Kommentáld a híreket
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét hogy a Bappe vonat 1 évet késik mert az utasok lassan tolják
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na bejelentettuk mar? Lesz valami vagy mehetek aludni?kodo írta: Elvileg az esti bl sorsolas utan bejelentjuk Mbappet.
- flori
Butragueño: “The squad is CLOSED.”
Jövőre nagyot kell akkor villantani. De sokszor leírtuk már ezt az utóbbi években.
Jövőre nagyot kell akkor villantani. De sokszor leírtuk már ezt az utóbbi években.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor ejfelig jon Bappe?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nyugivan, 20.00-kor jön a comunicádo oficialé
Nem értitek, jön 24ben, ha nem akkor 34ben
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Remélem csodálatos lesz
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nekem csalódás, hogy évek óta nem igazolunk klasszist a támadósorba.
És megint eltelt egy nyár…
Nem baj, jövőre végre nézhetjük a csodálatos Vini-Endrick-Rodrygo hármast.
És megint eltelt egy nyár…
Nem baj, jövőre végre nézhetjük a csodálatos Vini-Endrick-Rodrygo hármast.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Iker Bravoról aug közepén ilyen hír volt:MorataMartin írta: A 19 éves castillás töki, Gonzalo García, aki duplázott a Melilla ellen múlt héten a harmadosztályban állítólag a Getafe elleni keret tagja lesz. A srác jobb szélső egyébként. Jó lenne már végre, ha ki kerülne már a Castillából is valami értelmes támadóféle, akit legalább csereként lehetne használni a nagycsapatban, ha már senkit nem akarunk igazolni. Alvaro Rodríguezről gondolom kiderült, hogy nem valami nagy eresztés, ha Carlo ennyire elfelejtette. Néha-néha követem a Castillát, de az összes nagy szupertehetségnek beharangozott támadóról kiderült, hogy dupla nulla... Ez az iker bravo gyerek sem játszik pedig emlékszem mekkora dirrel-durral hoztuk el Leverkusenből.
"Iker Bravo has been charged for breaking the discipline of the team. Real Madrid imposed a fine on him. Furthermore, he arrived for the pre season OVERWEIGHT and as a result Raul didn’t grant him any minutes in a preseason."
Szóval nem hiszem, hogy ha nem változtat sürgősen sok sót enne meg a csapatnál. Pedig mint minden nyáron, most is átalakulás van a Castillában, itt lett volna a lehetőség, hogy többet játsszon, erre nem...
DE menetrendszerűen a Real elleni meccsen bezzeg lőtt gólt, és a Valencia nyert is 2-1re. Sevillának si lőtt gólt rá egy hétre, Atleticonak 2+1 gólt lőtt. Mondjuk nem mind1., hogy egy Modric-Kroos-Fede-Vini-Rodry ötös van az ember mellett vagy Valenciás no name játékosok.Hugo Durro is kevésnek bizonyult, csak a Castillaban villogott, ha jól emlékszem.
Nem lehet mindenki Negredo, Soldado, Morata, akik a spanyol bajnokságban azért termeltek szép számmal.
Rüdiger, Alaba, Nacho (utóbbi kettő már sérülékeny és a spanyol 33-34 éves), kéne egy belső védő 4.nek. Néhol említették, hogy SRAmos hónapok óta klub nélkül van. Araboknál a 4 sztárcsapatnak betelt a külföldi kvótája, Amerikába nem mentt, pedig Inter Miami hívta. Törökök keresték még, de eddig semmi. Elképesztően adná magát egy Last Dance a Realban, vele, na ő aztán igazi vezére lenne a csapatnak, ez hiányzik rohdtul a mostani keretből. De nyilván Perezék nem így gondolkodtnak. Kár érte...
Imádom. Hány ilyen xy után bejelentik téma volt idén nyáron? vagy 3-4 tuti.kodo írta: Elvileg az esti bl sorsolas utan bejelentjuk Mbappet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Olyanok vagytok, mint a snowpiercerben a pórnép a vagonokban hatul, akik nem tudjak, mit esznek
thereisonly1ronaldo
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Miután egy csoportba kerültünk?kodo írta: Elvileg az esti bl sorsolas utan bejelentjuk Mbappet.
Eddig én is közvetlen a kalauz mögött ültem de szerintem már rég le kellett volna szállni
Elvileg az esti bl sorsolas utan bejelentjuk Mbappet.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amíg nem másodosztályú a castilla, ezt kell csinálni a tehetségesebbekkel, mert ott játszani fog, magasabb szinten, mint a 3. liga. Ha van benne valami, úgy lehet ki fog jönni, mert nem 5-10-15 percekre ugrik (remélhetőleg) be.Jim írta: Arribas mondjuk használható lett volna csereként, de eladtuk az Almeirának
a többi Castillás valószínűleg gyengébb nála…
Fran, MG esetében működött ez az út, az előbbi vissza is jött, utóbbi meg szépen szedi össze a rutint, perceket (idén eddig 3 meccs, 90 perc végig..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Arribas mondjuk használható lett volna
csereként, de eladtuk az Almeirának
csereként, de eladtuk az Almeirának
- Pad'em
A 35 a base fee, meg van 25 millió variables plusz vmi combos adót kell fizetni a brazilok után. Total package 72 millió, mindenki ezt hozta le. Ugye Hazard is csak 100-ba került...
Rodrygo tűnt a brazil videók alapján magasan a legjobbnak annó.
Rodrygo tűnt a brazil videók alapján magasan a legjobbnak annó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Vegulis ez nem rossz omen, hogy lehuzzatok, mert Vini meg Rodry is mindenfele bokorugronak volt beallitva. Emlekszem amikor megvettuk Reiniert akkor valaki bedobta hogy benne tobb foci van mint a masik kettoben egyutt.
Az a 70 millió pedig tovabbra is 35.
Az a 70 millió pedig tovabbra is 35.
en amikor meglattam kb. az tunt fel, hogy a test alkata egy bika pasztornak lenne jo es nem egy gyors, mozgekpny csatarnakPad'em írta:Belőlük legalább pénzt csinálunk.hehetheoriginal írta: raneztem erre a figurara, tipik spanyol tucatatlag, gondolom a kvota miatt kell az utlevele a csapatba, de amugy semmi.
mint a bot alvaro tavalyrol, jezuskrisztusgecifennazegbenbazmeg kurvagyenge.
Én az új brazil csodánktól félek, nehogy kövi Reinier legyen. Folyamat max csere, megnéztem tegnapi meccsükön mit produkált most. Hááát, a brazil favágó védők legalább szoktatják a La Ligához, más sincs a videóban csak hogy szétcsapják, egyet ki is állítottak róla. 17 éves ok, de a 70 milliót amit beleinvesztálunk majd azt nem igen érzem biztonságban.
Endrick v Deportivo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nagyon borzasztó flopnak tunik, megint valszeg a barca nyult bele a tutiba...Pad'em írta:Belőlük legalább pénzt csinálunk.hehetheoriginal írta: raneztem erre a figurara, tipik spanyol tucatatlag, gondolom a kvota miatt kell az utlevele a csapatba, de amugy semmi.
Én az új brazil csodánktól félek, nehogy kövi Reinier legyen. Folyamat max csere, megnéztem tegnapi meccsükön mit produkált most. Hááát, a brazil favágó védők legalább szoktatják a La Ligához, más sincs a videóban csak hogy szétcsapják, egyet ki is állítottak róla. 17 éves ok, de a 70 milliót amit beleinvesztálunk majd azt nem igen érzem biztonságban.
Endrick v Deportivo
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Belőlük legalább pénzt csinálunk.hehetheoriginal írta: raneztem erre a figurara, tipik spanyol tucatatlag, gondolom a kvota miatt kell az utlevele a csapatba, de amugy semmi.
Endrick v Deportivo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"