Ne velem veszekedj, nem én találtam ki nem néztétek az eddigi 7 meccsünket? Ez lett kisütve, hiába nem érted. Van 8 kurvajó középpályásunk, klasszis csatár meg alig a piacon. Így lett a chocapic. Tetszik nem, ez van lassan hozzá kell szokjunk.ELSiete írta:És mi van ha pl ne adj Isten Bellingham is lesérul, akkor ki kolbászol be majd középre? Meg ezt mégis ki talalta ki, hogy Rodrygo és Bellingham a "csatár"? Bellingham jó játékos, de hagyjuk már, teljesen mas poszt és felelősségkor. Rodrygo meg halál súlytalan, barhova rakod. Kitől lesz itt meg a 20 - 30 gól? Meg ez egész olyan, mint amikor azt hisszük, hogy Valverde valójában jobb szélső, Nacho meg balszelso. Megint mindenki fog mindent csinálni, csak azt nem, amiben a legjobb.Pad'em írta:
Nem is a kezdőbe jött, Vini és Rodrygo lesz a két kezdő "csatárunk", Bellingham meg bekolbászol majd centerbe a gyémánt csúcsáról. Joselut cserének hoztuk, valódi csatár nélküli felállás lesz, nincs kiosztva a 9-es mez. Ez van, meglátjuk, hogy fog működni, én se hittem el nyár elején de úgy látszik ez lett kitervelve. BL-re sztem is ez esélytelen, de bajnokságra + kupára simán megvan a sansz így is.
Félreértés ne essék én is örülnék ha hoznánk egy csatárt. Mbappében hittem is sokáig, de tényleg úgy néz ki azt reméljük, hogy nem fog hosszabbítani. Be is fogjuk szopni újból, remélhetőleg jövő nyárig felbukkan vmi giga csatártehetség akire rámehetünk.
Idén meg Ancelotti elhasználja a világ össze rágóját és visszautazik a 2000-es évekbe. Kell majd nekünk is alkohol, hogy bírjuk de itt a fórum, legalább lesz itt látnivaló bőven
Ha Bellingham megsérül majd bedobja Ardát például. Ha Vini, Rodrygo, Bellingham is sérült, akkor kiállunk 4-6-0-val
De kodo még hisz benne, a gőzös amúgy is zakatol, van még 26 óra