Egyéb bajnokságok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Egyéb bajnokságok
hat nyilvan ott is max a psg-rol lenne szo, egy marseille-lille senkit sem erdekel, egy cr vs benz vagy neymar is tobb embert mozgat meg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Adom lenne egy külön topic ahol mindenki kurvaanyázhatja embappétSierra írta: Ligue 1 topik elférne, többinek szerintem is elég ez a jelenlegi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ligue 1 topik elférne, többinek szerintem is elég ez a jelenlegi.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kulon topicnak en sem latnam ertelmet, ahogy latom, a francia es szaudi liga a 90%-ot kiteszi a topicban.
portugal, holland, torok ligakrol se beszel szinte senki ha csak nem tortenik valami nagy dolog mint mesterötös vagy leszakado lelato.
az mas kerdes, hogy van legalabb 5 olyan topic ami meg egy szaudi liga topichoz tamasztott elvarasok szintjen sem porog.
portugal, holland, torok ligakrol se beszel szinte senki ha csak nem tortenik valami nagy dolog mint mesterötös vagy leszakado lelato.
az mas kerdes, hogy van legalabb 5 olyan topic ami meg egy szaudi liga topichoz tamasztott elvarasok szintjen sem porog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2023. szeptember 3., vasárnap 19:43-kor.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
van egy raklap semmilyen bajnokság, néha pár hozzászólással...
pont jól elfér közötte a tevehajcsár liga is, a zsoldoshadsereggel.
pont jól elfér közötte a tevehajcsár liga is, a zsoldoshadsereggel.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mármint minden más hír, játékos, meccs van keverve mindenhol.Halfkey írta:Pörgess vissza 10 oldalt itt hány hsz volt a Saudi ligáról és mennyi minden másról. Szerintem abszolút sok szó van róla, valóban mindenféle topikban - ami nem is csoda, hisz nincs neki saját.Realista24 írta:
Más témákban is össze vissza keveritek a topicokat.
Ki az amúgy végig nézett már onnan legalább két három meccset?
Nem támogatom a szaúdi focit. De lehet piaci rés és egy honlappal és fórummal nagyot kaszalhatsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
egyéb bajnokságok topiknak pont megfelel a szaudi LOL szaudi liga.
aki nem tud pár hsz-t összerakni és megérteni a mondatokat úgy, hogy párhuzamosan is futhasson pár téma egyszerre egy adott topikban, hát az szomorú, remélhetőleg fel tudja venni a tempót.
aki nem tud pár hsz-t összerakni és megérteni a mondatokat úgy, hogy párhuzamosan is futhasson pár téma egyszerre egy adott topikban, hát az szomorú, remélhetőleg fel tudja venni a tempót.
thereisonly1ronaldo
igen latszik is. 3 eve le se szarjatok a hattrick topicot... tenyleg van letjogosultsaga. mint a fejtoronekkodo írta: Kb a hattrick topicnak tobb letjogosultsaga van mint ha ezeknek a ligaknak lenne topicja.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Pörgess vissza 10 oldalt itt hány hsz volt a Saudi ligáról és mennyi minden másról. Szerintem abszolút sok szó van róla, valóban mindenféle topikban - ami nem is csoda, hisz nincs neki saját.Realista24 írta:Más témákban is össze vissza keveritek a topicokat.Remy írta: Mondjuk alapvetoen szerintem jobban nezne ki a forum is, ha nem omlesztett topicja lenne a francia, szaudi (tetszik nem tetszik a vilag fokuszal rajuk), holland, portugal, MLS ligaknak.
+NFL.
Mert sokszor eltunik az adott temaban irt hozzaszolas, mert jon ra egy total mas tema.
- h3x0r
Utolsó év alapján kerültek a 7. helyre, de pont ezért néznek 5 évet, hogy egy kiugróan jó vagy rossz szezon miatt ne forduljon fel teljesen a sorrend.Sierra írta:jah hivatalosan nem tudom, lehetséges, de a fejemben mindig is ez volt az 5. nagy liga.wZoLee7 írta:
N3m idenre csusztak vissza a 7. Helyre?
Kb a hattrick topicnak tobb letjogosultsaga van mint ha ezeknek a ligaknak lenne topicja.
jah hivatalosan nem tudom, lehetséges, de a fejemben mindig is ez volt az 5. nagy liga.wZoLee7 írta:
N3m idenre csusztak vissza a 7. Helyre?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Más témákban is össze vissza keveritek a topicokat.Remy írta: Mondjuk alapvetoen szerintem jobban nezne ki a forum is, ha nem omlesztett topicja lenne a francia, szaudi (tetszik nem tetszik a vilag fokuszal rajuk), holland, portugal, MLS ligaknak.
+NFL.
Mert sokszor eltunik az adott temaban irt hozzaszolas, mert jon ra egy total mas tema.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
N3m idenre csusztak vissza a 7. Helyre?Sierra írta: Ligue 1 topik sztem is elferne kulon, ugyis sokat rohogcselunk a psg-n. illetve megiscsak a top5 legnagyobb europai liga egyike, a tobbinek is van sajat topikja.
En mondjuk nem nezek s3m francia sem arab meccseket, utobbinal az eredmenyek sem erdekelnek.
Ligue 1 topik sztem is elferne kulon, ugyis sokat rohogcselunk a psg-n. illetve megiscsak a top5 legnagyobb europai liga egyike, a tobbinek is van sajat topikja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk alapvetoen szerintem jobban nezne ki a forum is, ha nem omlesztett topicja lenne a francia, szaudi (tetszik nem tetszik a vilag fokuszal rajuk), holland, portugal, MLS ligaknak.
+NFL.
+NFL.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Azt vállalom hogy ebbe a topikba nem írom le heti 1x hogy miért nincs olyan topikRealista24 írta:Mit vallalsz a topicban, hogy porogjon, ha nyitok? Heti hany meccset nezel meg, mennyit irsz rola?Halfkey írta:
Hogy lettél volna egyedül, folyamatosan küzdök a fórum oligarchiával hogy kapjunk topikot
Egyébként eddig heti 1 meccs megvolt, pont annyi mint a La Ligából végülis PL-t nézek csak ennél többet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2023. szeptember 3., vasárnap 13:05-kor.
Szerintem elég lenne csak átigazolási ablakokra kinyitni
Lehet porgosebb lesz mint pl a Bundesliga topik, de reszemrol nem nem, soha.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit vallalsz a topicban, hogy porogjon, ha nyitok? Heti hany meccset nezel meg, mennyit irsz rola?Halfkey írta:Hogy lettél volna egyedül, folyamatosan küzdök a fórum oligarchiával hogy kapjunk topikot'shutterisland írta: azert latom, hogy meg az elejen tok egyedul voltam ezzel, de azota mas is oda-oda pillant, mi folyik abban a ligaban.
egyebkent az odakerulo sok arc kozul most megint cr mutatja a fuckot leginkabb, rendesen felporgette szerintem, hogy igy megfuszereztek a ligat korulotte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema