Jude Bellingham - 5
- Sorrentino
Re: Jude Bellingham - 5
Irány a Pichichi!
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Az igazi Goldenboy
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Álomkezdés. Folytassa Mister!
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ahogy megállt a végén! Kurva elegáns a stílusa. Nagyon bejön.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lőhette volna a kipattanót külsővel is, mint edzésen....
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A néger Céronaldo
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
biztos a tegnapi balküliért kapta.Pad'em írta: 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Jude Bellingham is La Liga Player of the Month.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Jude Bellingham is La Liga Player of the Month.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Jár a szád így padmé úgy padmé aztán ott csápolsz velünk a tiktak expresszen a végsőkig.
Péntek éjfélkor jön a bumm.
(Akkor érjük el a szakadék alját )
Péntek éjfélkor jön a bumm.
(Akkor érjük el a szakadék alját )
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Ne magázz joskagyerek
Cöccentek egy sört felhergelem a kutyat, hogy a kurva szomszedok ne tudjanak aludni, aztan nyugovora terek.
Erzem az erot, holnap jonnek az elso pappe hirek, es hetvegen pukkan a bomba, a minap megjelent az uj cipoje, mondani se kell, hogy nem psg, hanem realmadrid kék
Cöccentek egy sört felhergelem a kutyat, hogy a kurva szomszedok ne tudjanak aludni, aztan nyugovora terek.
Erzem az erot, holnap jonnek az elso pappe hirek, es hetvegen pukkan a bomba, a minap megjelent az uj cipoje, mondani se kell, hogy nem psg, hanem realmadrid kék
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jah, ráadásul még itt kreténezi is magát, vagyis téged, csak hogy álcázzon téged,vagyis magát...
hát, jah
hát, jah
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jah hogy most csatlakoztál be?hehetheoriginal írta: na hazaértem, hol járunk, mi az issue pöcsök
fura is volt, annyi hülyeséget írtál össze....valaki használta az accodat, sztm nézzél rá.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En eddig nem szemelyeskedtem, nem is fogok, plane nem ostobazlak le, csak kiraklak, aztan majd megszavaztatom, hogy mennyi idore.hehetheoriginal írta:Nem is hogy hszek kozt telik az ido es valtozhat a helyzet.Realista24 írta: Beírod mind a két végletet, az egyik bejön valószínű.
Megfoghatatlan vagy
Ennyire ne legyetek mar ostobak pls.
Ha mar belekezdtetek a szemelyeskedesbe es nem futballrol beszelunk mar.
Szoval szisszentcs egy sort, told be a youtube-on valamelyik kedvenc osszeallitasodat, aztan holnap kipihenten megprobalhatod ujra, hatha sikerul felfogni, amiket eddig irtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nem ferditettem semmit, ez mind idezet volt. Arra azert nincs idom, hogy vegigolvassak 10 oldalnyi hsz-t amiben emlitve van az angol.
Meg az eye test eseten is melletted alltam sokszor, mert ertem mire gondolsz vele. Bellinghamet meg benezted, nincs ezzel baj. Azt is meresznek gondolom kijelenteni, hogy aranylabda alapanyag, mert volt egy jo tornaja es uj helyen nagyon lenduletesen kezdett. Persze olyan szinten tet nelkuli ez is, hogy csak alapanyag, az meg vagy kijon, vagy nem.
Csak itt szelsosegekben kommunikalsz, erre volt ez is pelda. Ujra nem akarom beizzitani ezt a vitat, ugyhogy itt elengednem.
Meg az eye test eseten is melletted alltam sokszor, mert ertem mire gondolsz vele. Bellinghamet meg benezted, nincs ezzel baj. Azt is meresznek gondolom kijelenteni, hogy aranylabda alapanyag, mert volt egy jo tornaja es uj helyen nagyon lenduletesen kezdett. Persze olyan szinten tet nelkuli ez is, hogy csak alapanyag, az meg vagy kijon, vagy nem.
Csak itt szelsosegekben kommunikalsz, erre volt ez is pelda. Ujra nem akarom beizzitani ezt a vitat, ugyhogy itt elengednem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
Nem is hogy hszek kozt telik az ido es valtozhat a helyzet.Realista24 írta: Beírod mind a két végletet, az egyik bejön valószínű.
Megfoghatatlan vagy
Ennyire ne legyetek mar ostobak pls.
Ha mar belekezdtetek a szemelyeskedesbe es nem futballrol beszelunk mar.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Beírod mind a két végletet, az egyik bejön valószínű.
Megfoghatatlan vagy
Megfoghatatlan vagy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Azt "veletlen" kihagytad,mikor irtam nem egyszer, hogy a dortmundban mikor lattam nem volt tul extra, aztan a vb-n viszont pozitiv meglepetes volt tinedzserkent.RealMadridFanatic írta:tolem hallottatok eloszor, hogy beli aranylabda alapanyag, abszolut semmi bajom az emberrelhehetheoriginal írta: megyek hanyni.hehetheoriginal írta:
az a belingem semmi extra, ujabb kp-s, ahol eleve fullon vagyunk.
talán ideje lenne előre nézni vkit....hehetheoriginal írta:
Vegre jo hirekÚgy rémlett, hogy "beli" is csak egy butaangol volt, úgy fest az eye test kiakadt annak idején.hehetheoriginal írta:
full sulytalan, fullatlag, volt egy szep nagyivu lassu labdaja golpassznak, amit egy normalis vedelem lazan kifejel.
nem kell.
És mielőtt azzal jössz, nem személyeskedés, csak rémlett, hogy ellenezted.
Azzal, hogy kevésbé élvezetes a foci, egyetértek, attól viszont, hogy ez be van írva napi 42-szer semmivel nem lesz jobb.
Objektíven ráadásul nehéz is megítélni az ok-okozati összefüggésegeket, mások az elvárások, más a tét (egyre több a zseton), máshogy is készülnek a mai játékosok. Akik korábban nagy királyok voltak, most lehet, hogy el sem jutnának top szintre, ez nem feltétlen a játékosok hibája, illetve kötve hiszem, hogy kevesebb tehetség születik (mindenki "fullátlag"), csak a kor elvárásai mások és e szerint nevelik őket.
Iden meg szintet lepett ugy nez ki.
De ugye konnyu ferditeni
thereisonly1ronaldo
Halland ugyanez, csak ott forditva tortent. tavaly meg baszogep allat volt aki kurvara kell oda elore, iden mar unalmas sablonszar.