Erről van szó... ettől én is rosszul vagyok, amikor ezt felhozzák. Kit érdekel, hogy játszik a Német válogatottban. Én a Real Madridnak szurkolok, ott pedig rém gyenge mindkét tag.Galacticos írta:khedira ugyanúgy alapkezdő mint özil. ez akkor mindent elmond a válogatottról nem?
kit érdekel hogy mit csinál valaki a válogatottban? itt legyen jó. ott van higuain, a válogatottban gólokat lő, sőt még a vb-n is szerzett mesterhármast a bl-ben meg olyan szezonja nem volt hogy egy szezonban lőtt volna hármat nem hogy egy meccsen. még is ott kezdő.
Mesut Özil - 10
Re: Mesut Özil - 10
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyetértek.Egyikük sem ér mostanság egy hajítófát se.Ez az igazság.A mondandómmal nem Kakát akartam hájpolni,hanem csak viszonyítási alapnak hoztam fel.Özil annyival ér többet hogy olcsóbb volt,nem keres annyit,drágábban el lehet adni.De mutatott játékban ott tart mint Kaká.Sehol.De akkor jön a kérdés. Kaká mi a lóf.szér motiválatlan? Pont neki kéne kiharcolni h játszon. Meg mégis milyen babérjain ül? Mer Madridban még nemsokat csinált.
Volt egy jó szezonja,volt egy halványabb,és most volt egy értékelhetetlen.Nem hogy fejlődött,hanem visszafelé fejlődött.
Azt írjátok hogy még 60-ért se adjuk el,nemhogy 40-ért,de a mondat másik fele meg az hogy túl sokat várunk tőle.Ha valaki többet ér egyesek szerint mint 60m ájró,akkor naná hogy többet várnék tőle
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
tegyük fel h ez mind szóról szóra igaz.morientes írta:Szidjátok Kakát,hogy motiválatlan,kedvetlen,hagyja magát elnyomni,megül a babérjain,stb.Aztán néha szerez egy-egy gólt.Tehát a kevésnél is kevessebb,takarodjon.
Özi motiválatlan,kedvetlen,hagyja magát elnyomni,megül a babérjain stb,néha kioszt egy gólpasszot.(A szögleteket vegyük ki ebből,bár igaz,ahogy ő rúgja a szögletet,nem rúgja úgy senki),tehát ő is kevés,de neki adjunk még egy évet...
Mi ez ha nem kettős mérce?
De akkor jön a kérdés. Kaká mi a lóf.szér motiválatlan? Pont neki kéne kiharcolni h játszon. Meg mégis milyen babérjain ül? Mer Madridban még nemsokat csinált.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocsi. Akkor úgy fogalmazok,hogy sem 40 millióért,sem 60-ért nem engedném el Özilt. Szerintem túl sokat várnak egyesek a tízesünktől. Ha nem itt játszana,akkor ő érte sírnánk éjjel nappal.szerintem a 40 milliót Özilre értette. :-)
- ateeemadrid
szerintem a 40 milliót Özilre értette. :-)El Unico írta:40? Milyen 40? Ha 10 milliót adnak érte,már örülhetünk. Kész csoda,hogy ez az ember még mindig itt van. Ha nem lenne ekkora médiaértéke,már rég kirúgták volna Madridból... Nem lehet egy lapon említeni a két játékost. Kaká egy kiégett,súlytalan,tartós jó formát hozni képtelen játékos. A nevéből él,aki ráadásul rengeteg pénzt keres. Abszolút nincs a csapat hasznára,nem lehet rá építeni a csapatot,hiába szimpatikus és szerény játékos amúgy.Az igaz,hogy Nem került annyiba mint a brazil,meg a fizetési igénye sem akkora (még),tehát azt mondom,adjunk neki még egy évet,de hozzunk valakit,akivel megküzd a helyért,mert addig amíg nincs vetélytárs,soha nem fog jobban igyekezni.Minek is tenné ha nincs rákényszerülve.
De ha befutna érte egy 40-es ajánlat,akkor felőlem már mehet is.De az a furcsa,hogy még ilyesmiről nem is hallottam.Ha annyira jó a szakma szerint,valami nagyobb klub csak megkörnyékezte volna már...chelsea,city,psg,MU stb...
Persze lehet hogy környékezték csak nem hallottam.
Özil sokkal jobb. És még jobb lesz,ha végre nem fogjuk nyomni ezt az ívelgetős kontrázós szart. Ja,és Özil akkor is jobb lesz,ha olyan játékosok lesznek körülötte,akik FOCIZNI akarnak.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
40? Milyen 40? Ha 10 milliót adnak érte,már örülhetünk. Kész csoda,hogy ez az ember még mindig itt van. Ha nem lenne ekkora médiaértéke,már rég kirúgták volna Madridból... Nem lehet egy lapon említeni a két játékost. Kaká egy kiégett,súlytalan,tartós jó formát hozni képtelen játékos. A nevéből él,aki ráadásul rengeteg pénzt keres. Abszolút nincs a csapat hasznára,nem lehet rá építeni a csapatot,hiába szimpatikus és szerény játékos amúgy.Az igaz,hogy Nem került annyiba mint a brazil,meg a fizetési igénye sem akkora (még),tehát azt mondom,adjunk neki még egy évet,de hozzunk valakit,akivel megküzd a helyért,mert addig amíg nincs vetélytárs,soha nem fog jobban igyekezni.Minek is tenné ha nincs rákényszerülve.
De ha befutna érte egy 40-es ajánlat,akkor felőlem már mehet is.De az a furcsa,hogy még ilyesmiről nem is hallottam.Ha annyira jó a szakma szerint,valami nagyobb klub csak megkörnyékezte volna már...chelsea,city,psg,MU stb...
Özil sokkal jobb. És még jobb lesz,ha végre nem fogjuk nyomni ezt az ívelgetős kontrázós szart. Ja,és Özil akkor is jobb lesz,ha olyan játékosok lesznek körülötte,akik FOCIZNI akarnak.
Özilnek ez az egy éve volt szar, Kakának 3. Gondolom a te toleranciád máshogy működik... Kettős mérce...morientes írta:Szidjátok Kakát,hogy motiválatlan,kedvetlen,hagyja magát elnyomni,megül a babérjain,stb.Aztán néha szerez egy-egy gólt.Tehát a kevésnél is kevessebb,takarodjon.
Özi motiválatlan,kedvetlen,hagyja magát elnyomni,megül a babérjain stb,néha kioszt egy gólpasszot.(A szögleteket vegyük ki ebből,bár igaz,ahogy ő rúgja a szögletet,nem rúgja úgy senki),tehát ő is kevés,de neki adjunk még egy évet...
Az igaz,hogy Nem került annyiba mint a brazil,meg a fizetési igénye sem akkora (még),tehát azt mondom,adjunk neki még egy évet,de hozzunk valakit,akivel megküzd a helyért,mert addig amíg nincs vetélytárs,soha nem fog jobban igyekezni.Minek is tenné ha nincs rákényszerülve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
az egyik 31 éves, a másik meg 24. meg azért özil kicsit többet tett MADRIDBAN a csapatért mint kaká.morientes írta:Szidjátok Kakát,hogy motiválatlan,kedvetlen,hagyja magát elnyomni,megül a babérjain,stb.Aztán néha szerez egy-egy gólt.Tehát a kevésnél is kevessebb,takarodjon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szidjátok Kakát,hogy motiválatlan,kedvetlen,hagyja magát elnyomni,megül a babérjain,stb.Aztán néha szerez egy-egy gólt.Tehát a kevésnél is kevessebb,takarodjon.
Az igaz,hogy Nem került annyiba mint a brazil,meg a fizetési igénye sem akkora (még),tehát azt mondom,adjunk neki még egy évet,de hozzunk valakit,akivel megküzd a helyért,mert addig amíg nincs vetélytárs,soha nem fog jobban igyekezni.Minek is tenné ha nincs rákényszerülve.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
De épp hogy gond az egylábúsága. Kiszámítható. Özil 10 labdavezetéséből 10szer megmondom, mit csinál a következő pillanatban. Épp ez a gond. Ha a szélen van, akkor a legszembetűnőbb, hogy gáz a csávó. Robben is egylábas, de legalább nem tesze-tosza. Ronaldo tökölhet a beadásokkal, mert legalább be tudja adni mindkét lábával. Úgy szivathatja a védőt, ahogy akaraja. Özil viszont elveszti a labdát minden esetben, vagy mákja van és szabadot kap, ha összeesik rémülten.M1Ö írta:Az egylábúságát meg komolyan írtam, hogy nem gond. Mikor formában van, akkor megoldja a szélen is.
A beadásoknál meg nem az a gond, hogy vissza húzza, ennyi erővel CR is egy pöcs, mert Ő is tököl beadások előtt.
Alapból az a gond, hogy nem kéne beadni (legalább is csak nagyon ritkán) mert nincs kinek általában.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
- Mike
ha ez ilyen egyszerű lenne... :-)Galacticos írta:ronaldonak. középre.
ha Ronaldo mindig ott lenne, és nem 3vs1-be lenne a védőkkel, akkor talán 30%kát el is tudná fejelni. És abból se lenne mind gól. Sztem továbbra is felesleges azt a játékot erőltetni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
ronaldonak. középre.Mike írta:herótom van a felesleges beadásoktól. Kinek? Hova?
ja visszapasszolja a jobbhátvédnek. ha nem akarja beadni legalább néha 1v1be megverhetné a védőjét a szélen, most a dortmund ellen is volt egy ilyen. a balszélen húzta meg ketten mentek vele és ott totyogott simán gyorsabb lendületből mint azok de mégis megállt visszavette, utána megindult és visszapattant elé a labda és meg is verte mind a kettőt. ilyet mért nem próbál sűrűbben? nem kéne ennyi alibi.Mike írta:Visszaveszi és folyik tovább a játék.
hagyjuk már a szakmát. a szakma nem tud minden rohadt meccset nézni, az egész világon. úgy alkotnak képet a játékosokról hogy jó ha havonta egyszer látják őket pályán, különben totál a médiára hagyatkoznak. de most komolyan szerinted egy szakértő a hétvégén felkel, leül a tv elé megnézi az összes pl meccset, este meg a la ligát? utána meg ha a bundesligáról kell beszélni akkor más véleményére hagyatkozik. nem mondom hogy mi madridisták értünk a világon a legjobban hozzá, egyáltalán nem ezt mondom. de mi szenvedjük végig ezt a kibaszott szezont is, meccsről meccsre. ha semleges szurkoló lennél idén hányszor nyomtad volna el a tv-t a meccsünkről?Nem az ismerőseimen volt a hangsúly, hanem a szakmán és kb minden focit kedvelő emberen.
valamelyik nagyon okos egy másik fórumon -ide másolták be valamelyiknap- azt mondta hogy varanenak volt két jó meccse a barca eleln mi máris istenként kezeljük. ez mi? szerinted ő látta az egész szezont? látta hogy az a 19éves forma szinte hiba nélkül játszott egész évben?
hát ha ő ad be ki szerez gólt? sajnos fejjátékban az elől lévők közül csak ronaldonak van esélye, és ez szomorú. ezért kell falcao.M1Ö írta:A beadásoknál meg nem az a gond, hogy vissza húzza, ennyi erővel CR is egy pöcs, mert Ő is tököl beadások előtt.
- Mike
hidd el énis piszok mérges voltam. De most mit lehet tenni? Nem ő az első játékos aki fontos szituációban hibázik. Pár azóta legendának számító emberke is elmondhatja magáról.Realista24 írta:Viszont amikor passzolnia kellett volna (Dortmund, visszavágó, Bernabéu) nem tette...Nem is nagyon ad be. Visszaveszi és folyik tovább a játék. Persze itt mindenkinek több esze van a focihoz.
van benn vmi. Sőt, Cén kívül szinte mindenkinek jót tenne egy kis egészséges versenyhelyzet, mégha nem is egy egész szezonon át. Talán az új edző majd meghozza ezt is.szerintem jót tenne neki ha kicsit padozna, és nem lenne ennyire betonkezdő, kicsit küzdjön meg a helyéért.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egy szóval nem mondtam olyat, hogy megteheti, én is pofán vertem volna ebben a szezonban majdnem minden meccsen.Galacticos írta:nagyon laza ez az özil gyerek, nem is tudtam hogy annyit letett már az asztalra hogy ő kimehessen úgy a pályára hogy nem teszi oda magát.
általában sajnos az a nagy odatevés akkor jön elő mikor nincs előtte normális védelem, sajnos.
De nem a formájáról írok, hanem a képességeiről. És azok SZERINTEM jobbak mint Götzéjé, hiába 2 lábas a srác.
Az egylábúságát meg komolyan írtam, hogy nem gond. Mikor formában van, akkor megoldja a szélen is.
A beadásoknál meg nem az a gond, hogy vissza húzza, ennyi erővel CR is egy pöcs, mert Ő is tököl beadások előtt.
Alapból az a gond, hogy nem kéne beadni (legalább is csak nagyon ritkán) mert nincs kinek általában.
Ki hasonlította össze Zidane-nal?Galacticos írta:végülis szerintem nagyobb hozzáértés mint özilt bármiben is zidanehoz hasonlítgatni.
Nem az ismerőseimen volt a hangsúly, hanem a szakmán és kb minden focit kedvelő emberen.Galacticos írta:gondolom az ismerőseid nem látják minden meccsen, plusz chelseaknek, unitedeknek vagy juventosoknak szurkolnak. itt nagyobbak az elvárások.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Viszont amikor passzolnia kellett volna (Dortmund, visszavágó, Bernabéu) nem tette...Nem is nagyon ad be. Visszaveszi és folyik tovább a játék. Persze itt mindenkinek több esze van a focihoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
khedira ugyanúgy alapkezdő mint özil. ez akkor mindent elmond a válogatottról nem?Mike írta:ha már Götze-Özil összehasonlítgatás, akkor ott a válogatott. Ki a legfőbb erősségük? Ki mozdíthatatlan? A szurkolók szerint ki egyértelműen a válogatott legjobb embere?
kit érdekel hogy mit csinál valaki a válogatottban? itt legyen jó. ott van higuain, a válogatottban gólokat lő, sőt még a vb-n is szerzett mesterhármast a bl-ben meg olyan szezonja nem volt hogy egy szezonban lőtt volna hármat nem hogy egy meccsen. még is ott kezdő.
a válogatott egészen más, mint a klubcsapat.
vagy ott van a valahavoltlegjobb, a válogatottban mekkora vicc már. lehozott úgy egy vb-copa americát hogy még csak gólt sem szerzett, a barca meg meghal nélküle.
ezzel egyetértek. :-)Mike írta:a vételárak meg semmit nem jelentenek, mikor Gomezek is 40ért kelnek el. Özilt könnyen megtudtuk szerezni.
u.i. én amúgy nem adnám el, csak akkor ha valami nagyon nagy ajánlatot kapunk érte. (50millió körül) viszont szerintem jót tenne neki ha kicsit padozna, és nem lenne ennyire betonkezdő, kicsit küzdjön meg a helyéért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. május 6., hétfő 12:30-kor.
- Mike
ha már Götze-Özil összehasonlítgatás, akkor ott a válogatott. Ki a legfőbb erősségük? Ki mozdíthatatlan? A szurkolók szerint ki egyértelműen a válogatott legjobb embere?
Nem Götze.
Pedig rohadt jó játékos ő is.
ja és ott nem is José az edző
a vételárak meg semmit nem jelentenek, mikor Gomezek is 40ért kelnek el. Özilt könnyen megtudtuk szerezni.
Ami meg az egylábasságot illeti, Modric is fullegylábas, sőt, ahogy néztem az egész Bayern az... mégis döntőznek. Nem ezen múlik.
Nem is nagyon ad be. Visszaveszi és folyik tovább a játék. Persze itt mindenkinek több esze van a focihoz.
Nem Götze.
Pedig rohadt jó játékos ő is.
ja és ott nem is José az edző
a vételárak meg semmit nem jelentenek, mikor Gomezek is 40ért kelnek el. Özilt könnyen megtudtuk szerezni.
Ami meg az egylábasságot illeti, Modric is fullegylábas, sőt, ahogy néztem az egész Bayern az... mégis döntőznek. Nem ezen múlik.
herótom van a felesleges beadásoktól. Kinek? Hova?ezzel kb két ütemet késik a beadása.
Nem is nagyon ad be. Visszaveszi és folyik tovább a játék. Persze itt mindenkinek több esze van a focihoz.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Egyik kedvencem de legnagyobb problémája hogy olyan mint a Földközi-tenger, hullámzik! Van hogy meccseket dönt el, va hogy azt se veszem észre hogy a pályán van. És ez majdnem 50-50% ami lehetne jobb is. De akkor is imádom!igen. özilt vitte el 20 évesen a bájern majdnem 40 millerért, és özil fullkétlábas technikás, ja és özil vezette ismét a csapatát tavaly után már másodjára a béelldöntőbe kiugróan jó teljesítménnyel, ahogy azt a real madrid 10-esének illik.
- Galacticos
ez most komoly? :-) ha van két azonos tudású játékos az egyiknek csak az egyik lábát használja, a másik meg mindkettőt akkor az aki mindkettőt használja nem jobb?M1Ö írta: de nekem attól még nem lesz jobb, mert 2 lábas.
ez igenis probléma, amikor a jobbszélen nyomja -mert sűrűn kikeveredik oda- hányszor csinálja meg azt az alibi szar cselt hogy visszahúzza hogy ballal tudja beadni? ezzel kb két ütemet késik a beadása.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Abszolút nincs formában, de még így is az egyik legjobb tkp. Én Götzét is csodálom egyébként, de nekem attól még nem lesz jobb, mert 2 lábas. Amíg ilyen balosa van Özilnek, addig nem gond, hogy a jobbosa gyengébb. Meg szerintem nem is technikásabb. Mármint Götze Özilnél.hehe írta:igen. özilt vitte el 20 évesen a bájern majdnem 40 millerért, és özil fullkétlábas technikás, ja és özil vezette ismét a csapatát tavaly után már másodjára a béelldöntőbe kiugróan jó teljesítménnyel, ahogy azt a real madrid 10-esének illik.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero