Igy.hehetheoriginal írta: brahim es güli mellett nem fer be, hagyjuk is.
plane amit lemuvelt ellenunk, mint egy csotany.
A legjobb az lenne, ha valaki megvenne, es jonne belole az apro.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 5., kedd 9:47
Igy.hehetheoriginal írta: brahim es güli mellett nem fer be, hagyjuk is.
plane amit lemuvelt ellenunk, mint egy csotany.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 5., kedd 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 5., kedd 9:34
Kivasarlasi ara 60 millio, de mivel 50%-a meg a Real Madride, igy 30 millioert vissza tudjuk venni.krisz24 írta: Take Kubora nincs valami visszavásárlási opciónk? Elég olcsón passzoltuk el a socideadnak,úgyhogy remélem van rá valamink. Elég jól kezdte a szezont 3 góllal, én simán vissza hoznám akár télen is főleg hogy bőven elferne a tavaszi erőltetett menetben.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. szeptember 5., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 5., kedd 8:45
Futballkurva az is. Egyszer már elment Kínába, utána még megjött az esze és visszajött. Most meg má mindegy neki, 30 elmúlt.kierkegaard írta: Nem tudom volt e de Carrasco az Al Shababhoz igazolt.
kár érte.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 5., kedd 8:42
carvajal bontott egy sört tegnap akkor lefekves elott.kierkegaard írta: Nem tudom volt e de Carrasco az Al Shababhoz igazolt.
kár érte.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. szeptember 5., kedd 8:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. szeptember 4., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. szeptember 4., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 4., hétfő 19:53
Az alsó osztályok miatt van bennem kettősség. Persze elvan a megye 2 var nélkül, de az pl nekem tök furcsa lenne, hogy más az óra egy profi meccsen és más amatőröknél.Halfkey írta: Miért, azzal mi baj lenne?
Az egyetlen oka hogy gurulósban nincsenek ilyen dolgok hogy alsóbb osztályokban is meg lehessen oldani, ‘csak két kapu meg egy labda kelljen a sporthoz’.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 4., hétfő 19:39
Hát akárhonnan nézem valahogy rendben van ez a sevilla levezetés.Legalábbis nekem tetszik ha félreteszem a realbol kellet volna visszavonulni álmokat. Crnek is a sportingban kellett volna befejezni.Mondjuk még ő is megteheti.miro. írta: A kapitany visszatert Sevillaba.
Rendelek is lehet egy mezt a nevevel.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 4., hétfő 19:36
Miért, azzal mi baj lenne?raul 4 ever írta:Aztán olyan óra lesz, mint az nfl-ben? Bedobásnál, szögletnél kirúgásnál megáll?gutihaz14 írta: https://twitter.com/OptaJose/status/169 ... Woh_Q&s=19
elmennek a picsaba. 96 percbol 46-ot volt jatekban a labda. hat mi undoritoan szar meccs lehetett az.
nagyon kene mar a tiszta 60 perc a fociba
Nekem se tetszik az időhúzás, de ez a 10 perc hosszabbítás félidőnként nálam már egy jó irány.. Igazából ha röpködnének a sárgák a 1,5 percig tartó kirúgásokért, mert 2 perces reklamálásokért, abba hagynák ezt a műsort szerintem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 4., hétfő 19:28
Aztán olyan óra lesz, mint az nfl-ben? Bedobásnál, szögletnél kirúgásnál megáll?gutihaz14 írta: https://twitter.com/OptaJose/status/169 ... Woh_Q&s=19
elmennek a picsaba. 96 percbol 46-ot volt jatekban a labda. hat mi undoritoan szar meccs lehetett az.
nagyon kene mar a tiszta 60 perc a fociba
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 4., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 4., hétfő 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 4., hétfő 10:43
https://twitter.com/wallstwolverine/sta ... 07688?s=20Anthony írta:Jó hát a Marcán azt írta hogy false alarm. De ezek szerint vihar se letttcskhun írta:
én ugy tudom az időjárás végett Dana hurrikán(spanyolok igy hivják,heves esőzés meg szélvihar
A kora esti Atlético Madrid–Sevilla mérkőzést a La Liga közleménye szerint a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel elhalasztották. A mérkőzés új időpontját később közli a szövetség.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. szeptember 3., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 3., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. szeptember 3., vasárnap 20:53
Jó hát a Marcán azt írta hogy false alarm. De ezek szerint vihar se letttcskhun írta:én ugy tudom az időjárás végett Dana hurrikán(spanyolok igy hivják,heves esőzés meg szélviharAnthony írta: Atletico meccs hamis bomba riasztás miatt elhalasztva. Micsoda világot élünk..
A kora esti Atlético Madrid–Sevilla mérkőzést a La Liga közleménye szerint a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel elhalasztották. A mérkőzés új időpontját később közli a szövetség.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. szeptember 3., vasárnap 19:58
én ugy tudom az időjárás végett Dana hurrikán(spanyolok igy hivják,heves esőzés meg szélviharAnthony írta: Atletico meccs hamis bomba riasztás miatt elhalasztva. Micsoda világot élünk..
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem