Kommentáld a híreket
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Jol kezdtek a bundasban, ha ezt fenn tudja tartani ebben a szezonban es elmezonyben lesznek vegig, szerintem o lehet a kovetkezo edzo Carlo utan jovore
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
majd egy jó Xabi Alonsonak örülnék itt, rá leszek kíváncsi...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Erre kíváncsi leszek...
Raúl has emerged as a candidate to replace Quique Setien at Villarreal. He is settled in Madrid, loves the city and working at the club, but he is tempted because Villarreal would represent an attractive proposition and mean coaching in the Primera Division. He also has a strong relationship with Villarreal owner Fernando Roig and his family. @MarioCortegana
Ő is szintet léphet. Aztán kiderül mire megy. Nagy lesz rá a kabát, vagy beválik?!
Raúl has emerged as a candidate to replace Quique Setien at Villarreal. He is settled in Madrid, loves the city and working at the club, but he is tempted because Villarreal would represent an attractive proposition and mean coaching in the Primera Division. He also has a strong relationship with Villarreal owner Fernando Roig and his family. @MarioCortegana
Ő is szintet léphet. Aztán kiderül mire megy. Nagy lesz rá a kabát, vagy beválik?!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen és menne a tiktak ultimahora, hogy kivasarlasi opcioja van a realnak 2025decemberéreAnthony írta:De csak 1 plusz 1 évredzsi91 írta: Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De csak 1 plusz 1 évredzsi91 írta: Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem tudom, hogy volt-e már, illetve, hogy jó-e a topic, de a hivatalos instán van egy fasza short a most már működő mozgatható gyepről:
https://www.instagram.com/reel/Cw2QEC4K ... BiNWFlZA==
A teljes videó elvileg a RMplay alkalmazásban nézhető meg?
https://www.instagram.com/reel/Cw2QEC4K ... BiNWFlZA==
A teljes videó elvileg a RMplay alkalmazásban nézhető meg?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Galacticos
Az oriasi sules lenne szerintem reszunkrol, evekig kergettuk aztan elmegy a poolba. De volt is valami hogy az anyjanak a kedvence asszem. De ilyen nem lesz, ha egyszer onnan kiszabadul akkor ide jon.
Kozben lehet raul lesz setien utodja a villarrealnal.
Kozben lehet raul lesz setien utodja a villarrealnal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
El tudom kepzelni, hogy alair, Salah meg azzal a lendulettel el lesz adva, es FFP, kifizetes, stb. nem fog gondot okozni.dzsi91 írta: Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én
De amugy, hozzank jon ugyis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Pluszegy. Végre "megszabadulnánk" tőle.dzsi91 írta: Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fú de adnám ha csontnélkül aláírna a poolhoz amint freeagent lesz januar1én
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Az igen..ha a Haaland-MBappé duo összejön a PL-nek akkor a LaLiga tényleg lehúzhatja magát egy évtizedre legalább...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Pedig inkább a MU-ba való. Ott van végtelen pénz, és végtelen fejetlenség, ami az ő közege.Realista24 írta: Lequipe szerint Mbappe nyitott a Poolba valo igazolasra 2024-ben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lequipe szerint Mbappe nyitott a Poolba valo igazolasra 2024-ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
🗣 Dani Carvajal: “I thought Mbappé was coming. When he was left out of PSG’s Japan tour, we thought his signing was close. Then it seems like everything turned out differently."
"We asked the French guys, 'does he tell you anything?' And they said 'NO, NO."
"I'm not going to lie to you & say that we didn't talk about the Mbappé situation. But there were all kinds of opinions during pre-season. Some thought he was coming, some didn't."
"So open arms for Mbappé next summer? Let's see… He's one of the best & the best have to play for Madrid."
"We asked the French guys, 'does he tell you anything?' And they said 'NO, NO."
"I'm not going to lie to you & say that we didn't talk about the Mbappé situation. But there were all kinds of opinions during pre-season. Some thought he was coming, some didn't."
"So open arms for Mbappé next summer? Let's see… He's one of the best & the best have to play for Madrid."
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mennyit lehet par het alatt fejlodni?Anthony írta: A minap volt egy cikk a marcán ahol nagyon dicsérték Nico Pazt. Sokat fejlődött, lövi a gólokat, a következő Bellinghamnek tartják.
Én örülök de van hely 2 Bellinghamnek a kezdőben?
A felkészülési meccseken egy rakás szar volt, kb spanyol harmadosztaly szinvonal.
Sohasem fog a felnottcsapatban jatszani, plane nem lesz alapember.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A minap volt egy cikk a marcán ahol nagyon dicsérték Nico Pazt. Sokat fejlődött, lövi a gólokat, a következő Bellinghamnek tartják.
.@RodrigoFaez: "Giving up 97% of my salary if Mbappé did not come? I am going to donate all the monetization from these months to an association that helps mental health. I could have signed up for Twitter Blue, streamed on two platforms, etc."
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mintha tudnak a spanyolok, hogy mirol beszelgetunk itt.Realista24 írta:viewtopic.php?t=56#p1263003hehetheoriginal írta: nyilvan.
ha megterul anyagilag, akkor hajra, gondolom kiszamoltak hany koncert, rendezveny, stb.
A Bernabeu eredeti koltsegvetese 575 millio volt, annak nem volt resze ez a technologia. Ez pluszban 225 millioert kerult be a stadionba, es evi 8-9 millios bevetelt varnak pluszban emiatt a megoldas miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
viewtopic.php?t=56#p1263003hehetheoriginal írta: nyilvan.
ha megterul anyagilag, akkor hajra, gondolom kiszamoltak hany koncert, rendezveny, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema