Elektronika
Re: Elektronika
Pedig direkt írtam a gaminget a játszás helyett, hogy hehe meg a kisf*sza ne essen bele a kategóriába.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igen, azzal szakadok ki a sok balfasz debil együgyű hsz tengeréből
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hehe pergeti recskazasra tuti.filatáska írta: Használ itt valaki VR-t gamingre?
En dobnek neki egy pm-et.
ZIDANE
Használ itt valaki VR-t gamingre?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyszer valami no name blogon, amit a facebook ajanlott, olvastam errol. A legtobb mosogep 3x obliti ki a ruhakat. A regebbiek nagy resze ugy mukodott, hogy az elso ket alkalommal csak vizet hasznalt es a harmadiknal adta hozza az oblitot. Az ujak ezzel szemben minden alkalommal a betoltott oblito 1/3-at hasznaljak, ezert kevesbe marad illatos a ruha. Kommentek kozott volt aki irta, hogy o tobb kupak oblitot hasznal, a masik meg megallitja oblites kozben a programot, hogy fel orat az oblitos vizben alljon a ruha.
De elvileg nem azert kell oblitot hasznalni, hogy illatos legyen, hanem hogy kimossa a mososzer maradvanyokat es puhitsa a ruhat.
De elvileg nem azert kell oblitot hasznalni, hogy illatos legyen, hanem hogy kimossa a mososzer maradvanyokat es puhitsa a ruhat.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
nincsen a fiókban semmi mosás után. Nem marad benne semmi.M1Ö írta:_Bushido_ írta:Vettünk végül egy Whirlpool 6.érzék mosógépetEzért 6. érzék, elszívja az illatokat._Bushido_ írta: ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat
Megmarad a betöltőbe a mosópor meg az öblítő mosás után? Ha nem, akkor nem a géppel van baj
mosópor+öblitő sem, illetve folyékony mosószer is mind kimegy.
itt is van quick mosás, előző Boshban is volt. olyat pl kabátok esetében csináltunk, amikor eltettük őket tél után. kétlem, hogy működne itt az új géppel. nemtudom minek ennyi bonyolult program , amikor bőven elég lenne pár a hétköznapi emberek számára.'shutterisland írta: amugy meg lehet nekem van hyper-super foldontuli mosogepem, de az esetek 99 szazalekaban (foleg a kis hetkoznapi mosasokhoz, mint nehany polo, torolkozo, stb)a sima 38 perces quick program tokeletes, teljesen tisztak es illatosak a ruhak.
aztan lehet raisen egy serial killer es nyomokat akar eltuntetni.
Tudtommal nem, milliónyi emberrel találkoztunk, csengőt és kilincset fogtunk meg, de elviekben megúsztukNem vagy covidos?
Azóta én sem érzem úgy az illatokat, de cserébe kevesebbet is kell mosnom, mert később lesz büdös a ruha..
de sztem a mosógéppel nem stimmel valami.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy meg lehet nekem van hyper-super foldontuli mosogepem, de az esetek 99 szazalekaban (foleg a kis hetkoznapi mosasokhoz, mint nehany polo, torolkozo, stb)a sima 38 perces quick program tokeletes, teljesen tisztak es illatosak a ruhak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
_Bushido_ írta:Vettünk végül egy Whirlpool 6.érzék mosógépet
Ezért 6. érzék, elszívja az illatokat._Bushido_ írta: ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat
Megmarad a betöltőbe a mosópor meg az öblítő mosás után? Ha nem, akkor nem a géppel van baj
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem vagy covidos?_Bushido_ írta: korábban téma volt a mosógép vásárlás.
Vettünk végül egy Whirlpool 6.érzék mosógépet.
Viszont ezzel sem vagyok megelégedve.
A régi Boshban volt pár sima, alap "program" 40, 60, 90 fok és kész. Beállítottam amit akartam (40 fokban a fekete, 60ban a fehér) és kész. Nem kellett semmi másra figyelni. Ha jól emlékszem 100-115 perces programok voltak ezek.
Itt meg van milliónyi program, csak épp egyik sem ér semmit sem. Vegyes mosás 1 óra 40 fokon. Itt megy most a fekete, de semmi illata nincsen a ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat. Pedig ugyanazokkal a mosószerekkel mosok, mint az előző bosh esetében.
Egyszerűen idegesít, hogy régebben kimostam a ruhákat és teregetés után még napokig illatoztak a ruhák a nappaliban. Még az étterem törlőrongyai is, amik sok szennyeződést látnak két mosás közt. Érthetetlen az egész. Ez is kuka? van gyári hibás mosógép vagy mi a fene lehet?
Amúgy minap menettem egy Vegyes mosást (fekete ruhákkal, 40 fokon, 1 óra). Háromszor is odamentem megnézni és egyszer sem volt habos a víz a mosógép dobjában. Ez megint csak WTF kategória!
Valakinek valami ötlet?
Szerelő?
vagy más mosószer? (de hisz ugyanez volt évek óta)
Azóta én sem érzem úgy az illatokat, de cserébe kevesebbet is kell mosnom, mert később lesz büdös a ruha..
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
korábban téma volt a mosógép vásárlás.
A régi Boshban volt pár sima, alap "program" 40, 60, 90 fok és kész. Beállítottam amit akartam (40 fokban a fekete, 60ban a fehér) és kész. Nem kellett semmi másra figyelni. Ha jól emlékszem 100-115 perces programok voltak ezek.
Itt meg van milliónyi program, csak épp egyik sem ér semmit sem. Vegyes mosás 1 óra 40 fokon. Itt megy most a fekete, de semmi illata nincsen a ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat. Pedig ugyanazokkal a mosószerekkel mosok, mint az előző bosh esetében.
Egyszerűen idegesít, hogy régebben kimostam a ruhákat és teregetés után még napokig illatoztak a ruhák a nappaliban. Még az étterem törlőrongyai is, amik sok szennyeződést látnak két mosás közt. Érthetetlen az egész. Ez is kuka? van gyári hibás mosógép vagy mi a fene lehet?
Amúgy minap menettem egy Vegyes mosást (fekete ruhákkal, 40 fokon, 1 óra). Háromszor is odamentem megnézni és egyszer sem volt habos a víz a mosógép dobjában. Ez megint csak WTF kategória!
Valakinek valami ötlet?
Szerelő?
Valakinek valami ötlet?
Szerelő?
Már megszoktuk, le se kell ezt írnodhehetheoriginal írta: Az fail, beneztem akkor
CS2 full releaset várom már, lehet kell vennem hozzá új videókártyát
Nevetségesen CPU heavy a gépem, mert Valoranthoz meg CSGOhoz az kell, de lehet nem úszom már meg
- hehetheoriginal
Kezdem összerakni a kepet, igen, kartyatol fugg, pl msi-nek olyan a megoldasa, hogy csak berakod a pcie foglalatba, mint akarmi mast, es ennyi
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Már amelyik olyan.cart írta: Gondolom közvetlenül a kártyáról jön a ventilatorok vezérlése. Nem kell külön bekötni az alaplaphoz ahogy a leguteses kártyákat se.
Sok esetben ugyanolyan 3 pin / 4 pines csatlakozójuk van, mint a sima mezei házventiknek, alaplapra kell dugni.
- hehetheoriginal
I see, szoval nem kell alaplaprol hozza semmi.
Az fail, beneztem akkor
Az fail, beneztem akkor
thereisonly1ronaldo
Gondolom közvetlenül a kártyáról jön a ventilatorok vezérlése. Nem kell külön bekötni az alaplaphoz ahogy a leguteses kártyákat se.
- hehetheoriginal
Kerdes, aki gamerkedik, felbasz, hogy nem talalok ra ertelmes valaszt a neten sehol, hatha vagja itt vki
Latok mostansag, hogy egyre tobb vizhuteses videokartya van. Hogy lehet megoldani, hogy a proci mellett a videokartya is vizhuteses legyen? (Tehat egy gepben egyszerre mindketto) Ugy ertem altalaban csak egy aio venti foglalat van az alaplapokon, nem ketto. Sima dc ventilátor foglalatra meg nem jo kotni, mert akkor mindig maxon fog a vizhutes menni.
Van olyan alaplap, ahol van 2 aio foglalat?
Vagy mi a megoldas?
Amugy oriasi okossag a vizhuteses videokartya, mert a tenyeredben elfer kb, es nem egy range rover meretu 25 kilos tank.
Semmit nem talaltam rola neten, mindenki csak custom buildekrol ir, de a procihuto meg a vizhuteses videokartya is gyari megoldas
Latok mostansag, hogy egyre tobb vizhuteses videokartya van. Hogy lehet megoldani, hogy a proci mellett a videokartya is vizhuteses legyen? (Tehat egy gepben egyszerre mindketto) Ugy ertem altalaban csak egy aio venti foglalat van az alaplapokon, nem ketto. Sima dc ventilátor foglalatra meg nem jo kotni, mert akkor mindig maxon fog a vizhutes menni.
Van olyan alaplap, ahol van 2 aio foglalat?
Vagy mi a megoldas?
Amugy oriasi okossag a vizhuteses videokartya, mert a tenyeredben elfer kb, es nem egy range rover meretu 25 kilos tank.
Semmit nem talaltam rola neten, mindenki csak custom buildekrol ir, de a procihuto meg a vizhuteses videokartya is gyari megoldas
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
persze hogy rugozunk ezen, mert affiliate marketing, tozsde es mindenfele passziv jovedelem mellett kurvasok a szabadido
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://media.giphy.com/media/6751A64NJkyCQ/giphy.gifSanti írta: - És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.
Hehe-t. Neki kurva mindegy, a kamionban CB rádió vanSanti írta: Szerintem mindenkinek igaza van mindegyik réteg létezik.
- Van az aki megveszi, mert tényleg szüksége van rá és ki is használja.
- Van az aki megveszi, bár nincs rá szüksége, de csak azért megveszi, mert megteheti és kész.
- Van az aki megveszi, akkoris, ha nem engedhetné meg magának amúgy, de inkább kenyeren és vizen él egy ideig, csak azért, hogy neki iphoneja legyen.
- Van az aki megtehetné, de nem veszi meg, mert racionálisan mérlegeli, hogy nincs ilyenre szüksége és teljesen jó az igényeinek a fele/harmadannyiba kerülő is.
- Van az aki nem teheti meg, de ácsingózik rá, hogy iphoneja legyen, ezért beleáll inkább fikázni, mert attól jobban érzi magát, hogy neki nincs, de legalább akinek van annak se legyen már jó.
- Van az aki meg nem teheti meg, de nem is kell neki, totál leszarja, hogy kinek milyen telefonja van.
- És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.
Kihagytam valamit?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
Érint a téma,mert épp a futárnál van az új s23. Jelenleg egy 5 évea modellt nyúzok. Terveim szerint ez is 4-5 évre kerül a birtokomba. Azért vettem,mert
- az elődje is telefon maradt 5 év után,bízom abban,hogy ez is az lesz
- hűségidő lejárat miatt majdnem 100k kedvezmény volt rá,a családba nem volt szüksége másnak új telefonra,így nem hagytam bent a kedvezményt
- havi 10k nekem nem probléma érte. Nem cigizek és nem alkoholizálok. Ezeken megspórolt pénz 20%át rá tudom áldozni,hogy 5 évig döccenésmentes telefonom legyen,aminek jó a kamerája,vezeték nélkül tölthető,stb.
Tokban lesz,nem villogni kell. Megértem a másik oldalt is,de nekem zsebben hordva kell egy stabil mini számítógép.
- az elődje is telefon maradt 5 év után,bízom abban,hogy ez is az lesz
- hűségidő lejárat miatt majdnem 100k kedvezmény volt rá,a családba nem volt szüksége másnak új telefonra,így nem hagytam bent a kedvezményt
- havi 10k nekem nem probléma érte. Nem cigizek és nem alkoholizálok. Ezeken megspórolt pénz 20%át rá tudom áldozni,hogy 5 évig döccenésmentes telefonom legyen,aminek jó a kamerája,vezeték nélkül tölthető,stb.
Tokban lesz,nem villogni kell. Megértem a másik oldalt is,de nekem zsebben hordva kell egy stabil mini számítógép.