Rossz tweetet olvastálcero írta: “ Mbappe won't be the part of today’s show sorry guys..”
Fabrizio live, ha bárki reménykedett volna még.
.@FabrizioRomano: "I don't know why Real Madrid are so quiet. But you know, they always have their strategy."
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2023. szeptember 1., péntek 21:04
Rossz tweetet olvastálcero írta: “ Mbappe won't be the part of today’s show sorry guys..”
Fabrizio live, ha bárki reménykedett volna még.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 1., péntek 21:03
Halland a Citybe akart menni, ha harcba szallunk erte se jon ide. Apu ex-City jatekos, vilag legjobb csapata kb, penz is brutal, minden mellettuk szolt.Galacticos írta: Hat ez nagyon ugy nez ki hogy megint egy bealdozott nyar kylian kedveert.
Tavaly haalandert, iden kaneert tarto versenybe nem szalltunk be miatta.
En se szeretem az angolt, de kb a legjobb opcio lett volna karim helyett. Mindegy majd bellingham vagy modric felmegy falsnineba.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. szeptember 1., péntek 21:00
Akkor kezdődhet a móka éjfélig.Pad'em írta: RKM csak összejött nekik.
Randal Kolo Muani to PSG, here we go! Deal in place for €90m package, €75m fixed & €15m add-ons
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 1., péntek 20:44
Így...Galacticos írta: Hat ez nagyon ugy nez ki hogy megint egy bealdozott nyar kylian kedveert.
Tavaly haalandert, iden kaneert tarto versenybe nem szalltunk be miatta.
En se szeretem az angolt, de kb a legjobb opcio lett volna karim helyett. Mindegy majd bellingham vagy modric felmegy falsnineba.
HozzászólásSzerző: cero » 2023. szeptember 1., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 1., péntek 20:38
Mármint ki a középszer semmi tag?Remy írta: Frankfurt helyeben akkor is eladnam ezt a kozepszer semmi tagot 100ert, ha utana a takaritonak kene csatarban tolnia.
Hat wtf.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 1., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 1., péntek 20:29
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 1., péntek 20:18
nap híre !Pad'em írta: Odri -> Sociedad. 3 millió körüli összeget kapunk érte.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. szeptember 1., péntek 20:12
Hát ennyi.Remy írta: Frankfurt helyeben akkor is eladnam ezt a kozepszer semmi tagot 100ert, ha utana a takaritonak kene csatarban tolnia.
Hat wtf.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 1., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 1., péntek 20:02
nem rajtuk mulott hanem ekitike akit adtak volna cserebe erte o nem akart a frankturtba menni es mivel mas csatart nem tud a frankfurt leakasztani igy nem jott ossze a dealAnthony írta:És a Frankfurtnak miért nem elég jó deal hogy eladják 100 millió euró körül a semmi extra Muanit? Magyarázza el nekem valaki.realmadrid95 írta: Failed Deal lett Kolo Muani, igy meg biztosabb Bappe maradasa.
Utolso nap nehogy ramenjunk…
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. szeptember 1., péntek 19:56
És a Frankfurtnak miért nem elég jó deal hogy eladják 100 millió euró körül a semmi extra Muanit? Magyarázza el nekem valaki.realmadrid95 írta: Failed Deal lett Kolo Muani, igy meg biztosabb Bappe maradasa.
Utolso nap nehogy ramenjunk…
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 1., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. szeptember 1., péntek 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 1., péntek 18:21
Kapsz anélkül is, kérned sem kell.Remy írta: Mónit elhozzuk ma, kerek egy honap bannt.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. szeptember 1., péntek 17:53
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 1., péntek 17:50
Lehet szarul fordított a twitter spanyolrol.Pad'em írta: Én elég sok szart követek de kolumbiai védőbe még en se futottam bele
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem