Szerintem tök jópofa, néha szekunder szégyenérzetem van a karakterektől (meg a színészi teljesítménytől), de amúgy szórakoztató.h3x0r írta: Only Murders in the Building 1x1
Sorozatjunkien az ev vegi szavazason a 20/30 perces sorozat kategoriat megnyerte. (szerk.: kozben latom, hogy az elso evad 2021-es, az is bekerult az akkori top 5-be, de a masodik evad nyert 2022-ben) Sok uj komediat nem lattam a tavalyi evben, gondoltam akkor miert is ne, probaljuk be ezt. Egy tarsashazban valaki meghal, a rendorseg szerint ongyilkossag, 3 ott lako pedig elkezd nyomozni utana. Egy szinhazi rendezo, egy regebben krimi sorozatban szereplo szinesz es egy fiatal lany (Selena Gomez). A kozos bennuk, hogy mindharman ugyanazt a krimi podcastet hallgatjak.
Igy masfel resz utan olyan langyos volt az egesz. Nem kulonosen vicces, nem nevettem fel kozben, nalam ez alapbol minusz pont. De meg a sztori se erdekel annyira, hogy azonnal inditsam a kovetkezo reszt. Persze, ha nagyon unatkoznek, el tudnam nezegetni mondjuk egy forro csoki szurcsolgetese kozben, mert van egy kellemes hangulata. De ezt most inkabb elengedem.
Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mr Robot újrázás pörög nálam, 2. évad kétharmada kicsit szenvedős volt, a harmadik meg istentelen jó.
Nem illik.
Jujutsu Kaisen S2
Kinek hogy tetszik? Jó csaták vannak, a Gojo vs. Hanami elég jól meg lett animálva.
Remélem a Shibuya arc végig lesz adaptálva, nagyon sok izgalmas harc van még benne...úgy vizionálom, hogy Yuta felbukkanásával fog véget érni a szezon.
MANGA SPOILER:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy néz ki, Gojo meghalt...konkrétan a fél mangavilág gyászol és nem érti Gegét, hogy csinálhatta ezt, japánban a metróknál virágot visznek a Gojo plakáthoz, stb..Sukuna kettévágta(Bár itt halkan megjegyzem, hogy a fejét nem vette, úgyhogy van remény...)Pedig eszméletlen jó harcot hozott a Sukuna vs Gojo, úgy hogy közbe Sukuna átköltözött Megumi testébe, így a Ten Shadow technikát is ellopta, mondanom sem kell, hogy Mahoraga is megjelent...az új fejezetben pedig megjelent Sukuna igazi formája is, amit sajnálok, hogy pont Kashimo ellen...(Ő majd csak a Culling Game arc-ban fog megjelenni)
Kinek hogy tetszik? Jó csaták vannak, a Gojo vs. Hanami elég jól meg lett animálva.
Remélem a Shibuya arc végig lesz adaptálva, nagyon sok izgalmas harc van még benne...úgy vizionálom, hogy Yuta felbukkanásával fog véget érni a szezon.
MANGA SPOILER:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy néz ki, Gojo meghalt...konkrétan a fél mangavilág gyászol és nem érti Gegét, hogy csinálhatta ezt, japánban a metróknál virágot visznek a Gojo plakáthoz, stb..Sukuna kettévágta(Bár itt halkan megjegyzem, hogy a fejét nem vette, úgyhogy van remény...)Pedig eszméletlen jó harcot hozott a Sukuna vs Gojo, úgy hogy közbe Sukuna átköltözött Megumi testébe, így a Ten Shadow technikát is ellopta, mondanom sem kell, hogy Mahoraga is megjelent...az új fejezetben pedig megjelent Sukuna igazi formája is, amit sajnálok, hogy pont Kashimo ellen...(Ő majd csak a Culling Game arc-ban fog megjelenni)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ha már Office, "A reboot of ‘THE OFFICE’ is in the works. Greg Daniels will return as showrunner."
amúgy tegnap végeztem vele, 10/10
amúgy tegnap végeztem vele, 10/10
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sex Education.
Elso resznel tartok.
Voltak benne elso evadra emlekezteto jelenetek de nincs bennem az a vagy hogy mindenkepp tovabb nezzem.
Elso evad volt a legjobb. Nem veletlen volt sikeres. Meleg karakterek ide lmbtq oda. Ott valamit eltalaltak aztan elcaesztek szepen lassan…
Elso resznel tartok.
Voltak benne elso evadra emlekezteto jelenetek de nincs bennem az a vagy hogy mindenkepp tovabb nezzem.
Elso evad volt a legjobb. Nem veletlen volt sikeres. Meleg karakterek ide lmbtq oda. Ott valamit eltalaltak aztan elcaesztek szepen lassan…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Anthony írta:Lassan nem is értem miért volt sikere ennek a sorozatnak.
Megnézem de remélem ez az utolsó évad.
Javareszt pont ezert.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megnéztem én is az első részt. Tényleg wtf?? Meg is kell nézzem hány éves a fickó a valóságban.nzooli93 írta: Szegény Otist játszó gyereknek total puffadt alkesz feje van, nem egy gimisnek tűnik
De nagyon gáz az egész, ez az új suli mégis mi a halál ****a? Honnan is találnak ki ilyeneket? Lassan nem is értem miért volt sikere ennek a sorozatnak, értem én hogy a tinik hülyék de itt már a költői túlzáson is túl vagyunk. Megnézem de remélem ez az utolsó évad.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Teljesen ugyanígy vagyok. Office pörög inkább másodjára. De azért majd valahogy végigszenvedem.soadroli írta: sex education 4. évad?
10 percig bírtam, mindenki buzi meg transz...na majd egy jobb pillanatomban. inkább darálom az Office-t másodjára
Előző évadokhoz képest még jobban sikerült rátenni egy lapáttal. Az összes létező érzékenyítő dolog benne van. Az lmbtq skálán mozgó mindenféle embert beletették, van kerekesszékes, beteg, szülés utáni depresszióval küzdő. Kapkodom a fejem, hogy épp ki minek gondolja már magát.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nzooli93
soadroli írta: sex education 4. évad?
10 percig bírtam, mindenki buzi meg transz...na majd egy jobb pillanatomban. inkább darálom az Office-t másodjára
Ne is mond. Szeretem a karaktereket, 1.evad volt a top, tobbi csak lecsúszott,de voltak jo pillanatok, mind vicces,mind drámai témában. 4.evad felénél járok,de nagyon nehezen nézem, nem nézeti magat mint az előzőek. Sok karakter nincs benne előző evadokbol, foleg egyik kedvencem se. És ja megvan fáradva keményen. Gillian Anderson karaktere is total semmilyen előző evadokhoz képest.Ez igy ilyen formában totál felesleges volt leforgatni, főleg ennyi ev után. Szegény Otist játszó gyereknek total puffadt alkesz feje van, nem egy gimisnek tűnik valahogy majd csak befejezem..
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
sex education 4. évad?
Silo 1. evad
Mivel lattam a retroshock kedvcsinalot rola, ezert tudtam, hogy nagyot csalodni nem fogok ebben a sorozatban, barmi is legyen. Bar a posztapokaliptikus (legalabb is elmeletileg az a vilag) tema eleg elcsepelt lett, keves a minosegi es ertelmes alkotas. Ez a bezarunk embereket egy budos nagy helyre es eljenek ott a fold alatt sem uj, de azert megis eredeti lett.
Egyszeruen azert, mert nem tudunk semmit. Es szep lassan derulnek ki informaciok, amik vagy hasznosak, vagy nem, vagy igazak, vagy nem. Igazabol tok jo talalgatni kozben, mik azok a dolgok, amiket nem tudunk, es nem eszetlenul van minden beledobalva, hanem szepen fel van epitve.
A diszlet marhajo, a szineszek szinten, a zene. is nagyon adja. Egy-ket logikai dolog van, amin egy kicsit fenn lehet akadni (a megtalalt kamerarol nem tudjak micsoda), de en ezeket siman elviselem. Az emberi tulajdonsagok / szemelyisegek amik kibontakoznak a filmben, az is szamomra tokeletes volt. Van aki szervilis, van aki kalandvagyo, van aki fu alatt intezkedik es van aki csak az igazsagra kivancsi. Es van aki mindenkit bealdozna csak azert, hogy a sajat kerdeseire valaszt talaljon. Nekem az evad kozepen a kis belassulas sem volt gond, sot nagyon tetszett, hogy kicsit jobban meg tudtam ismerni a silot es a benne levo embereket, tarsadalmat es a motivaciokat.
Bar az evad vegere volt egy tippem, hogy pont ez tortenik, de az masik 4 masik lehetseges forgatokonyv mellett volt, mert minden megallta volna a helyet. De meg mindig sok kerdes maradt.
Nalam ez a Ted Lasso ota a legjobb uj sorozat, ami kijott. Bar teljesen mas stilus, de ez is egy fantasztikus munka. Nagyon varom a 2. evadot, rengeteg kerdes maradt, sot, lehet tobb mint amivel indultunk .
Mivel lattam a retroshock kedvcsinalot rola, ezert tudtam, hogy nagyot csalodni nem fogok ebben a sorozatban, barmi is legyen. Bar a posztapokaliptikus (legalabb is elmeletileg az a vilag) tema eleg elcsepelt lett, keves a minosegi es ertelmes alkotas. Ez a bezarunk embereket egy budos nagy helyre es eljenek ott a fold alatt sem uj, de azert megis eredeti lett.
Egyszeruen azert, mert nem tudunk semmit. Es szep lassan derulnek ki informaciok, amik vagy hasznosak, vagy nem, vagy igazak, vagy nem. Igazabol tok jo talalgatni kozben, mik azok a dolgok, amiket nem tudunk, es nem eszetlenul van minden beledobalva, hanem szepen fel van epitve.
A diszlet marhajo, a szineszek szinten, a zene. is nagyon adja. Egy-ket logikai dolog van, amin egy kicsit fenn lehet akadni (a megtalalt kamerarol nem tudjak micsoda), de en ezeket siman elviselem. Az emberi tulajdonsagok / szemelyisegek amik kibontakoznak a filmben, az is szamomra tokeletes volt. Van aki szervilis, van aki kalandvagyo, van aki fu alatt intezkedik es van aki csak az igazsagra kivancsi. Es van aki mindenkit bealdozna csak azert, hogy a sajat kerdeseire valaszt talaljon. Nekem az evad kozepen a kis belassulas sem volt gond, sot nagyon tetszett, hogy kicsit jobban meg tudtam ismerni a silot es a benne levo embereket, tarsadalmat es a motivaciokat.
Bar az evad vegere volt egy tippem, hogy pont ez tortenik, de az masik 4 masik lehetseges forgatokonyv mellett volt, mert minden megallta volna a helyet. De meg mindig sok kerdes maradt.
Nalam ez a Ted Lasso ota a legjobb uj sorozat, ami kijott. Bar teljesen mas stilus, de ez is egy fantasztikus munka. Nagyon varom a 2. evadot, rengeteg kerdes maradt, sot, lehet tobb mint amivel indultunk .
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Thrawn Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ebben a pillanatban kb 70 éves, ergó öregember, ahhoz képest még elég fiatalos.
Szerintem nem ez a gond a sorozattal, hanem, hogy ez Ahsoka sorozatként volt beharangozva, és megint egy rész, ahol 2 percet volt képernyőn, és akkor Sabine karakterét kellet bámulni, aki a Rebelsben is egy 4. számú karakter volt...
érthetetlen.
Csóri Ezra meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mint egy török sorozatból kivett statiszta lett volna, ezt megint nem tudom hogy gondolták.
Szerintem nem ez a gond a sorozattal, hanem, hogy ez Ahsoka sorozatként volt beharangozva, és megint egy rész, ahol 2 percet volt képernyőn, és akkor Sabine karakterét kellet bámulni, aki a Rebelsben is egy 4. számú karakter volt...
érthetetlen.
Csóri Ezra meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mint egy török sorozatból kivett statiszta lett volna, ezt megint nem tudom hogy gondolták.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De, hogy egy Jason Isaac-et vagy Lee Pace-t nem tudtak megnyerni rá... Szottyadt vénember kinézet, lehoz.ferni írta: Ahsoka 6. Rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az Elon Musk Thrawn elég creepy lett
Azért csak elszóltam magam és sikerült egy üresjárat részt csinálni... 46 percből, jó, ha volt 10 perc érdemi történés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ahsoka 6. Rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az Elon Musk Thrawn elég creepy lett
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jò döntès.Anthony írta: Én most az 1883-nak fogok nekikezdeni, és úgy megyek majd tovább a Yellowstone univerzumba.
Van ott mèg egy 1923 is a Yellow elè, bár mèg nem láttam, de állìtòlag az is baromi jò.
Warriort nèzi valaki rajtam kìvül?
Semmi extra, de arra, hogy kikapcsolj, arra bőven hibátlan.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én most az 1883-nak fogok nekikezdeni, és úgy megyek majd tovább a Yellowstone univerzumba.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Első évad jó volt, a többi pocsék. De nagyon.lordgabi írta: Holnap pedig érkezik a Szexoktatás 4., befejező évada.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Holnap pedig érkezik a Szexoktatás 4., befejező évada.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
elkezdődött a Welcome to Wrexham 2ik évad. eddig 3 rész jött ki.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jön a Netflixre, a " Tűzben edzett férfi " ( D.W. ) ...sorozatban
A. J. Quinnell két könyvét fogja feldolgozni, az 1980-as A zsoldos / Bosszú alapján és a 92-es Tökéletes gyilkosságot.
Két évad lesz, 8 rész lesz az első évad.
A film jelentősen eltért a könyvtől, amit nagyon szerettem ( A zsoldos ), kíváncsi leszek itt milyen irányba viszik el a forgatókönyvet.
A. J. Quinnell két könyvét fogja feldolgozni, az 1980-as A zsoldos / Bosszú alapján és a 92-es Tökéletes gyilkosságot.
Két évad lesz, 8 rész lesz az első évad.
A film jelentősen eltért a könyvtől, amit nagyon szerettem ( A zsoldos ), kíváncsi leszek itt milyen irányba viszik el a forgatókönyvet.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."