Hát ha tennél érte/megérdemelnéd, miért ne?hehetheoriginal írta:mi lesz a következő lépés, megversz?
Amúgy én se értem ez most mire volt jó tőle...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. szeptember 2., szombat 11:48
Hát ha tennél érte/megérdemelnéd, miért ne?hehetheoriginal írta:mi lesz a következő lépés, megversz?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 11:44
azt garantálom neked, hogy értelmesebb es tanultabb vagyok, mint te, ha már megint csak a személyeskedés maradt neked, mint fegyver.realmadrid95 írta:géza írta:
Ebben igazad van, ugyanis en benne voltam egy hosszu kapcsolatban, ahol az exem emocionalisan es fizikalisan is abuziv volt velem szemben eveken at. Valahogy azert kibirtam anelkul, hogy megverjem.
Szegenynek ennyi idegen szo egy hszben, lehet nem is erti.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 2., szombat 11:36
géza írta:Ebben igazad van, ugyanis en benne voltam egy hosszu kapcsolatban, ahol az exem emocionalisan es fizikalisan is abuziv volt velem szemben eveken at. Valahogy azert kibirtam anelkul, hogy megverjem.hehetheoriginal írta: @géza: nem tudsz objektiven irni a témáról, nincs miről beszélnünk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 11:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. szeptember 2., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 2., szombat 11:27
Itt arrol van szo, hogy en hogy reagaltam erre - szetvertem, vagy nem. Ez volt a kiindulasi alap.hehetheoriginal írta: nem kellene személyes vonalra rámenni, mert ha leirom a velemenyem, akkor megint sertődés meg anyázás lesz a vége.
csak egy komment: akkor az exed legyen örökre elásva, és éljen boldogtalan szánalmas életet?
nem voltál akkor - ha R analógiáját használom - te is hibás, hogy igy elfajult az évek során a helyzet?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 10:48
nem kellene személyes vonalra rámenni, mert ha leirom a velemenyem, akkor megint sertődés meg anyázás lesz a vége.géza írta:Ebben igazad van, ugyanis en benne voltam egy hosszu kapcsolatban, ahol az exem emocionalisan es fizikalisan is abuziv volt velem szemben eveken at. Valahogy azert kibirtam anelkul, hogy megverjem.hehetheoriginal írta: @géza: nem tudsz objektiven irni a témáról, nincs miről beszélnünk.
de van. hidd el, értsd meg, fogadd el. neked lehet hogy nincs az az ok, örülök neki, de temérdek más embernek van.Felhoztad,hogy “biztos” ok nelkul verte el,illetve,hogy egy no tud olyan lenni.
En erre irtam,hogy nem. Nincs azaz ok,nincs az a szituacio.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 2., szombat 10:47
Varj,azert itt te laviroztal temak kozott.hehetheoriginal írta:nem ismerlek, de nem tudhatod.miro. írta:
Nezd hehe azert az emberek nagyresze idaig nem jut el.
Ez egy szelsoseg amit egy nagyon kis reteg megtesz sajnos.
En magambol indulok ki. Nem lenne az a szituacio,nem lenne az az ok amiert ezt megtennem.
Mondhatsz barmit.
könnyen beszél az ember, amig nem jut el oda az adott szituacióba.
pl.: sokan mondjak a szerelmüknek, hogy annyira szeretlek, meghalnék érted. valóban? tényleg?
nagyreszt csak szöveg at the end of the day.
mi a problémátok akkor?Abszolut de. Lehet,hogy jobb ember lett. Viszont egy ilyen utan az eletedet masok kezebe adod. Azt meg dontse el az aki korulotte van,hogy ad neki eselyt vagy sem.
a nő adott esélyt, a getafe adott esélyt.
move on bois.
HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 2., szombat 10:43
Ebben igazad van, ugyanis en benne voltam egy hosszu kapcsolatban, ahol az exem emocionalisan es fizikalisan is abuziv volt velem szemben eveken at. Valahogy azert kibirtam anelkul, hogy megverjem.hehetheoriginal írta: @géza: nem tudsz objektiven irni a témáról, nincs miről beszélnünk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 10:39
nem ertek egyet, mert nem igaz.Realista24 írta:A megcsalashoz mindig két fel kell, és kiváltó ok. Szóval ez kapufa nálam.hehetheoriginal írta: @géza: nem tudsz objektiven irni a témáról, nincs miről beszélnünk.
@halfkey: akkor miert nem ül börtönben?
@R: csak igy hasraütésszerűen egy példa: elveteti magát feleségül veled, aztán megcsal, lelép a faszival, és viszi a fele vagyonodat es a gyerekeidet is. mit tud tenni a férfi ilyenkor?
@miro: nagyon okos igy mindenki, meg megmondja a tutit mit kinek es hogy kellene csinalni....
ne ferditsetek, ne terjunk el a tematol:
eljaras alatt volt, ült börtönben, elvesztette a megelheteset.
megbűnhődött érte?
ilyen fiatalon akkor nem tanulhatott a dologbol es valhatott jobb emberre, gyujtsuk fel es tegyük be lúgos kádba? ássuk el örökre?
ezert tart itt amugy Mo., az ilyen gondolkodas miatt, ez a vadkeleti szemet szemért, ez sosem krisztusi kereszténység, sosem lesz ez nyugateuropa.
nyilvan igy is lehet elni, de sokkal durvabb dolgokert nem bunhodnek ennyit más emberek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 2., szombat 10:37
A megcsalashoz mindig két fel kell, és kiváltó ok. Szóval ez kapufa nálam.hehetheoriginal írta: @géza: nem tudsz objektiven irni a témáról, nincs miről beszélnünk.
@halfkey: akkor miert nem ül börtönben?
@R: csak igy hasraütésszerűen egy példa: elveteti magát feleségül veled, aztán megcsal, lelép a faszival, és viszi a fele vagyonodat es a gyerekeidet is. mit tud tenni a férfi ilyenkor?
@miro: nagyon okos igy mindenki, meg megmondja a tutit mit kinek es hogy kellene csinalni....
ne ferditsetek, ne terjunk el a tematol:
eljaras alatt volt, ült börtönben, elvesztette a megelheteset.
megbűnhődött érte?
ilyen fiatalon akkor nem tanulhatott a dologbol es valhatott jobb emberre, gyujtsuk fel es tegyük be lúgos kádba? ássuk el örökre?
ezert tart itt amugy Mo., az ilyen gondolkodas miatt, ez a vadkeleti szemet szemért, ez sosem krisztusi kereszténység, sosem lesz ez nyugateuropa.
nyilvan igy is lehet elni, de sokkal durvabb dolgokert nem bunhodnek ennyit más emberek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 10:37
nem ismerlek, de nem tudhatod.miro. írta:Nezd hehe azert az emberek nagyresze idaig nem jut el.hehetheoriginal írta:
Ez egy szelsoseg amit egy nagyon kis reteg megtesz sajnos.
En magambol indulok ki. Nem lenne az a szituacio,nem lenne az az ok amiert ezt megtennem.
Mondhatsz barmit.
mi a problémátok akkor?Abszolut de. Lehet,hogy jobb ember lett. Viszont egy ilyen utan az eletedet masok kezebe adod. Azt meg dontse el az aki korulotte van,hogy ad neki eselyt vagy sem.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 2., szombat 10:34
Nezd hehe azert az emberek nagyresze idaig nem jut el.hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 10:32
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 2., szombat 10:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 2., szombat 10:29
Ez upvote rekord gyanushehetheoriginal írta:
megyek csinálok valamit értelmeset.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 2., szombat 10:28
Nyilván azért verte szarra mert egy aberrált állat.hehetheoriginal írta: Nyilvan ok nelkul verte szarra.
Meg ha nem is civilizalt ember modra valasztott problemamegoldast.
De ugye fontosak a keresztenyi ertekek.
Ja varj, az csak neha, akkor, ha ugy erzi epp az ember.
Csak mondom
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 2., szombat 10:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 2., szombat 10:23
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem