott még mutathat szép dolgokat..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Mondjuk ez csak sztem furcsa egy elvesztett mérkőzés után?Realista24 írta: Isco 3/3 MOTM.
Ettől függetlenül nice, úgy látszik megtalálta a helyét és a neki való csapatot. Itt simán lehet benne még 2-3 jó év, húzóember lehet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco 3/3 MOTM.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
es mivan a barcas biro penzelesekkel?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Akkor összes nagy spanyol klub kilép a spanyol szövetségből, és megszületik a Liga Iberia
- BlancoMark
Pont egy ilyen narcisztikus szociopata miatt kell ilyen drasztikus lepesekhez folyamodnia a szovetsegnek. Mindent elmond roluk.Pad'em írta: Az igen, spanyol kabaré
BREAKING: The Spanish FA threatens to QUIT UEFA if Luis Rubiales is removed as president. This could have a big impact and lead to the EXPULSION of ALL Spanish teams for European competitions. @OndaCero_es
- Pad'em
Az igen, spanyol kabaré
BREAKING: The Spanish FA threatens to QUIT UEFA if Luis Rubiales is removed as president. This could have a big impact and lead to the EXPULSION of ALL Spanish teams for European competitions. @OndaCero_es
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na majd ellenünk kaparnak ezerrel látom előre.Sierra írta:Hálistennek. Tavaly is hasonlóan szarok voltak. Ki is eshetnének, nagyon nem bánnám, féreg csapat.zsírosdeszka írta: A Sevilla jól bekezdett.
Ez a Rubiales már évek óta a világ szégyene, csak éppen senki nem tett ellene semmit.
Tebas is érdekes figura, bár mostanság legalább üti a Barcát néha.
Valamit tenni kéne végre, mert nem tudom ha észrevették a nagyokosok hogy a spanyol bajnokság egyáltalán nem vonzó már a játékosok számára, a Real-Barcelona kettősön kívül az Atletico tud valamennyire labdába rúgni, de ők is pénzügyi nehézségekkel küzdenek.
Az összes többi csapat kezd lesűllyedni a félamatőr szintre, egy Sevilla aki rekorder az Európa Ligában nem tud két értelmes játékost venni, Valencia hova sűllyedt (igaz ott a tulaj is elég hülye), a Sociedad aki még esetleg próbálkozik, de lassan már tehetségeket sem tudnak kinevelni, a nagyobb csapatok is inkább máshonnan szedik a játékosokat (portugál, német, francia bajnokság).
Mennyit is költött a teljes La Liga idén? Mint egy közepes angol klub?? Nevetséges.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezek bolondokPad'em írta: Luis Rubiales' mother has gone on a hunger strike to defend her son who is suffering from “an inhumane hunt.”
She has locked herself in the church of the Divina Pastora de Motril. @tjcope
Van gond abban a családban..
thereisonly1ronaldo