https://media.giphy.com/media/6751A64NJkyCQ/giphy.gifSanti írta: - És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.
Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Elektronika
Hehe-t. Neki kurva mindegy, a kamionban CB rádió vanSanti írta: Szerintem mindenkinek igaza van mindegyik réteg létezik.
- Van az aki megveszi, mert tényleg szüksége van rá és ki is használja.
- Van az aki megveszi, bár nincs rá szüksége, de csak azért megveszi, mert megteheti és kész.
- Van az aki megveszi, akkoris, ha nem engedhetné meg magának amúgy, de inkább kenyeren és vizen él egy ideig, csak azért, hogy neki iphoneja legyen.
- Van az aki megtehetné, de nem veszi meg, mert racionálisan mérlegeli, hogy nincs ilyenre szüksége és teljesen jó az igényeinek a fele/harmadannyiba kerülő is.
- Van az aki nem teheti meg, de ácsingózik rá, hogy iphoneja legyen, ezért beleáll inkább fikázni, mert attól jobban érzi magát, hogy neki nincs, de legalább akinek van annak se legyen már jó.
- Van az aki meg nem teheti meg, de nem is kell neki, totál leszarja, hogy kinek milyen telefonja van.
- És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.
Kihagytam valamit?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
Érint a téma,mert épp a futárnál van az új s23. Jelenleg egy 5 évea modellt nyúzok. Terveim szerint ez is 4-5 évre kerül a birtokomba. Azért vettem,mert
- az elődje is telefon maradt 5 év után,bízom abban,hogy ez is az lesz
- hűségidő lejárat miatt majdnem 100k kedvezmény volt rá,a családba nem volt szüksége másnak új telefonra,így nem hagytam bent a kedvezményt
- havi 10k nekem nem probléma érte. Nem cigizek és nem alkoholizálok. Ezeken megspórolt pénz 20%át rá tudom áldozni,hogy 5 évig döccenésmentes telefonom legyen,aminek jó a kamerája,vezeték nélkül tölthető,stb.
Tokban lesz,nem villogni kell. Megértem a másik oldalt is,de nekem zsebben hordva kell egy stabil mini számítógép.
- az elődje is telefon maradt 5 év után,bízom abban,hogy ez is az lesz
- hűségidő lejárat miatt majdnem 100k kedvezmény volt rá,a családba nem volt szüksége másnak új telefonra,így nem hagytam bent a kedvezményt
- havi 10k nekem nem probléma érte. Nem cigizek és nem alkoholizálok. Ezeken megspórolt pénz 20%át rá tudom áldozni,hogy 5 évig döccenésmentes telefonom legyen,aminek jó a kamerája,vezeték nélkül tölthető,stb.
Tokban lesz,nem villogni kell. Megértem a másik oldalt is,de nekem zsebben hordva kell egy stabil mini számítógép.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem mindenkinek igaza van mindegyik réteg létezik.
- Van az aki megveszi, bár nincs rá szüksége, de csak azért megveszi, mert megteheti és kész.
- Van az aki megveszi, akkoris, ha nem engedhetné meg magának amúgy, de inkább kenyeren és vizen él egy ideig, csak azért, hogy neki iphoneja legyen.
- Van az aki megtehetné, de nem veszi meg, mert racionálisan mérlegeli, hogy nincs ilyenre szüksége és teljesen jó az igényeinek a fele/harmadannyiba kerülő is.
- Van az aki nem teheti meg, de ácsingózik rá, hogy iphoneja legyen, ezért beleáll inkább fikázni, mert attól jobban érzi magát, hogy neki nincs, de legalább akinek van annak se legyen már jó.
- Van az aki meg nem teheti meg, de nem is kell neki, totál leszarja, hogy kinek milyen telefonja van.
- És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.
Kihagytam valamit?
Kihagytam valamit?
Hétköznap ha találkozol valakivel ez lehet igaz, de itt a szavazás alapján nem gondolom hogy jelentõs hányadban olyanok írtak arról hogy minek a csúcsteló, akiknek tellne nekik csúcstelóra.Realista24 írta:Ez igaz, viszont a masik oldalon is bevallhatja egy nagy resz, hogy csak az irigyseg beszel belole es ideologiakat gyart, hogy o miert nem vesz telefont x eve vagy ha vesz, akkor nem a csucs kategoriaban.cart írta: Nem azzal van a gond aki 500k-ert vesz telefont, henem aki ideologiakat gyart kore hogy neki miert eri meg, vagy mennyire nelkulozhetetlen a munkajahoz hogy nem kell naponta 4 karaktert pluszban begepelni.
Nincs ra szuksege, de megengedheti maganak mert van penze ra es megvvette, ennyi.
Nem veszi meg, mert nincs ra penze, ennyi. Ettol nem lesz kevesebb egy ember sem, hogy egy szar telefonert nem ad ki egy raklap penzt.
-
Nem tudom, hogy ismered e stumpf biró balázst..de ha nem akkor ajánlom az alábbi relativ rövid podcast sorozatot. https://deepadaptation.hu/betyaros-vila ... st-adasok/kiserik írta: Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra
eléggé lehozós de nagyon érdekes egyben.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
abból nem élnének meg, amit én fogyasztok telefonokból...kiserik írta: Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha a 20 milliós tezla lenne még élveznéd is. :Pkiserik írta: Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra
Én még amikor kijött vettem meg az xs max-t, amire nekem kell ,arra azóta is tökéletes. Nem látom értelmét újabbra váltani személy szerint. De ha nagyon elavul, akkor csakis almásra cserélem, annyira stabil telefon.
Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez igaz, viszont a masik oldalon is bevallhatja egy nagy resz, hogy csak az irigyseg beszel belole es ideologiakat gyart, hogy o miert nem vesz telefont x eve vagy ha vesz, akkor nem a csucs kategoriaban.cart írta: Nem azzal van a gond aki 500k-ert vesz telefont, henem aki ideologiakat gyart kore hogy neki miert eri meg, vagy mennyire nelkulozhetetlen a munkajahoz hogy nem kell naponta 4 karaktert pluszban begepelni.
Nincs ra szuksege, de megengedheti maganak mert van penze ra es megvvette, ennyi.
Nem veszi meg, mert nincs ra penze, ennyi. Ettol nem lesz kevesebb egy ember sem, hogy egy szar telefonert nem ad ki egy raklap penzt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na várgyá, én vagyok a gonosz?R. Carlos írta:Én hoztam fel a témát, hogy 5 éves telóm van, pontosabban Nika. Engem nem zavar, ha másnak minden évben új telefonja van. Mindenki arra költi, amire szeretné. Én speciel telefon helyett az autómmal bíbelődök sokat, de az nekem egy hobbi. Szeretem rendben- és újnak látszóan tartani, pedig már egy 12 éves mk6 VW JettaRealista24 írta: Miki, eleve úgy all hozza az átlag magyar, hogy akinek új almaja van, az hitelre vette, azért hogy menozzon. Vagy apuci vette neki, stb.
Közben ezen emberek legalább fele, vagy azok akik nem tudjak megvenni, napi egy dobozzal fustolnek el átlag. Évi fel-egy milliót költve cigire. De egy új tech cuccert fel millió az sok. Valóban az, én sem vennék…csak utalom amikor olyanok osztjak az észt, akik lehet egyben nem költenek ennyit egyszerre, de egy év alatt a többszörösét a “semmire”.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én hoztam fel a témát, hogy 5 éves telóm van, pontosabban Nika. Engem nem zavar, ha másnak minden évben új telefonja van. Mindenki arra költi, amire szeretné. Én speciel telefon helyett az autómmal bíbelődök sokat, de az nekem egy hobbi. Szeretem rendben- és újnak látszóan tartani, pedig már egy 12 éves mk6 VW JettaRealista24 írta: Miki, eleve úgy all hozza az átlag magyar, hogy akinek új almaja van, az hitelre vette, azért hogy menozzon. Vagy apuci vette neki, stb.
Közben ezen emberek legalább fele, vagy azok akik nem tudjak megvenni, napi egy dobozzal fustolnek el átlag. Évi fel-egy milliót költve cigire. De egy új tech cuccert fel millió az sok. Valóban az, én sem vennék…csak utalom amikor olyanok osztjak az észt, akik lehet egyben nem költenek ennyit egyszerre, de egy év alatt a többszörösét a “semmire”.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk abban csababarcanak is igaza van, hogy ha evekig hasznalja az ember es lebontja havi szinten, akkor azert nem tunik luxusnak.
200e es 500e telo pl 3 evre lebontva az 5555/13888 forint havonta, a kulonbseg kb 8k/ho, lassacskan mar egy extrasabb hamburger ket jo sorrel lecsapatva vagy 3 doboz cigi.
bar nekem meg ennyi tobbletet se igazan erne meg, de megis mashogy csapodik le.
200e es 500e telo pl 3 evre lebontva az 5555/13888 forint havonta, a kulonbseg kb 8k/ho, lassacskan mar egy extrasabb hamburger ket jo sorrel lecsapatva vagy 3 doboz cigi.
bar nekem meg ennyi tobbletet se igazan erne meg, de megis mashogy csapodik le.
Nagyon adom ezt a hsz-t.cart írta: Nem azzal van a gond aki 500k-ert vesz telefont, henem aki ideologiakat gyart kore hogy neki miert eri meg, vagy mennyire nelkulozhetetlen a munkajahoz hogy nem kell naponta 4 karaktert pluszban begepelni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
most átgondoltam, mire baxom el a pénzt évente...hát, nem igazán van olyan, amit szívesen átcsoportosítanék, és többet érne helyette valami más.
Az biztos, hogy fájt a szívem, mikor lecseréltem a sok éves Nokia E72 telot,
majd ismét fájt, mikor a Microsoft Lumia 950 készülékemet küldtem nyugdíjba, öcsém, azzal kibebaszott unikum voltam már, " 1-2" éve...( Horvátoknál törtem össze, mikor már vissza tértem a tököm tudja hány 10 kmes tengerparti felfedezésfutásomból, aztán meg a könyökömet és első utam a sürgősségi volt idehaza ) örök emlék.
Nem szeretem, mikor olyanom van, mint másoknak, de ezzel az androiddal én is elkurvúltam...
ez van.
Viszont ha valakinek sok a cash, adjon már nekem is, aztán a fórum nem érdekel, veszünk egymásnak drága telefont, egye fene.
há majd eladjuk, ha kell a görcsnek
Az biztos, hogy fájt a szívem, mikor lecseréltem a sok éves Nokia E72 telot,
majd ismét fájt, mikor a Microsoft Lumia 950 készülékemet küldtem nyugdíjba, öcsém, azzal kibebaszott unikum voltam már, " 1-2" éve...( Horvátoknál törtem össze, mikor már vissza tértem a tököm tudja hány 10 kmes tengerparti felfedezésfutásomból, aztán meg a könyökömet és első utam a sürgősségi volt idehaza ) örök emlék.
Nem szeretem, mikor olyanom van, mint másoknak, de ezzel az androiddal én is elkurvúltam...
ez van.
Viszont ha valakinek sok a cash, adjon már nekem is, aztán a fórum nem érdekel, veszünk egymásnak drága telefont, egye fene.
há majd eladjuk, ha kell a görcsnek
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nem azzal van a gond aki 500k-ert vesz telefont, henem aki ideologiakat gyart kore hogy neki miert eri meg, vagy mennyire nelkulozhetetlen a munkajahoz hogy nem kell naponta 4 karaktert pluszban begepelni.
Én pl. nem iszom, nem cigizek.Realista24 írta: Miki, eleve úgy all hozza az átlag magyar, hogy akinek új almaja van, az hitelre vette, azért hogy menozzon. Vagy apuci vette neki, stb.
Nálam a családi példa ami "elrettentő". Anyumék is mindig a legújabb iPhonet veszik, pedig amire használják: hírek, fb, viber, e-mail. Egyiknek se Mac gépe van, tehát az "átjárhatóság" se indok. A fullos szifonnal is ugyanolyan gagyi képeket lőnek, mint ha egy olcsó telójuk lenne.
De a családban én vagyok a realista(haha)-funkcionális szemléletű
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Vagy ingame contentreRealista24 írta: Miki, eleve úgy all hozza az átlag magyar, hogy akinek új almaja van, az hitelre vette, azért hogy menozzon. Vagy apuci vette neki, stb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miki, eleve úgy all hozza az átlag magyar, hogy akinek új almaja van, az hitelre vette, azért hogy menozzon. Vagy apuci vette neki, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema