ImadomNika91127 írta:felpuhult a gipsze a gyereknek, nem is tudják miért. A gyerek tudta, csúszdaparkban voltak előző nap.
OFF
Re: OFF
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Pendrive óvszerben? Ott biztos nem történt adatvédelmi incidens!Nika91127 írta:A ki mit hova dug az inkább ált.sebészeti kázus, de a villanykörte, pendrive óvszerben, és társait már láttam.raul 4 ever írta:
Amíg várjuk a Bapi IC-t ráérünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pár "longstory short":raul 4 ever írta:Amíg várjuk a Bapi IC-t ráérünk.Nika91127 írta: Ha én elkezdenék mesélni...
- szombat hajnali fél1, mentő, "55 éve fáj a térdem"
- pénteken este 8, "3 hónapja voltam magán térdszakrendelésen, elküldtek MR-re, itt a lelet vizsgáljon már meg"
- szombat este 11 "2 hónapja fáj, most érek rá bejönni, de ne adjon fájdalomcsillapítót, abban nem hiszek"
- "magának az a dolga, mert én fizetem a TB-t", mind ez passzív TAJ kártyával
- felpuhult a gipsze a gyereknek, nem is tudják miért. A gyerek tudta, csúszdaparkban voltak előző nap.
A ki mit hova dug az inkább ált.sebészeti kázus, de a villanykörte, pendrive óvszerben, és társait már láttam.
Tudjuk, látjuk, tapasztaljuk!hehetheoriginal írta: van egy pont sok embernel, amit egyszeruen az elme mar nem tud processzalni....
peace
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Legjobb barátom is orvos. Mesélt ő is sürgősségi sztorikat. A hova, ki, miket dugdos fel mindig kellően szórakoztató és meglepő volt.Nika91127 írta: Ha én elkezdenék mesélni...
Én azt hittem programozóként fura emberekkel fogok majd együtt dolgozni, de eddig még egy alkoholista félőrültet leszámítva, több különböző munkahely után rengeteg különböző emberrel dolgozva(több földrészt és több országot is beleértve az outsourcing miatt) azt mondhatom az IT egész idióta mentes környezet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2023. augusztus 30., szerda 21:44-kor.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amíg várjuk a Bapi IC-t ráérünk.Nika91127 írta: Ha én elkezdenék mesélni...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
En is mindig kibontom es meghamozom a pisztaciat a lidl kozepen, keresztbeforditva a szekeret, aztan viszem a merleghez, azt irjak a pisztacia 100gr x ezer, nem a pisztacia heja, nem tudom mi ezzel a problemad.Realista24 írta: Gyerekek. A nő visszament a boltba ahol korábban szalámit vett. Lehúzta a szalámi héját vagy mit visszavitte hogy ezt ő nem kéri, merjek le és adják vissza az erre a sulyra eső pénzt.
En ket evig gyorsettermeztem anno, mekiben kiraktak egy honapra kasszaba aztan inkabb mondtak hogy valtsak munkahelyet. Ennyi kurva retardalt geci rosszindulatu embert ami manapsag szabadlabon jarkal, nagyon kemeny. Mindez a fasztudja hany ketharmad elott, azota csak rosszabb.
A Vidampark hasonloan izgalmas volt . Fura az emberi agy, azt ott megtapasztaltuk mennyire.nzooli93 írta: Én diákként melóztam tescoban, tudnék mesélni ilyeneket bőven.
Állandóan hoztak vissza valamit ,hogy nekik az mégse kell:
- olivaolajat,mondván ,hogy a salátára öntve nem azt a hatást kelti,mint amit vártak(fél üveg hiányzott)
- egy fél dinnyét,hogy a közepe már nem friss
- testborotvát,ami már tiszta szőr volt
- valaki fel akarta jelenteni a boltot,mert valamelyik könyvtrilógiából egy rész nem volt már elérhető aznap,és így mi értelme a többi részt kirakni
Hihetetlen milyen dolgokat képesek emberek művelni. Volt aki a próbafülkében végezte el a dolgát.
Az eladótérben szét dobált becsomagolt hústermékek szanaszét dobálva,mert a pénztárhoz menet rájöttek, hogy az mégse kell.
Tartalmas,és tanulságos pár év volt az
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Feriék zárták be az elmegyogyintezeteket.
Azota ezek szabadlabon szaladgalnak es a szamuk a politikai helyzet miatt naprol napra no.
Sokszor egyaltalan nem ok a hibasak, van egy pont sok embernel, amit egyszeruen az elme mar nem tud processzalni....
Azota ezek szabadlabon szaladgalnak es a szamuk a politikai helyzet miatt naprol napra no.
Sokszor egyaltalan nem ok a hibasak, van egy pont sok embernel, amit egyszeruen az elme mar nem tud processzalni....
thereisonly1ronaldo
csinalhatnal egy következő tesco titok kiadast , csak podcastbennzooli93 írta: Én diákként melóztam tescoban, tudnék mesélni ilyeneket bőven.
- olivaolajat,mondván ,hogy a salátára öntve nem azt a hatást kelti,mint amit vártak(fél üveg hiányzott)
- valaki fel akarta jelenteni a boltot,mert valamelyik könyvtrilógiából egy rész nem volt már elérhető aznap,és így mi értelme a többi részt kirakni
Hihetetlen milyen dolgokat képesek emberek művelni. Volt aki a próbafülkében végezte el a dolgát.
Az eladótérben szét dobált becsomagolt hústermékek szanaszét dobálva,mert a pénztárhoz menet rájöttek, hogy az mégse kell.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
Én diákként melóztam tescoban, tudnék mesélni ilyeneket bőven.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Realista24 írta: Gyerekek. A nő visszament a boltba ahol korábban szalámit vett. Lehúzta a szalámi héját vagy mit visszavitte hogy ezt ő nem kéri, merjek le és adják vissza az erre a sulyra eső pénzt.
Vele ne szórakozzanak! Így kell ezt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyerekek. A nő visszament a boltba ahol korábban szalámit vett. Lehúzta a szalámi héját vagy mit visszavitte hogy ezt ő nem kéri, merjek le és adják vissza az erre a sulyra eső pénzt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Aha, minden futócipőt így veszek.AdamTaylor írta: lemerted elotte a labad es hozzaadtal 1,2 cmt?
Lehet próbálok majd egy hármasat valahonnan, azért jobbnak fest. De a Xero-t is dícsérték, csak az ugye nincs itthon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
lemerted elotte a labad es hozzaadtal 1,2 cmt? kb ez az okolszabaly meret valasztashoz, nem erdemes kiindulni a megszokott cipo meretbol, mert majdnem minden gyartonal mas a sajat meretezes. ha attol kisebbet veszel benne van hogy szorit. nekem ezzel nem volt eddig problemam, de el tudom kepzelni, hogy keskeny labfejem van.nmate írta: Merrel Vapor Glove 4 volt amit próbáltam, nekem túl keskeny volt lábközépben - és azt olvastam redditen, hogy a 6-os még keskenyebb.
ezek a merrellek meg aranylag ertelmes aron vannak sztem egy egeszseges akcioval, de kisebb cseh, lengyel meg nemet manufakturaknal amugy en is csak pislogok.nmate írta: Amúgy a faszért ilyen drágák ezek
elvileg az van mogotte, hogy ezekbol kevesebbet gyartanak, mert annyira nem elterjedt meg a dolog es a munkafolyamat nagyobb reszeben van emberi munka kifejtve, ami szinten dragit rajta. persze ellenerv, hogy sokkal kevesebb anyag van benne, de ugy kepzelem hogy a darabszam jobban meghatarozza a vegso arat. nagy tetelnel elenyeszo lesz a talpbetet meg a sarokemeles plusz anyaga.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De miert?nmate írta:Gyorsan vág az eszed.Realista24 írta: 20-30 egy cipoert sok? De egy szekert 3-4kilo nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Keso
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne kezd el, neee.Realista24 írta:20-30 egy cipoert sok? De egy szekert 3-4kilo nem?nmate írta:
Merrel Vapor Glove 4 volt amit próbáltam, nekem túl keskeny volt lábközépben - és azt olvastam redditen, hogy a 6-os még keskenyebb.
Amúgy a faszért ilyen drágák ezek