Csak, hogy ne értsük egymást félre, arra gondoltam, hogy a társadalom igen nagy részét te sem kedveled, mert irdatlan hülyék (röviden) (én is amúgy az vagyok) Úgyhogy az idegenekkel való egy légtérben való tartozkodás vagy urambocsá' ismerkedés az nehezemre esik amíg nem iszok meg 5 sört. Ezt egy pozitív megjegyzésnek szántam, hogy te értheted mire gondolokhehetheoriginal írta:A felmenoiddel egyuttKera írta:
Nem szeretem sajnos az embereket (Hehe szerintem érti miért ) Úgyhogy a hasonló programok így egy szál magamban kilőve Viszont az UTE-Fradi ötletet megjegyzem, így biztosan sokan felköszöntenének
Nekem bakancslista btw a madridmezben nou camp meccs
Hogy mit szolnanak a kis 170 centis szőrös katalanok
OFF
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
LOTR rendezői változat.
Ragassz fel egy bajuszt a TV-re. Amikor valaki totalisan belenéz, innod kell 2 cent rövidet. Ha női karakter, akkor 4 cent.
Ragassz fel egy bajuszt a TV-re. Amikor valaki totalisan belenéz, innod kell 2 cent rövidet. Ha női karakter, akkor 4 cent.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A felmenoiddel egyuttKera írta:Nem szeretem sajnos az embereket (Hehe szerintem érti miért ) Úgyhogy a hasonló programok így egy szál magamban kilőve Viszont az UTE-Fradi ötletet megjegyzem, így biztosan sokan felköszöntenénekNika91127 írta:
Kakucsring v hasonló pályanap?
Nordscheifén egy kör?
UTE mezben bemenni a Fradi sörözőbe?
Amúgy meg kár túlaggódni, meg túltervezni.
Nekem bakancslista btw a madridmezben nou camp meccs
Hogy mit szolnanak a kis 170 centis szőrös katalanok
thereisonly1ronaldo
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Nem szeretem sajnos az embereket (Hehe szerintem érti miért ) Úgyhogy a hasonló programok így egy szál magamban kilőve Viszont az UTE-Fradi ötletet megjegyzem, így biztosan sokan felköszöntenénekNika91127 írta:Kakucsring v hasonló pályanap?Kera írta: Köszi a szuper ötleteket, de valami konkrét programra gondoltam, amit amúgy egy normál hétköznapon nem csinálok (rosszlányok,thai masszázs, kempingezés, steak zabálás, pendrive dugdosás ). Pl. gokartozás, vagy flippermúzeum, de ezek inkább közös programok amiket egyedül nem szívesen csinálnék.
ui. Végre megvan a 150 hozzászólásom így tudok mindenkinek egy dislike-ot nyomni a hasznos ötleteire
Nordscheifén egy kör?
-
Kakucsring v hasonló pályanap?Kera írta: Köszi a szuper ötleteket, de valami konkrét programra gondoltam, amit amúgy egy normál hétköznapon nem csinálok (rosszlányok,thai masszázs, kempingezés, steak zabálás, pendrive dugdosás ). Pl. gokartozás, vagy flippermúzeum, de ezek inkább közös programok amiket egyedül nem szívesen csinálnék.
ui. Végre megvan a 150 hozzászólásom így tudok mindenkinek egy dislike-ot nyomni a hasznos ötleteire
Nordscheifén egy kör?
- hehetheoriginal
Aloe thai masszazs centre a pacsirtamezo utcaban, nem voltam jo ideje, de ahol eletemben eddig voltam elsosorban sport utan/miatt, azok kozul ez messze a legjobb volt.géza írta:Erre amugy van valakinek ajanlasa? Nem feltetlen thai masszazs, sima is jo, csak jo legyen. Az en helyem sajnos bezart Pesten tavaly, azota meg csak masszozoknek alcazott teroristakhoz volt szerencsem, akik ugy kezeltek a hatamat, mint az olasz mammak a pizzatesztat.hehetheoriginal írta:Ha kenyeztetni akarod magad, akkor thai masszazs
Aztan lehet csak szerencsem volt, es azota mar vagy vmi zacskoban egy sikatorban, vagy vmi hajon egy vodorben himbaloznak a foldkozi tengeren ezek a feketemunkas kislanyok...
thereisonly1ronaldo
- Kera
Köszi a szuper ötleteket, de valami konkrét programra gondoltam, amit amúgy egy normál hétköznapon nem csinálok (rosszlányok,thai masszázs, kempingezés, steak zabálás, pendrive dugdosás ). Pl. gokartozás, vagy flippermúzeum, de ezek inkább közös programok amiket egyedül nem szívesen csinálnék.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Rendelj ket not a rosszlanyokrol,este 8kor rakd ki hogy “boldog a szulinapom” es pucsiccson a kepen mindketto elotted.Kera írta: Sziasztok!
Pár nap múlva itt a szülinapom, de ágyhoz kötött a betegségem és nem tudtam semmit szervezni. Most így hirtelen meg senki nem ér rá egy hétközi napon meló vagy egyéb elfoglaltság miatt így egyedül maradtam.
Tudtok mondani egyedülállóaknak valami szülinapi vagy csak egy sima "önszórakoztató" napi ötletet? Országosan kb. bármi szóbajöhet, igazából Dunántúlt kivéve.
Van autóm, biciklit is tudok vinni, sátrat is, de nem hangzik egy felejthetetlen szülinapi programnak egyedül vadkempingezni.
Nagyrészt eddig mindig volt akivel programokon voltam, vagy kirándulni, így teljesen rutintalan vagyok egyedül bármit is csinálni
Szeretem a természetet, a lányokat, ellenben a tömeget ki nem állhatom. Esetleg elmegyek valakinek a munkahelyére "nyílt napot" tartani sörrel a kezemben. Eddig jutottam elkeseredésemben
Aztan utana nyustold oket meg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Vagy ha kipróbálod, hogy mennyire tudsz flexelni...füst írta: Vagy emlékezetessé is lehet tenni, nem kell más hozzá mint egy pendrive és egy óvszer.
Erre amugy van valakinek ajanlasa? Nem feltetlen thai masszazs, sima is jo, csak jo legyen. Az en helyem sajnos bezart Pesten tavaly, azota meg csak masszozoknek alcazott teroristakhoz volt szerencsem, akik ugy kezeltek a hatamat, mint az olasz mammak a pizzatesztat.hehetheoriginal írta:Ha kenyeztetni akarod magad, akkor thai masszazs
-
Ha utálod ünnepelni, kezeld úgy, mint egy sima hétköznapot. EnnyiKera írta:Igen, ez is igaz. Azt elfelejtettem írni, hogy utálom ezt a napot már jó egy évtizede, úgyhogy inkább nem akarom átrakni, csak letudni, vagyis inkább elfoglalni magam és hasznosan eltölteni ami esetleg még meg is szeretteti velem ezt a csodás napot.Süti írta: Szvsz ugyanolyan nap mint a többi, ha ennyire meg akarod ünnepelni, megunnepled akkor amikor raernek azok akikkel meg akarod ünnepelni.
Egyedul szuletesnapozni eleg nyugodt tud lenni, es ugy tudod alakitani a napod, ahogy neked az megfelel. En altalaban jo sokaig alszom, aztan elmegyek enni egy jo steaket, valamilyen tortaszeletet utana egy jopofa cukraszdaban, kiulok a parkba olvasni, majd este vagy megiszom egy-ket sort par barattal, vagy megnezek egy filmet.
- hehetheoriginal
Ha kenyeztetni akarod magad, akkor thai masszazs (nem feltetlen a happy endinges ), egy jo masfel orara, valami fasza kajat is rendelhetsz vagy akar fozhetsz magadnak, teljes kikapcsolodas, social media off es chill meg relax.
De amugy a vadkemping az sztem kurvajo otlet egy satorral meg hatizsakkal vmi folyo vagy toparton egy 1-2 ejszakat eltolteni a termeszetben minden faszfej embertol tavol
De amugy a vadkemping az sztem kurvajo otlet egy satorral meg hatizsakkal vmi folyo vagy toparton egy 1-2 ejszakat eltolteni a termeszetben minden faszfej embertol tavol
thereisonly1ronaldo
- Kera
Igen, ez is igaz. Azt elfelejtettem írni, hogy utálom ezt a napot már jó egy évtizede, úgyhogy inkább nem akarom átrakni, csak letudni, vagyis inkább elfoglalni magam és hasznosan eltölteni ami esetleg még meg is szeretteti velem ezt a csodás napot.Süti írta: Szvsz ugyanolyan nap mint a többi, ha ennyire meg akarod ünnepelni, megunnepled akkor amikor raernek azok akikkel meg akarod ünnepelni.
- Süti
Szvsz ugyanolyan nap mint a többi, ha ennyire meg akarod ünnepelni, megunnepled akkor amikor raernek azok akikkel meg akarod ünnepelni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Kera
Sziasztok!
Pár nap múlva itt a szülinapom, de ágyhoz kötött a betegségem és nem tudtam semmit szervezni. Most így hirtelen meg senki nem ér rá egy hétközi napon meló vagy egyéb elfoglaltság miatt így egyedül maradtam.
Tudtok mondani egyedülállóaknak valami szülinapi vagy csak egy sima "önszórakoztató" napi ötletet? Országosan kb. bármi szóbajöhet, igazából Dunántúlt kivéve.
Van autóm, biciklit is tudok vinni, sátrat is, de nem hangzik egy felejthetetlen szülinapi programnak egyedül vadkempingezni.
Nagyrészt eddig mindig volt akivel programokon voltam, vagy kirándulni, így teljesen rutintalan vagyok egyedül bármit is csinálni
Szeretem a természetet, a lányokat, ellenben a tömeget ki nem állhatom. Esetleg elmegyek valakinek a munkahelyére "nyílt napot" tartani sörrel a kezemben. Eddig jutottam elkeseredésemben
-
Rab volt.tomi_b írta:Pendrive óvszerben? Ott biztos nem történt adatvédelmi incidens!Nika91127 írta:
A ki mit hova dug az inkább ált.sebészeti kázus, de a villanykörte, pendrive óvszerben, és társait már láttam.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en egy menekult taborban es egy 4 csillagos hotelben huztam le osszeadva a kettot ugy egy jo bo 7 evet.
talan a kedvencem az elobbibol az, mikor a barom szokni akart, de termeszetesen a legnagyobb mackoalsoban es igy felakadt a szogesdrotra, ahonnan pont ugy logott lefele a keritesrol, hogy a feje 15 centirol vigyorgott a kameraba kb 10 percig, mire a candy crushozo monitoros bizti or eszrevette es lerangattak.
utobbibol mikor oriasi pikey lakodalom volt kb 300 fovel, amikor a hangulat a tetoponton volt, osszement a ket csalad, szanaszet vertek egymast meg a rendezvenytermet is, poroltoval meg pezsgos uveggel kergettek egymast.
eletemben nem lattam meg ilyen csurhet.
elkepeszto idiotak vannak a foldon.
talan a kedvencem az elobbibol az, mikor a barom szokni akart, de termeszetesen a legnagyobb mackoalsoban es igy felakadt a szogesdrotra, ahonnan pont ugy logott lefele a keritesrol, hogy a feje 15 centirol vigyorgott a kameraba kb 10 percig, mire a candy crushozo monitoros bizti or eszrevette es lerangattak.
utobbibol mikor oriasi pikey lakodalom volt kb 300 fovel, amikor a hangulat a tetoponton volt, osszement a ket csalad, szanaszet vertek egymast meg a rendezvenytermet is, poroltoval meg pezsgos uveggel kergettek egymast.
eletemben nem lattam meg ilyen csurhet.
elkepeszto idiotak vannak a foldon.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egy haverom apja Miskolcon (...) orvos, azt hiszem idegsebész. Ilyet mesélt, hogy egy bennszülött többször próbálta airsofttal fejb/mellbelőni magát, majd minden alkalommal ő foltozta össze. Ötödjére már megmondta neki, hogy próbáljon valami hatékonyabb öngyilkossági módszert, mert ennek varrodásdinak semmi értelme.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”