Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Kíváncsi lennék arra a 2 trollra aki a Más, megírom kommentben-re szavazott. Vajon melyik csapatra gondoltak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jujjujujujjjjjBuitre írta:nem akarok én is belemenni abba a partalan vitába, de ugye államilag finanszírozott programok illetve ezzel párhuzamosan ebben a szegmensben dolgozó civilszervezetek munkálkodnak azért, hogy a valamikori elítélteket segítsék integrálni a társadalomba. A csávón azért akadnak fenn, mert ismert ezért a média kiteregette a szennyesét. Mert egyébként a mindennapi büntetett előéletű emberek homlokára senki nem írja fel, mit tett előzőleg. Oszt nem is olvasni arról, hogy tüntetők vonulnának fel az említett reintegrációs programok miatt. Szóval én röhejesnek tartom a Getafe elleni hőbörgést (még akkor is, ha ők nem hiszem, hogy jófejségből és segíteni vágyásból kaptak az alkalmon...). Csak úgy elképzeltem, hogy a (fórumon is) motyogók bojkottálnak mondjuk egy élelmiszerláncot, mert a rakodófiúk közül egyik vagy másik ezt vagy azt tett. Mikor egyesek még az általánosan megvetett szaudi ligát is nézikRealista24 írta: Manchester United will help Mason Greenwood try to rebuild his career in Spain by paying for a £8,000-a-month luxury 6-bedroom villa and a translator.
Közben a Getafet betámadta máris pár szervezet.
thereisonly1ronaldo
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
nem akarok én is belemenni abba a partalan vitába, de ugye államilag finanszírozott programok illetve ezzel párhuzamosan ebben a szegmensben dolgozó civilszervezetek munkálkodnak azért, hogy a valamikori elítélteket segítsék integrálni a társadalomba. A csávón azért akadnak fenn, mert ismert ezért a média kiteregette a szennyesét. Mert egyébként a mindennapi büntetett előéletű emberek homlokára senki nem írja fel, mit tett előzőleg. Oszt nem is olvasni arról, hogy tüntetők vonulnának fel az említett reintegrációs programok miatt. Szóval én röhejesnek tartom a Getafe elleni hőbörgést (még akkor is, ha ők nem hiszem, hogy jófejségből és segíteni vágyásból kaptak az alkalmon...). Csak úgy elképzeltem, hogy a (fórumon is) motyogók bojkottálnak mondjuk egy élelmiszerláncot, mert a rakodófiúk közül egyik vagy másik ezt vagy azt tett. Mikor egyesek még az általánosan megvetett szaudi ligát is nézikRealista24 írta: Manchester United will help Mason Greenwood try to rebuild his career in Spain by paying for a £8,000-a-month luxury 6-bedroom villa and a translator.
- hehetheoriginal
jaj nagyon szeretik, akkora sztár a szőrösöknél, mint collina volt olaszban...gutihaz14 írta: Former La Liga referee Antonio Mateu Lahoz is a candidate to be the next RFEF president, in case Luis Rubiales resigns.
(Source: @marca)
ez a balfasz kene meg. vegre visszavolnult erre ujra itt van
thereisonly1ronaldo
Former La Liga referee Antonio Mateu Lahoz is a candidate to be the next RFEF president, in case Luis Rubiales resigns.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Hogy kijöjjön a rendszeres Real szívatás a BL előtt.Realista24 írta: Abban mi a logika vajon hogy a Soci elleni meccset szombat 16:15rol atraktak vasárnap 21 órára a BL hét előtt?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Abban mi a logika vajon hogy a Soci elleni meccset szombat 16:15rol atraktak vasárnap 21 órára a BL hét előtt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ott milyen kurvabarlang leszRealista24 írta: Manchester United will help Mason Greenwood try to rebuild his career in Spain by paying for a £8,000-a-month luxury 6-bedroom villa and a translator.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Manchester United will help Mason Greenwood try to rebuild his career in Spain by paying for a £8,000-a-month luxury 6-bedroom villa and a translator.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A teknő Wanda Metropolitano tetejét nem lehet behúzni, ezért a várható esőzes miatt elmaradhat a mai atleti-Sevilla meccs..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ateeemadrid
- BlancoMark
Soha nem ereztem hogy ellenunk fujna, mar csak ennyiben is jobb lenne mint a Piquevel uzletelo Rubiales.flori írta: In the event that Luis Rubiales resigns, Mateu Lahoz is a firm candidate to be president of the Spanish Football Federation. @marca
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ki más lenne, ugyan....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- flori
In the event that Luis Rubiales resigns, Mateu Lahoz is a firm candidate to be president of the Spanish Football Federation. @marca
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kész.Steve írta: Kellene új szavazás, hogy ki lesz az idei bajnok.
Szerintem amúgy behúzzuk.
Nem egy világverő a keretünk. Hiányzik még pár puzzle elem hozzá. Viszont mélyebb a keret, a védelem és a kp szetintem nagyon masszív. Szóval ez akár a bajnokságra jó lehet.
Kár, hogy nem hoztunk még 1-2 hiányposztra embereket, mert amúgy az igazolások és eladások nagyon ültek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kellene új szavazás, hogy ki lesz az idei bajnok.
Nem egy világverő a keretünk. Hiányzik még pár puzzle elem hozzá. Viszont mélyebb a keret, a védelem és a kp szetintem nagyon masszív. Szóval ez akár a bajnokságra jó lehet.
Kár, hogy nem hoztunk még 1-2 hiányposztra embereket, mert amúgy az igazolások és eladások nagyon ültek.
-
Isco motm ujra.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk ez túlzás, hogy megbűnhődött, azt mondanám, hogy kihasználta az igazságügyi rendszer gyengeségeit. Arról viszont ő nem tehet, hogy szar a rendszer és kevesebbel megúszta csak azért mert pénze van. Inkább az igazságügyre kellene felháborodni nem Greenwoodra.Ő megbűnhődött a tettéért, leülte a büntetését. Nem elsumákolták az ügyét.
- nzooli93
Kubonak vannak jó pillanatai, szép góljai, szép kulcspasszai, viszont mezőnyben nekem nagyon szétszórtnak tűnnik, és sokszor össze vissza kapkod, fizikálisan meg nagyon eltudják nyomni. Nem hiszem, hogy nálunk sok mindenre lehetett volna használniGalacticos írta: Kubo eddig iden 4 meccs 2 gol 1 assist. En neki adtam colna valamikor egy eselyt, mikor itt toltotte az eloszezont nagyon igeretesnek tunt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
greenwoodhoz annyit, hogy en ertem, mikre celoz hehe es bizonyos elvekben en latok resz igazsagokat.
de azert nem veletlen, hogy egy az ugy elott kb 50 millara taksalt angol wonderkid egy tok random favago spanyol kozepcsapatban kapott lehetoseget.
anyagilag oriasi biznisz lett volna felsobb polcokon levo csapatoknak is ingyen leakasztani valakit, akiben ott a potencial meg mindig, hogy topszinten is tenyezo legyen a jatektudasa alapjan, de moralis szempontbol senki nem vallalta be.
en azt gondoltam, hogy topligakban nem kap hangszorot egy ideig, hanem egy periferian kivuli (kb orosz, gorog) ligaban felepiti magat jo statokkal es 1-2 ev mulva, mikor meg mindig jo korban lesz de mar kicsit kikerul a rivalda fenybol a sztori, akkor valaki lecsap ra fentebbrol.
egyebkent ahogy latom, ugye mendy es mason greenwood utan sigurdsson is elhelyezkedett.
de azert nem veletlen, hogy egy az ugy elott kb 50 millara taksalt angol wonderkid egy tok random favago spanyol kozepcsapatban kapott lehetoseget.
anyagilag oriasi biznisz lett volna felsobb polcokon levo csapatoknak is ingyen leakasztani valakit, akiben ott a potencial meg mindig, hogy topszinten is tenyezo legyen a jatektudasa alapjan, de moralis szempontbol senki nem vallalta be.
en azt gondoltam, hogy topligakban nem kap hangszorot egy ideig, hanem egy periferian kivuli (kb orosz, gorog) ligaban felepiti magat jo statokkal es 1-2 ev mulva, mikor meg mindig jo korban lesz de mar kicsit kikerul a rivalda fenybol a sztori, akkor valaki lecsap ra fentebbrol.
egyebkent ahogy latom, ugye mendy es mason greenwood utan sigurdsson is elhelyezkedett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2023. szeptember 2., szombat 15:18-kor.