Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 29., kedd 19:20

jó rafa beni majd megmutatná neki, hol használja a külit
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

florentino007
Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. augusztus 29., kedd 19:13

hehetheoriginal írta: Neked.
En brazil focin nottem fel.
Ma egy ze roberto aranylabdara eselyes lenne, aztan anno a madridba alig fert be pl...
Sztem nezhetetlen unalmas sablon az egesz sportag, kiemelkedo tudasu sztarok nelkul.
Van kb 5-6 ember, a tobbi ilyen atlagos
Igen értjük de minek kell ezt beírni kb heti hatszor, attól jobb lesz? Nonstop fostorogsz a fórumon, sírod vissza a régi időket vagy éppen beleállsz valakibe...lehet egyszer poénból visszanézem azt a kismillió hozzászólást amit írtál mert szerintem nem találnék olyat ami full pozitív, iróniamentes lenne. :D

Kva jó lesz ez a Jude, küllővel vagy anélkül. Inkább örülnél neki, hogy van több lett az ész is a pályán. :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 29., kedd 19:10

Realista24 írta:
Sierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki.
Ilyenkor elgondolkodom, hogy duplareg-e hehe vagy sem :lol:
Ne mar, azert ne menjunk mar el aberraltba, hogy egy sima passz, amit altalanos iskolaban barki megcsinal az órák utan a grundon, itt lefossuk meg mennyekig istenitsunk mar valakit...

Nekem is gyanus, lehet skizo es o a masodik enje. Nincs olyan tema, ahol ne vedene meg allandoan. Vagy lehet azt hiszi, hogy o itt a Jani, aztan gyorsan lespanol vele, vagyis probalkozik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 18:59

hehetheoriginal írta: Neked.
Ma egy ze roberto aranylabdara eselyes lenne, aztan anno a madridba alig fert be pl...
Sztem nezhetetlen unalmas sablon az egesz sportag, kiemelkedo tudasu sztarok nelkul.
Ezen hsz alapjan vegyuk peldanak nmate komankat.
Megcsomorlott a focitol, de legalabb nem nezi, nem ir rola fassagokat, es nem probal beallitani etalonnak egy nagy tehetseggel megaldott, ellenben drogos alkohololista, penzehes futballkurvat a foci utolso nagy remenysegenek, minden heten legalabb egyszer.

Ha ennyire szar, legyel Mate. Ezt tudom javasolni erre a problemara, es ez no offense. De ertsd meg, az, hogy te azert a csovesert rajongsz, meg a 20-30 evvel ezelotti fociert, rendben. De mi a fa.zert kell mas "oromet" elvenni minden nap ezzel a kretenseggel, hogy mindenki balfasz, kiveve a regiek + Neymar.

Nyilvan beirod, a magad kedves stilusaban, es utana jonnek a reakciok, nemelyik kulturalt, nemelyik szemelyeskedo, aztan meg kikered magadnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 29., kedd 18:52

Neked.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 18:29

Ez pont olyan túlzás, mint az hogy ezt amit Judi csinált, bárki barmikor megcsinálja.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 29., kedd 17:50

Faust írta: Neha megprobalkozok, de mindig rajovok, hogy mar Real meccset is csak a rutin es a megszokas miatt nezek - kiveve a BL es a nagy rangadok -, nezhetetlen ormotlan szar az egesz par szep pillanattal.
:lol: :lol:
I love it.
Most jarsz ott, ahol en jartam par eve.
En mar elfogadtam es beletorodtem, hogy kb neymar az utolso futballozo ember, de mar o is egy dagadt drog- meg alkoholaddikt benyomasat kelti, ahogy a puffadt felsotestet probalja vinni a vekony agyonmutott labaival... :coffee:
Az osszes tobbi ilyen megtanultam a konyvbol ember, fullunalmas, sablon, halott sportág ez, csak a penz meg a fake hype hajtja elore, klubszinten meg tavasszal van 2-3 nezheto meccs a beellben, de valogatott szinten kritikan aluli szar.
thereisonly1ronaldo

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. augusztus 29., kedd 17:41

Realista24 írta:
Tomidzsi írta: Ez nem is kulso most megneztem meg1x. Belebokk a labdába kicsit kulivel is na. Hatra mozog és belebok jo utembe. Lofasz. :lol:
Tehát külsővel teszi tovább, de nem külső.
Kicsi van benne a mozgasabol adodoan ahogy kiporgeti.
De nem a Modric fele Quaresma fele. Szep a meglatas meg a passz, de maga a kiprogetes lofasz.
Toni :salute:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 29., kedd 17:41

Neha megprobalkozok, de mindig rajovok, hogy mar Real meccset is csak a rutin es a megszokas miatt nezek - kiveve a BL es a nagy rangadok -, nezhetetlen ormotlan szar az egesz par szep pillanattal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 17:37

Tomidzsi írta: Ez nem is kulso most megneztem meg1x. Belebokk a labdába kicsit kulivel is na. Hatra mozog és belebok jo utembe. Lofasz. :lol:
Tehát külsővel teszi tovább, de nem külső.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tomidzsi

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. augusztus 29., kedd 17:33

Ez nem is kulso most megneztem meg1x. Belebokk a labdába kicsit kulivel is na. Hatra mozog és belebok jo utembe. Lofasz. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 17:25

hehetheoriginal írta:
Sierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki. Szep a passz de aki feltoltotte biztos vmi kb 18 eves gyerek aki ilyeneket talan yt osszeallitasban lathatott.
Köszönöm.
Faust írta:

Hat de epp ez az, milyen meccsen latsz ilyet. Mikor? Melyik bajnoksagban? Ha nem lenne Modric, nem lattunk volna rendes kulsos passzt tizeniksz eve. Es van egy, vagy akar tobb teljes generacio is, akik nem 20-25 eve kezdtek focit nezni. Persze, hogy el vannak alelva.

Itt meg olyan arcok vannak, akik ezekre a posztokra elelveznek, de ha valami lamasias torpordogrol van ugyanilyen video, tombolnak hogy megint a semmire hajpoljak a sablonbarcas arcokat. :mrgreen:
nem latsz, de attol meg nem kuriozum, csak a mai futball szintjet mutatja.
Amugy miert ne lehetne latni? Vininek remlik tobb is tavalyrol pl, ami vegul tobb esetben assziszt is lett, mert Karimnak jo volt a suga. Modricot nem kell bemutatni, Neymar is rengeteg ilyet szort es Mbappetol is remlik.

Faust, te meg jo hogy nem latsz ilyet senkitol, hat Real meccset sem nezel, nemhogy mas csapatot. Pont ahogy en sem :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tomidzsi

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. augusztus 29., kedd 17:22

Jó a meglátás, jó az ütem és szép a passz, de semmi több. Ezt csinálhatta volna belsővel is. Ütem és a meglátás a lényeg.... Meg a sebesség. Technikas a srac, de azert nem kell ettol hasra esni. Profi focistak tudnak ilyet...

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 29., kedd 17:17

Hehe nyilvan ha nem igy rakja fel akkor nem lenne rajta negyedannyi kattintas sem..
Origon mindennap bejelentik a vilaghaboru kitoreset. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 29., kedd 17:12

Sierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki. Szep a passz de aki feltoltotte biztos vmi kb 18 eves gyerek aki ilyeneket talan yt osszeallitasban lathatott.
Köszönöm.
Faust írta:
Sierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki. Szep a passz de aki feltoltotte biztos vmi kb 18 eves gyerek akik ilyeneket talan yt osszeallitasban lathatott.
Hat de epp ez az, milyen meccsen latsz ilyet. Mikor? Melyik bajnoksagban? Ha nem lenne Modric, nem lattunk volna rendes kulsos passzt tizeniksz eve. Es van egy, vagy akar tobb teljes generacio is, akik nem 20-25 eve kezdtek focit nezni. Persze, hogy el vannak alelva.

Itt meg olyan arcok vannak, akik ezekre a posztokra elelveznek, de ha valami lamasias torpordogrol van ugyanilyen video, tombolnak hogy megint a semmire hajpoljak a sablonbarcas arcokat. :mrgreen:
nem latsz, de attol meg nem kuriozum, csak a mai futball szintjet mutatja.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 17:02

Sierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki.
Ilyenkor elgondolkodom, hogy duplareg-e hehe vagy sem :lol:
Ne mar, azert ne menjunk mar el aberraltba, hogy egy sima passz, amit altalanos iskolaban barki megcsinal az órák utan a grundon, itt lefossuk meg mennyekig istenitsunk mar valakit...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 29., kedd 17:01

Sierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki. Szep a passz de aki feltoltotte biztos vmi kb 18 eves gyerek akik ilyeneket talan yt osszeallitasban lathatott.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 29., kedd 16:57

Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki. Szep a passz de aki feltoltotte biztos vmi kb 18 eves gyerek aki ilyeneket talan yt osszeallitasban lathatott.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 29., kedd 16:43

hehetheoriginal írta: En a twitteres alairas alapjan mondom.
Nem tudom ki tette fel, de sztem eleteben latott kb masfel meccset, annyira le van esve az alla :lol:
Na igen, arra a reszre irtam, hogy egyetertek. :)
De nem ez az egyetlen, aki hasonlo szoveggel hozta le... :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 29., kedd 16:43

Van egy gyonyoru megoldas egy 100 millas igazolastol aki beepult a csapatba par het alatt tokletesen es talan egesz Europa legjobb formajat futja, de ilyenkor is a toxikus kommenteket kell olvasni.

Mint amikor osszejossz a toxikus csajjal es tul jol mennek a dolgok, a csaj meg a szeretetteljes kornyezetben nem erzi magat komfortosan szoval kreal egy felesleges balhet.

Toxikus csaj = hehe. :mrgreen:

Vissza: