Tényleg elképzelhetetlen, hogy valaki mondjuk azért veszi, mert ez tetszik neki, és van rá pénze?Nika91127 írta:
Mert...mert...
(Senkinek se kell, de jó megmutatni, h erre is van felesleges félmillád).
Itt múltkor volt egy kérdés, hogy mennyit tudtok megtakarítani havi szinten, fórum fele legalább 100-200ezreket választotta, vagy afölött, abból két évente pl futja egy ilyen telefonra.
Én is iphone-t használok, 6-8-13, ezek voltak, 4 évente vettem újat, szerintem ez nem a luxus kategória, vagy a prémium érzés egyáltalán.
Nekem eszem ágában sincs mást venni, 2-300ezer forintot 4 év alatt össze lehet perselyezni, amennyiért max vettem újonnan az iphone-t legutóbb.
Emlékszem, 2014-ben a 6-os 185 ezer volt, 2018-ban meg a 8-asért 650 dolcsit fizettem, mert bevették 150ért még a 6-ost USA-ban.
Itt sokan írják a kompromisszumot, zárt rendszert, hát én a közel 10 év alatt még nem találkoztam olyan problémával, ami ebbe illene. Itt nem tudom mire gondoltok, bár írta valaki a torrentezést, még ez sose jutott eszembe, hogy telefonon csináljam:D De ez akkor egy dolog.
Persze értem az ellenérzést, és tény, hogy van a bolond réteg, aki évente veszi a legújabb, legerősebbet, annak én sem látom sok értelmét.
De amíg pl engem 4 évig kihasznál egy telefon, akkor 300k-t megért.