Mert láttuk már ott játszani...azon kívül, hogy gyors, igazából semmilyen skillje nincs ami miatt azon a poszton megélne. Nem egy védő, a kp-n elvédekezik ahol van mögötte vkp és a teljes védelem, ha kell kizár szélre a védő helyett, de alkalmatlan arra, hogy Ő legyen az a védő. Ezzel szemben kivenni valakit a kapu elől, aki ennyire jól lő, akkor is marhaság volt ez a húzás meg most is az lenneraul 4 ever írta: Nem azért, hogy a saját hülyeségem erőltessem, de hogy LV helyett miért nem opció Fede, nem is értem..
Most is rengetegszer cseréltek helyet Carvával és Dani volt egy kicsivel beljebb, ő meg a vonal mellett, és még mögötte is..
Cama, Tchouaméni, Kroos egészségesek, Modric szemre korrekt formában.. LV lelkes, meg minden, de védőnek rossz..
Carvának jobbulást, az idei játéka kellemes meglepi volt eddig..
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
tcskhun írta: Rafa Nadal bejentkezett Perez utodjaként
(konkrét kérdést kapott: akar-e a Real Madrid elnöke lenni) -->Rafael Nadal írta:No tengo ese sueño pero sí me gustaria. Pero a día de hoy nada que decir, porque tenemos el mejor presidente posible. Luego, la vida da muchas vueltas y hay que plantearse si está uno capacitado para ciertas cosas. Creo que 'vosotros' -dice a Juanma Castaño- montáis películas. Creo que no cumplo los requisitos para serlo"
"Nem álmodozom ilyesmiről, de persze hogy szeretnék. Ma azonban szó sincs ilyesmiről, mert a lehető legjobb elnökünk van. Az élet tele van váratlan fordulatokkal ugyan, de tisztában kell lenni sjaát határainkkal. Olyan, mintha filmeket írnátok. Nem hiszem, hogy én lennék a megfelelő ember erre a posztra."
Maradjunk annyiban, hogy erős túlzásnak érzem, hogy "bejelentkezett "
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem azért, hogy a saját hülyeségem erőltessem, de hogy LV helyett miért nem opció Fede, nem is értem..
Most is rengetegszer cseréltek helyet Carvával és Dani volt egy kicsivel beljebb, ő meg a vonal mellett, és még mögötte is..
Cama, Tchouaméni, Kroos egészségesek, Modric szemre korrekt formában.. LV lelkes, meg minden, de védőnek rossz..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
SzB írta: Dalot alkalmas lehetett volna, egyrészt mindkét oldalon jó, másrészt kellő rutinja van, harmadrészt jobb a közepesnél. Még portós ifiként szóba került hogy megvesszük, szerintem egy ilyen rettenetes junájtedtől nem kellett volna kétszer hívni, és negyvenért ide is adták volna a nyáron. Most már nem, mert minden szélsőhátvédjük sérült lett (Luke Shaw, Malacia, Wan-Bissaka), csak Dalot és Reguilón bevethető.
40 millioert nem kell az atlagtol egy picit jobb vedo szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Rafa Nadal bejentkezett Perez utodjaként
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Meglepő húzásRealista24 írta:Ancelotti: "Lucas Vazquez will replace Carvajal and will start tomorrow."Realista24 írta:
Tobias viszont az elso csapattal edzett, lehet a padra odafer...vagy meg a vegen lehetoseget is kap.
Későbbiekben Vini2 meg Valverde is felkészül / Het
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Dalot alkalmas lehetett volna, egyrészt mindkét oldalon jó, másrészt kellő rutinja van, harmadrészt jobb a közepesnél. Még portós ifiként szóba került hogy megvesszük, szerintem egy ilyen rettenetes junájtedtől nem kellett volna kétszer hívni, és negyvenért ide is adták volna a nyáron. Most már nem, mert minden szélsőhátvédjük sérült lett (Luke Shaw, Malacia, Wan-Bissaka), csak Dalot és Reguilón bevethető.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: "Lucas Vazquez will replace Carvajal and will start tomorrow."Realista24 írta:Tobias viszont az elso csapattal edzett, lehet a padra odafer...vagy meg a vegen lehetoseget is kap.Pad'em írta: Atleti ellen is off Dani. Kurvajó formában volt, nagy szopó ez megint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
abszolut tokmindegy kik a szelsohatvedek, mind egy jo kozepes szint maximum, akarki jatszik ott.
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tudtuk, hogy nem bírja már a sorozatterheléstPad'em írta: Atleti ellen is off Dani. Kurvajó formában volt, nagy szopó ez megint.
nem hiába siránkoztunk 1 jobbhátvédért a nyáron…
mondjuk Nacho lehet minden hátvédposztra elsőszámú csere
- hehetheoriginal
- BlancoMark
Van az ot-hat is.Realista24 írta:Kapott egy masodik esélyt mint tehehetheoriginal írta: azt hittem visszakuldtuk a haborus ovezetbe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kapott egy masodik esélyt mint tehehetheoriginal írta:azt hittem visszakuldtuk a haborus ovezetbeTobias viszont az elso csapattal edzett, lehet a padra odafer...vagy meg a vegen lehetoseget is kap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
azt hittem visszakuldtuk a haborus ovezetbeTobias viszont az elso csapattal edzett, lehet a padra odafer...vagy meg a vegen lehetoseget is kap.
thereisonly1ronaldo
Mit csodálkozunk? Kifele megy az ember, még egy hónapja se tart a szezon.
Szerencsére a vezetőség teljes bizalmát élvezi lucas
Szerencsére a vezetőség teljes bizalmát élvezi lucas
-
Komolyan egy olyan játékosért megy a nyünyörgés rendszeresen, akit velünk egy szinten lévő top klubok passzolnak el és végül a jelenlegi állapotban lévő Barca, aki alkalmazza?KAG írta:Lehozza majd lvPad'em írta: JUST IN: Dani Carvajal has muscle injury & is OUT for tomorrow. @JLSanchez78
Jó volt míg tartott
Mint tudjuk, cancelo felesleges lett volna.
Balra hoztuk Fran Garciát fika pénzért, és bár tudtuk előre, hogy Carvajal a két lábon járó "vékony jég" a sérülése miatt, viszont egy 50-70 milliós, 29 éves Cancelo szerintem csak rövid távon jelentett volna előnyt nekünk. Biztos, hogy hozzáadott volna a játékhoz (főleg így, hogy a szezon nagy részében LV lenne a megugrandó szint), azt azonban nem lehet véletlen, hogy se City, se a Bayern nem mellette döntött végül.
Amit mi látunk, az 90/180 perc hetente, de a foci nem csak ebből áll, ahogyan egy játékos sem csak azt teszi hozzá egy csapat életéhez, amit a pályán látunk, hanem komplett profilokat vizsgálnak az igazolásokhoz. Látszólag nem nagyon szoktunk "balhés"/nehezebben kezelhető játékost igazolni, főleg nem olyat, akit egyik csapattól hajtanak a másikhoz. Vele pedig a hírek (és saját bevallása) alapján főleg a személyisége a cink, miközben nálunk pont, hogy a csapategység és a profi mentalitás az, ami egy erősségünk.
Én kicsit ígyis szarok, hogy egy esetleges Mbappe igazolással mennyire marad meg a CR,Ramos,Kroos,Modric,Benzi féle profizmus/hozzáállás hosszú távon, viszont Cancelotól eltérően a francia olyan játékminőséget képvisel, amit nem kérdés, hogy be kell próbálni.
szerk.: Nyilván én is jobban örülnék, ha a két szélsőhátvédünk minél minőségibb lenne, főleg ha lehetne is számolni velük az év nagy részében, de jelenleg abból kell főzni, ami van és szerintem Cancelo korántsem annyira hiánycikk, ahányszor látom itt a fórumon.
varatlanul erte a kozonseget ez a hirPad'em írta: JUST IN: Dani Carvajal has muscle injury & is OUT for tomorrow. @JLSanchez78
Jó volt míg tartott
logikus dontes volt nem hozni cancelot.gg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tobias viszont az elso csapattal edzett, lehet a padra odafer...vagy meg a vegen lehetoseget is kap.Pad'em írta: Atleti ellen is off Dani. Kurvajó formában volt, nagy szopó ez megint.
Mas: Julian Nagelsmann will be Germany’s new coach for Euro 2024, reports
@cfbayern
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Atleti ellen is off Dani. Kurvajó formában volt, nagy szopó ez megint.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehozza majd lvPad'em írta: JUST IN: Dani Carvajal has muscle injury & is OUT for tomorrow. @JLSanchez78
Jó volt míg tartott
Mint tudjuk, cancelo felesleges lett volna.
ZIDANE