Nem akarok offolni, de voltam olyan helyzetben, hogy az exemmel tettlegessegig osszekaptunk, utott, rugott, mert o no es megteheti, pedig nyugodt, intelligens ember vagyok, de o agyilag zokni volt, sajnos keson jottem ra. Na de a lenyeg, hogy nem utottem meg, hanem elloktem magamtol, o rajatszott, elkezdett ordibalni, hogy en megutottem ot, hivja az apjat meg a rendorseget. Es akkor ne menjen fel a pumpa. Olyan is megtortent fiatalkoromban, hogy kest rantott. Na de nem teregetem ki tovabb a szennyest, halistennek tuleltem es veget ert az az idoszakalexoxladjackoxi írta: Férfi-nő esetben szerintem sincs mentség az erőszakra, ha nem vagy idegbeteg, akkor meg kell tudnod állni. Abban viszont van igazság, amit hehe mond, illetve tovább fűzve egy kicsit, én őszintén nem értem, hogy ez a sok agysebész nő miért ragaszkodik ennyire az ilyen férfiakhoz. Már középiskolában is csomószor tapasztaltam,hogy a csajok kifejezetten ragaszkodnak a bántalmazó kapcsolataikhoz, a tróger pasijukhoz. Legyen szó akár fizikai akár verbális erőszakról. És ne fárasszatok azzal, hogy azért mert nem tudnak kilépni belőle, mert a legnagyobb faxságnak tartom. Pláne mondjuk egy fiatalabb nő esetében, akinél simán benne van, hogy éppenséggel nincs ott mondjuk két kisgyermek, akiket fel kell nevelni, el kell tartani, és ideális esetben még ott lenne a szülői fészek is ilyenkor, ahová vissza tudnak menni. Beteg világot élünk, dehát éljenek a rosszfiúk. Bele lehetne egyébként a szex témába is menni, Dunát lehetne rekeszteni a sok szubmisszív nővel. Gondolom ez a csaj is észbe kapott, hogy ja, azért nem olyan rossz ez a Mason fiú, mikor jön az utalás a United-től.
Az ilyen helyzeteket mindenki maskepp kezeli, szerencses esetben nem tortenik tovabbi, komolyabb eroszak, de azert megtapasztaltam, hogy egy no is tud nagyon komolyan bantalmazni, verbalisan is, es akar fizikailag is, kieroszakolja, hogy atmenjen a ferfi allatba, majd rogton ellened forditja, hogy egy beteg allat vagy.