Nem lakni mennenek oda, hanem dolgozni.ANDS írta:A 13. kerületben ebben az árfekvésben 1 db házat látok eladót, a Kassák L. utcában. Az a környék… sétálj arra egyszer.rashidm írta: …
Párom egyelőre 13. kerületbe menne, amíg nem lesz gyerkőc, utána meg kérdéses mert nem maradna a szakmájában; én pedig a 11. kerületbe, illetve ahova éppen kell menni.
…., statikailag jó ház, ….
Ebből a keretből a 13. ker jó részein egy kislakás jön ki.
OFF
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vagy épp pont beköltözni a legszebb helyen lévő, de legótvarabb putri közepére, és még nagyobb ganéláda módra cigánykodni, igy elűzve mindenkit, és a végén megkaparintani a teljes kis ékszerdobozt magadnak
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ásotthalomra kell költözni, ott a polgi a biztosíték Mondjuk a munkába bejárás kicsit körülményes lesz'shutterisland írta: amugy a c tipusuakrol is irtal, hogy lehetoleg ne nagyon legyenek.
nem tudom, hogy a pest megyei varoskak es kozsegeknel is ugy mukodik e, mint videken, de ez speciel seperc alatt tud valtozni, eleg ha par csalad bekoltozik es elindul a lancreakcio, egy evtizeden belul mar meg is valtozott minden.
ugyhogy ha ez is fontos szempont, ertemes kicsit utana nyomozni, hogy mely onkormanyzatok tesznek is erte, hogy ne telepuljenek le.
csak ez sajna hattermunka mert egyik sem fogja a weboldalara kiirni.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy a c tipusuakrol is irtal, hogy lehetoleg ne nagyon legyenek.
nem tudom, hogy a pest megyei varoskak es kozsegeknel is ugy mukodik e, mint videken, de ez speciel seperc alatt tud valtozni, eleg ha par csalad bekoltozik es elindul a lancreakcio, egy evtizeden belul mar meg is valtozott minden.
ugyhogy ha ez is fontos szempont, ertemes kicsit utana nyomozni, hogy mely onkormanyzatok tesznek is erte, hogy ne telepuljenek le.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már normálisak az emberek ott, jó a közbiztonság akkor az már nálam fél siker.ANDS írta:Vácott a Boronkay nagyon jó iskola. Most. Aztán, hogy milyen lesz a jövőben, azt nem tudni. A Madách gimi szvsz gyenge, a Király Endre meg….de az iskola miatt nem kell feltétlenül Vácott lakni, a fiam Dunakesziről járt be, Mások megCsörögről, Sződről. Ismerőseim szeretnek Sződligeten lakni.rashidm írta:
Benne volt a kérdésem, de igazabol annyi h van e olyan település (akar kisebb város vagy falu), amit szívesen ajanlanatok? Akár ezek szomszédságában levő települések. Nekünk fontosabb hogy jo legyen a suli meg ne legyen napbarnított (vagy keves de legalább normális), mint hogy most 20 perccel hamarabb beerek a munkahelyre.
Ez így kicsit fura kêrdés, mert valószínűleg mindenki ott lakik, ahol szeret lakni, különben elköltözne. Az meg, hogy mi jól érezzük magunkat Dunakeszin, Halfkey meg Tordason, még nem garancia arra, hogy nektek is tetszene. Szerintem alaposan nézz körül, és először bérelj a kiválasztott településen valamit.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elég hasonló szituban vagyunk, de asszony nem igazán akar munkahelyet váltani (tönkre megértem), viszont ehhez az kell, hogy könnyen jusson el a Moszkvára / Városmajorhoz. Limit hitellel, babaváróval, fél vesémmel együtt sem több, mint 75, alsóhangon kell 3 külön álló szoba, mert otthonról dolgozok nagyrészt.
Buda gyakorlatilag off, annyira megfizethetetlen. Zugló perpill ahol próbálunk lőni valamit, házról letettünk, 20 évnek fiatalabb ebben az árkategóriában nincs.
Hát, sok mindenből mi sem tudunk válogatni, pedig szerintem jobb helyzetben vagyunk az átlagnál.
Buda gyakorlatilag off, annyira megfizethetetlen. Zugló perpill ahol próbálunk lőni valamit, házról letettünk, 20 évnek fiatalabb ebben az árkategóriában nincs.
Hát, sok mindenből mi sem tudunk válogatni, pedig szerintem jobb helyzetben vagyunk az átlagnál.
A 3 írt falu egyikében lakom, direkt nem pontosítottam mert jön hehe kamionnal meg baseball ütõvel
-
Nem vetném el teljesen, párom nem menne Bp-re.Marky írta: Nem tudom milyen igenyeitek vannak, de a 17, 18, 19, 20 keruletekben is megeri nezelodni. Az mar Budapest, van normalis tomegkozlekedes es nem feltetlen kell autozni mindenert.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem tudom milyen igenyeitek vannak, de a 17, 18, 19, 20 keruletekben is megeri nezelodni. Az mar Budapest, van normalis tomegkozlekedes es nem feltetlen kell autozni mindenert.
-
Ha normális a közösség (értsd a cigok is ), akkor jo lehet az is. Ha jól tudom a vasútra felújították addig.nmate írta: Pusztaszabolcs?
Vonat, M6/M7, minden van. Kicsit ilyen komcsi proli alföldi vibeja van, de van kollégám aki szeret ott.
Nem tudom ivancsa mennyire jo környék, bár ott az akksigyar miatt lehet mégsem mennek.
-
Martonvásár tetszene nekünk is, illetve Velencei tó környéke csak hát az a rész már egy árkategóriával magasabban van mint ami nekünk jó lenne, de nézelődünk arra fele is.Marky írta: Veresegyhazrol - es Erdokertesrol - tudok nyilatkozni: megtelt. Mar 5 eve is dugig volt az osszes busz, a vonat gyaloglepesben haladt, mert egyvaganyos a kozlekedes, a telepulesrol az M3-ig szinten kell fel ora, a reggeli M3-rol pedig szerintem nem kell beszelni. Csomad fele szinten hosszu kocsisor all minden reggel es delutan.
Az a nehany uzlet, ami van szinten tomve van emberekkel. Az orvosi rendelo es a suli faszan nez ki, de ott is emberhiany van.
En olyan telepulest keresnek, ami normalis vasutvonallal rendelkezik, peldaul az M7 vonalan.
-
Párom egyelőre 13. kerületbe menne, amíg nem lesz gyerkőc, utána meg kérdéses mert nem maradna a szakmájában; én pedig a 11. kerületbe, illetve ahova éppen kell menni.Halfkey írta: Szerintem a Vál/Kajászó/Tordas vonal (itt lakom most) sok szempontból nagyon szuper, de naponta nem annyira szívesen járnék be.
Attól függõen hova mész pontosan a sūrū reggeli és esti forgalomban ez oda-vissza napi 2,5-3 óra az életetekbõl. Ha vonatközeli helyre jártok dolgozni, Martonvásár/Baracska/Tárnok a pálya másik oldalán sokkal jobb, mert ott helyben a vonat (bár Baracskán nem annyira központi az állomás). Kocsival üzemanyagban is eltolsz 20*80 kmt erre, aminek azért van jelentõs fogyasztása.
Szóval én mondjuk 3-4 napot járok egy hónapban ügyfelekhez, ez teljesen jó így, de minden nap nekem sok lenne. Sok szomszédom jár egyébként minden nap, szóval nem megoldhatatlan, de lemondásokkal jár. Nyilván Budaörsre vagy Tétényre kisebb probléma bejárni mint Újpestre, te tudod hogy pontosan hova kell menni.
Ez ránézésre sajnos a többi településre is igaz amit felsoroltál, de ott kevésbé vagyok képben. Valszeg ez alapján döntenék, mert azért körbelõtted a településekkel Budapestet, kevés olyan hely lehet ami ugyanolyan messze van Válról, Vácról, Monorról meg Erdõkertesrõl
Szerk: másik kérdésedre óvodák, iskolák épületei mind szépek, megy beléjük folyamatosan a pénz. Tanár az itt sincs.
A munkába járás így napi szinten nálunk ilyen must have, valami miatt kompromisszumot kell úgyis kötni. Az, hogy közel legyen a munkahelyhez, olcsó legyen, statikailag jó ház, ne legyen sok c*gány, az nagyon nehezen jön össze. Szóval inkább autóznánk/tömegközlekednénk többet, mint hogy pl ne legyen jó a ház. A benzinköltséget szerencsére cég fizeti, szóval az nem gond.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Veresegyhazrol - es Erdokertesrol - tudok nyilatkozni: megtelt. Mar 5 eve is dugig volt az osszes busz, a vonat gyaloglepesben haladt, mert egyvaganyos a kozlekedes, a telepulesrol az M3-ig szinten kell fel ora, a reggeli M3-rol pedig szerintem nem kell beszelni. Csomad fele szinten hosszu kocsisor all minden reggel es delutan.
Az a nehany uzlet, ami van szinten tomve van emberekkel. Az orvosi rendelo es a suli faszan nez ki, de ott is emberhiany van.
En olyan telepulest keresnek, ami normalis vasutvonallal rendelkezik, peldaul az M7 vonalan.
Szerintem a Vál/Kajászó/Tordas vonal (itt lakom most) sok szempontból nagyon szuper, de naponta nem annyira szívesen járnék be.
Attól függõen hova mész pontosan a sūrū reggeli és esti forgalomban ez oda-vissza napi 2,5-3 óra az életetekbõl. Ha vonatközeli helyre jártok dolgozni, Martonvásár/Baracska/Tárnok a pálya másik oldalán sokkal jobb, mert ott helyben a vonat (bár Baracskán nem annyira központi az állomás). Kocsival üzemanyagban is eltolsz 20*80 kmt erre, aminek azért van jelentõs fogyasztása.
Szóval én mondjuk 3-4 napot járok egy hónapban ügyfelekhez, ez teljesen jó így, de minden nap nekem sok lenne. Sok szomszédom jár egyébként minden nap, szóval nem megoldhatatlan, de lemondásokkal jár. Nyilván Budaörsre vagy Tétényre kisebb probléma bejárni mint Újpestre, te tudod hogy pontosan hova kell menni.
Ez ránézésre sajnos a többi településre is igaz amit felsoroltál, de ott kevésbé vagyok képben. Valszeg ez alapján döntenék, mert azért körbelõtted a településekkel Budapestet, kevés olyan hely lehet ami ugyanolyan messze van Válról, Vácról, Monorról meg Erdõkertesrõl
Szerk: másik kérdésedre óvodák, iskolák épületei mind szépek, megy beléjük folyamatosan a pénz. Tanár az itt sincs.
-
Benne volt a kérdésem, de igazabol annyi h van e olyan település (akar kisebb város vagy falu), amit szívesen ajanlanatok? Akár ezek szomszédságában levő települések. Nekünk fontosabb hogy jo legyen a suli meg ne legyen napbarnított (vagy keves de legalább normális), mint hogy most 20 perccel hamarabb beerek a munkahelyre.ANDS írta:Ezek sem ugyanazt az árkategóriát képviselik.rashidm írta: Drága Madridom népe!
Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban, most kicsit pontosabban tudom megfogalmazni a kérdésemet. A feleségemmel nezelodunk ház miatt. A terv az, hogy használtat vennénk (35-40 a max) és utana felujitanank azt.
Kérdés: kinek van bármilyen tapasztalata (akár élt ott, dolgozott ott huzamosabb ideig) a Pest megyei településekkel, azon belül az alábbiakkal kapcsolatban:
Veresegyház, Orbottyan, Erdokertes, Sződ,Csörög, Vacratot, Vál, Kajaszo, Tordas, Gyúró, Vác és kornyeke, Ullo, Monor, Csevharaszt. Van mas település is ami szoba johet, de azok mas arkategoriaban vannak.
Köszönöm szépen!
Ezek közül szerintem Vác a legjobb, ês a legdrágább is. Veresegyház talán a második. Vácnak jobb a közlekedése. Vác teljesen más, mint pl. Vácrátót, ami sokkal olcsóbb. Vác tele van iskolával, van uszoda, strand, klassz a Dunapartja.
De mi a kérdésed?
-
En napi rendszerességgel bejarnék, max 1-2 nap home office. Feleségem egyelőre szinten bejarna napi szinten, egyelőre velem vagy ha ki kell mennem projektre, akkor tömegközlekedéssel vagy később autóval.Halfkey írta: Múltkor mikor írtad, azt is mondtad bejárnál Budapestre dolgozni. Hova és milyen rendszerességgel?
Múltkor mikor írtad, azt is mondtad bejárnál Budapestre dolgozni. Hova és milyen rendszerességgel?
-
Drága Madridom népe!
Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban, most kicsit pontosabban tudom megfogalmazni a kérdésemet. A feleségemmel nezelodunk ház miatt. A terv az, hogy használtat vennénk (35-40 a max) és utana felujitanank azt.
Kérdés: kinek van bármilyen tapasztalata (akár élt ott, dolgozott ott huzamosabb ideig) a Pest megyei településekkel, azon belül az alábbiakkal kapcsolatban:
Veresegyház, Orbottyan, Erdokertes, Sződ,Csörög, Vacratot, Vál, Kajaszo, Tordas, Gyúró, Vác és kornyeke, Ullo, Monor, Csevharaszt. Van mas település is ami szoba johet, de azok mas arkategoriaban vannak.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
leven hogy tolvajokrol beszelunk igy garantaltan nem a nepnek lett volna ebbol "haszna" csakis a nernek. kakadu meg paran megint kaszaltak ezzel, ugy lezarva
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo