Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 25., hétfő 7:38

Remy írta: Dolphins 70 pont. :ozil:
Sok mindent nem ertek ebben a sportban, miert olyan naiv es egyugyu, mondhatni amerikai, de pl a 3. dolphins td elotti passz az baba volt.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 25., hétfő 6:14

heta nagy forma. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:33

Dolphins 70 pont. :ozil:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 20., szerda 0:42

Chubbnak kb vége, már 2015ben is kb ugyanennyire csúnyán szétszakadt az egész bal térde...

Oct 10, 2015 Non-NFL
Knee MCL Tear Grade 3
Chubb tore the PCL, MCL and LCL in his left knee.
He also dislocated the knee and suffered cartilage damage.

Komolyan nehéz eldönteni melyik a brutálisabb a kettő közül...

Chargers meg két meccs alatt 58 pont, 0 turnover, 2 vereség.
Komoly stat.
Super Bowl-érában összesen 33 csapat szerzett eddig 50+ pontot 0 turnoverrel az első két meccsén, Chargers az első aki ilyen statokkal 2szer ki tudott kapni :lol:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 19., kedd 23:56

Kozben elstartolt az NFL szezon, van par erdekes tortenes. Rodgers serulese eleg szopo szegeny Jetsnek, Wilsonnal nem hiszem hogy sok eselyuk lesz playoffra, helyukbe ramennek Cousinsra.

Szerencsetlen Chubb pedig olyan serulest szenvedett, amit nem is mutattak vissza csak a helyszinen, meg az angol kozvetitesen, de lehetett hallani hogy minden nezo egyszerre engedett el egy nagy sohajt amikor visszajatszottak, akik lattak azt irjak hogy a legrosszabb terdserules amit valaha lattak. Egyreszrol egyik legjobb RB a ligaban, masreszrol az egyik legszimpatikusabb jatekos, ha van valaki aki nem erdemli meg, az o.

Rookie QB-k eddig jol neznek ki szerintem, nekem Richardson tetszik a legjobban, de o is elegge serulekenynek jon le egyelore, kivancsi leszek mi lesz belole. Nacua WR-ben eleg jol indult, brutal szamokat hoz, Rams is jol nez ki, szerintem iden elerik a playoffot.

Eleg erdekes lehet ez a szezon, kiemelkedonek most a 49-erst erzem, CMC az egy kibaszott cheat code, Deeboval meg plane, Cowboys is jonak tunik, de Dak ugy is le fog foni a playoffban, Eagles meg mindig jo, habar eddig Hurts nem annyira eles, mint tavaly. Ravens viszont erosnek tunik minden fronton, plusz a Dolphins is ott van meg, de ott Tua elobb-utobb ugy is leserul, pedig egyik legjobb offense a ligaban.

Goff, Mayfield es Russ ugy nez ki hogy visszajottek, Goff ugye mar a tavalyi szezon masodik feletol kezdve egyik legjobb QB volt. Ami meg erdekes, az a Packers, ugy tunik hogy most sem lesz nagy gondjuk QB fronton, Love nagyon jonak tunik elso blikkre.

Commandersre kivancsi leszek, oket nem erzem eleg erosnek, de hoztak egy 2-0-at, lehet, hogy elcsiphetbek egy playoff helyet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 19., kedd 21:56

A hülyéje :lol:

Más téma:

A Vueltát ki nyerte volna, ha mehettek volna végig szabadon szerintetek? Ugyanúgy Kuss vagy a végén Roglic meg Vingegaard visszafogták magukat?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. szeptember 16., szombat 17:13

Hát, csak GC Kuss lett :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 14., csütörtök 20:01

hehetheoriginal írta: Műfüvön jatszatnam a kutyakat, az ostoba sportjukkal egyutt :kalapos:
Elég a beton vagy a salak. Műfű drága.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 19:59

Műfüvön jatszatnam a kutyakat, az ostoba sportjukkal egyutt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. szeptember 14., csütörtök 19:00

Gondolom ilyen NFL meccs után lehet egyből cserélni is a füvet. Többet már focizni nem lehet rajta.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:59

Hosszra viszont 110 méter kell az nfl-nek, az már neccesebb, de biztosan megoldanák.
ujabb atepites, 2,3 mrd euro :kalapos:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:28

Ha jól nézem, a pályátok 68 méter széles, nfl meccsre 49 méter széles pálya kell.
Szóval van ott tartalék elvileg, hiszen még a focimeccsen is van hely a pálya szélén.

Hosszra viszont 110 méter kell az nfl-nek, az már neccesebb, de biztosan megoldanák.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:18

Azért egy NFL meccsen kell a pálya két széle is elég rendesen a csapatoknak, nem tudom elférnének-e körbe rendesen ahogy kell.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:08

babaking írta:
Remy írta: Jovore Madridban is lehet NFL meccs. :shifty:
Épp mondtam, egyik nap otthon, hogy mivel el lehet pakolni a füvet, simán le lehet rakni műfüvet pl egy NFL meccsre. Egy jó szerződéssel tuti jó bevételt generál. + a marketing ami a contentből folyna be.
Nfl meccshez nem kell műfű :) Anyagi okokból sok amerikai stadionban az van, de sokkal jobb a sima (csak drágább). Most pl. Rodgers sérülését is erre (is) vezetik vissza.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 14., csütörtök 17:15

Remy írta: Jovore Madridban is lehet NFL meccs. :shifty:
Épp mondtam, egyik nap otthon, hogy mivel el lehet pakolni a füvet, simán le lehet rakni műfüvet pl egy NFL meccsre. Egy jó szerződéssel tuti jó bevételt generál. + a marketing ami a contentből folyna be.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 14., csütörtök 17:07

Jovore Madridban is lehet NFL meccs. :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 14., csütörtök 17:05

wZoLee7 írta:
Betegség, bukás, bármi és már nem mind1, hogy tegnap Landaval jöttek meg. Értem amit írsz, de nekem senki ne mondja, hogy Kussnak jól esne egy 3 hetes győzelem úgy, hogy tudja, nem legjobb, nem 2. legjobb, nagyon max 3. legjobb volt a mezőnyben. Sem Roglic, sem pedig Vingegaard nem azért ment, hogy 1 Giro/Tour győzelem után a mezőny legjobbjaként ne nyerjék meg a Vueltat is.
Ha Kussal akarnának nyerni, akkor tegnap Roglic elmegy a szakaszért egyedül és Vingegaard ott marad Kussal, bármit mondanak a jumbonal, az csak parasztvakítás.
Persze betegség bukás mindig benne van, akkor is amikor nincsenek ilyen kiváló helyzetben. Mert most tulajdonképpen 3 "lovuk van versenyben. Az meg nem tudom, hogy mennyire érdekli őt, hogy hanyadik legjobb a mezőnyben, mivel amúgy is sok minden múlik a csapaton, szóval szerintem itt nincs akkora ajándék faktora a győzelemnek. Mondom ezt úgy, hogy utálom ha engem nyerni hagynak, másnak viszont más az értékrendje. Az övékét nem ismerem.

Az, hogy a másik kettő nyerni ment oda az is teljesen egyértelmű, nekem leginkább csak a PC nyilatkozatokkal meg a parasztvakításokkal van bajom. Mert amikor mást mondanak mint amit csinálnak az nekem nem szimpatikus. Pont amit te is írtál - ma már azt nyilatkozza Vingegaard is, hogy Kussért akarnak menni. Mehetett volna tegnap is ő Kussért, és Roglic a szakaszért ahogy írod. Vagy a végén kiengedhettek volna. De nyilván nem fognak, ha nem kapják a csapattól az utasítást. Mert abban egyetértünk, hogy minden sportoló - ők ketten meg pláne nyerni akarnak amikor történelmet írhatnak.

ps. csak hogy fokozzuk a nepotizmust: mekkora marketing lenne a csapatnak a három különböző GT győztes egy évben. Parádézhatnának a 3 győztes trikóban fel-alá, fasza kis posztereket lehet gyártani. Ebből a szempontból megérné Kussal megnyeretni. Marketingesek tapsolnak, a versenyzőket meg rendberakja a sportpszichológus. Pénz beszél...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 14., csütörtök 15:49

babaking írta:
Bencze írta: Szerintem egeszen nevetseges amit a media muvel. Konyorgom, Kuss egyertelmuen a leggyengebb a harom versenyzo kozul, de vedeni kell? Forditott esetben az lenne a problema, hogy miert nem hagyjak oket versenyezni. Nagyon bizom bent, hogy legalabb Vingegaard megelozi osszetettben. Ez az agyonvernek a hegyen, de a befuto utan olelgetem azokat akik legyoztek is tipikus vesztes mentalitas hiaba csapattarsak es nem erdemel egy GT gyozelmet. Hat tegnap is, szerencsetlennek gyujtottak a gyertyat a tortajan, Roglic meg csak elsetal mellette es a vegen Kuss megy oda gratulalni a szakaszgyozelemhez. Jol mutatja az igazi helyet a csapaton beluli rangsorban.
Hát pont ezaz. A bickli egy olyan egyéni sport, ahol kb csapat nélkül semmire nem mész. És ezt hajtogatja folyton a Jumbo is, hogy ők mekkora csapat, meg nyilván a versenyzőknek is ki van osztva, hogy mit kell nyilatkozni. Ma már azt, hogy Kusst fogják támogatni, tegnap megy úgy nyomták Roglicék, mintha az életük múlna azon a 3 másodpercen.

Én értem, hogy nem Kuss a kapitány, hanem ő "csak" egy segítő, abból viszont az egyik (ha nem) a legjobb a mezőnyben.

Az, rendben lenne, ha azt modnja a csapat, hogy rendben fiúk versenyezzetek, de erről nem nagyon volt szó. Csak hebegnek habognak, hogy így 2 kapitány meg úgy milyen jó Kuss. Tegnap semmit nem vesztettek volna ha egyszerre érkeztek volna meg Landával, már nem nagyon jelent ő sem veszélyt.
Betegség, bukás, bármi és már nem mind1, hogy tegnap Landaval jöttek meg. Értem amit írsz, de nekem senki ne mondja, hogy Kussnak jól esne egy 3 hetes győzelem úgy, hogy tudja, nem legjobb, nem 2. legjobb, nagyon max 3. legjobb volt a mezőnyben. Sem Roglic, sem pedig Vingegaard nem azért ment, hogy 1 Giro/Tour győzelem után a mezőny legjobbjaként ne nyerjék meg a Vueltat is.
Ha Kussal akarnának nyerni, akkor tegnap Roglic elmegy a szakaszért egyedül és Vingegaard ott marad Kussal, bármit mondanak a jumbonal, az csak parasztvakítás.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 14., csütörtök 15:43

Bencze írta: Szerintem egeszen nevetseges amit a media muvel. Konyorgom, Kuss egyertelmuen a leggyengebb a harom versenyzo kozul, de vedeni kell? Forditott esetben az lenne a problema, hogy miert nem hagyjak oket versenyezni. Nagyon bizom bent, hogy legalabb Vingegaard megelozi osszetettben. Ez az agyonvernek a hegyen, de a befuto utan olelgetem azokat akik legyoztek is tipikus vesztes mentalitas hiaba csapattarsak es nem erdemel egy GT gyozelmet. Hat tegnap is, szerencsetlennek gyujtottak a gyertyat a tortajan, Roglic meg csak elsetal mellette es a vegen Kuss megy oda gratulalni a szakaszgyozelemhez. Jol mutatja az igazi helyet a csapaton beluli rangsorban.
Hát pont ezaz. A bickli egy olyan egyéni sport, ahol kb csapat nélkül semmire nem mész. És ezt hajtogatja folyton a Jumbo is, hogy ők mekkora csapat, meg nyilván a versenyzőknek is ki van osztva, hogy mit kell nyilatkozni. Ma már azt, hogy Kusst fogják támogatni, tegnap megy úgy nyomták Roglicék, mintha az életük múlna azon a 3 másodpercen.

Én értem, hogy nem Kuss a kapitány, hanem ő "csak" egy segítő, abból viszont az egyik (ha nem) a legjobb a mezőnyben.

Az, rendben lenne, ha azt modnja a csapat, hogy rendben fiúk versenyezzetek, de erről nem nagyon volt szó. Csak hebegnek habognak, hogy így 2 kapitány meg úgy milyen jó Kuss. Tegnap semmit nem vesztettek volna ha egyszerre érkeztek volna meg Landával, már nem nagyon jelent ő sem veszélyt.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. szeptember 14., csütörtök 14:56

Szerintem egeszen nevetseges amit a media muvel. Konyorgom, Kuss egyertelmuen a leggyengebb a harom versenyzo kozul, de vedeni kell? Forditott esetben az lenne a problema, hogy miert nem hagyjak oket versenyezni. Nagyon bizom bent, hogy legalabb Vingegaard megelozi osszetettben. Ez az agyonvernek a hegyen, de a befuto utan olelgetem azokat akik legyoztek is tipikus vesztes mentalitas hiaba csapattarsak es nem erdemel egy GT gyozelmet. Hat tegnap is, szerencsetlennek gyujtottak a gyertyat a tortajan, Roglic meg csak elsetal mellette es a vegen Kuss megy oda gratulalni a szakaszgyozelemhez. Jol mutatja az igazi helyet a csapaton beluli rangsorban.

Vissza: