Ez amugy annyira mindennapos a top fociban...gyomorprobléma... mit beszednek ezek hogy állandóan fosnak, hánynak?Realista24 írta: Ma gyomorbajok miatt nem edzett, holnap elvileg fog.
Jude Bellingham - 5
Re: Jude Bellingham - 5
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Olyan passzban van,hogy o lenne az utolso akit elraknek a posztjarol.
Ilyenkor egy jatekost nem szabad bantani.
Ilyenkor egy jatekost nem szabad bantani.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezt adom, csak èn Gülert tennèm Jude helyère.Kerlon írta: Szerintem olyan támogatása van szurkolóktól, csapattól, ami többet fog kihozno belőle és csak robogni fog tovább a Hey Jude.
Minden megnyilvánulása szimpatikus és a focihoz is van esze. Kirpóbálnám eggyel hátrébb is Brahimmal a helyén.
Szerintem olyan támogatása van szurkolóktól, csapattól, ami többet fog kihozno belőle és csak robogni fog tovább a Hey Jude.
Minden megnyilvánulása szimpatikus és a focihoz is van esze. Kirpóbálnám eggyel hátrébb is Brahimmal a helyén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ma gyomorbajok miatt nem edzett, holnap elvileg fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Haverral beszeltuk mi is ezt a napokban
Picit en is azt latom benne, hogy egy tavalyi, szezon elejei Valverde fele strike-ba van a srac.
Picit en is azt latom benne, hogy egy tavalyi, szezon elejei Valverde fele strike-ba van a srac.
ZIDANE
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem is.hehetheoriginal írta: sztem is felülteljesit, ez vissza fog esni - elore varom a mediat, hogy hullamvolgyben van, es mar liverpoolban nez hazat - de annyira impotens az egesz csapat tamadasban, hogy szukseg van erre.
en csak azt tudom remelni, hogy nem hajtja tropara magat emiatt, csak mert balfasz mindenki körülötte - menedzsmentet is beleertve.
remelem azt is, hogy nem lesz tendencia, hogy egyre gyengebb lesz mezonyben, es beleszurkul a tobbi ember koze, leesik az o szintjukre, mikor neki kene az extrat hoznia
Most jonnek a golok,minden ele is pattan,nagyon kijon a lepes neki.
Visszafog esni,de nem is ez lesz a fofeladata. Ahogy mindenkire irva van lassan,ra is igaz,hogy nem sara,hogy nincs jobb gollovo.
Bar ez mindenkire igaz akkor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem is felülteljesit, ez vissza fog esni - elore varom a mediat, hogy hullamvolgyben van, es mar liverpoolban nez hazat - de annyira impotens az egesz csapat tamadasban, hogy szukseg van erre.
en csak azt tudom remelni, hogy nem hajtja tropara magat emiatt, csak mert balfasz mindenki körülötte - menedzsmentet is beleertve.
remelem azt is, hogy nem lesz tendencia, hogy egyre gyengebb lesz mezonyben, es beleszurkul a tobbi ember koze, leesik az o szintjukre, mikor neki kene az extrat hoznia
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En meg 15 körül, ha visszater Vini, es Güler is nyomatva lesz.
De legyen Petinek igaza
De legyen Petinek igaza
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem most gólok tekintetében jelentősen felülteljesít. Én 22-t mondanék. 25 fölé szerintem nem fog menni.petiamadridista írta: Unibeten az volt a heti kérdés h a szezonban hány gólt ver Jude. Szerintem a ligában közel 20at más kupákban majdnem 10et.
Szerintem 30 körül lesz teljes szezont nézve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Unibeten az volt a heti kérdés h a szezonban hány gólt ver Jude. Szerintem a ligában közel 20at más kupákban majdnem 10et.
Nemnagyon értem hogy milyen ‘idő kell neki’ meg majd ‘kiszakad a ketchupos üveg’ hasonlatokról van szó, gólt lőtt az előző két meccsen. Csak nem vártok tőle CR féle 1/1 statokat basszus.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Minden meccsen eljut helyzetekig, vagy megtalaljak ot labdakkal. Ido kerdese csak, hogy elkezdje termelni a golokat, mert a helyzetek boven megvannak, ha ezek befele fognak menni, nagyon szep szamokat fog elerni. Hanyadik meccse volt Real mezben? Aztan vannak, akik mar palcat tornek felette. Vicc…
-
lehet nem jon be, de en a tipik ketchupos uveget erzem nala. probalkoznia kell, meg osszeszokni a tobbiekkel, aztan megjohetnek a golok es az ilyen helyzeteket is jobb aranyban ertekesitheti majd.Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
Joselunak ott volt, de egyik sem százas ziccer.
Amúgy csavokam az első BL meccset játszotta. Én elégedett vagyok vele.
mindenkinek vannak idoszakai, amikor semmi nem megy be, de szerintem hasznos lesz meg az ev folyaman az o skillsetje.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Bellingham sokkal veszelyesebb ivelesnel, mint a spanyol, igy feltoltam volna 9 esbe, hamarabb behoztam volna Valverdet, hogy megbontsa a kozeppalyat. Igazabol onnantol volt igazan jatekunk, mikor feljottek Kroosszal. Egy Rodrygo, Joselu - Valverde, Brahim csereekkel mar az 50.perctol megprobalkoztam volna.Galacticos írta: Hogy lett volna felesleges fent hagyni amikor ahogy kozeledett a meccs vege egyre tobb iveles jott ami neki az erossege. Pont hogy o a meccsek vegen utolso 30percben lenne hasznos, plane ilyen ellenfelek ellen. Arrol nem o tehet h vini kiesett elole es bem jott tamado.
- Galacticos
Hogy lett volna felesleges fent hagyni amikor ahogy kozeledett a meccs vege egyre tobb iveles jott ami neki az erossege. Pont hogy o a meccsek vegen utolso 30percben lenne hasznos, plane ilyen ellenfelek ellen. Arrol nem o tehet h vini kiesett elole es bem jott tamado.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
realmadrid95 írta:Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
Ma ha hajnalig jatszott volna sem rugott volna golt, van ilyen, nincs is ezzel baj. Le kell kapni, kovetkezo meccsen meg megrugja a kis goljat, de szerintem felesleges volt vegig jatszatni.
Kit hoztál volna helyette ?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Abszolút egyetértek!Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
Messze nem Joselu a gondunk. Hajt, igyekszik, hozza amit az ő szintjén kell.
Gondolom nem 10évre vettük és ezt ő is tudja, mégis igyekszik.
Ha sétálgatna, az zavarna.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
Ma ha hajnalig jatszott volna sem rugott volna golt, van ilyen, nincs is ezzel baj. Le kell kapni, kovetkezo meccsen meg megrugja a kis goljat, de szerintem felesleges volt vegig jatszatni.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Játszottak sajnos itt sokkal gyengébbek is már nála.ELSiete írta:Én mindig, mindent a Real Madridhoz mérek.Realista24 írta: 34 vagy hány éves, kölcsönbe érkezett, lassan visszavonuló játékos, aki tíz szintet ugrott most egy nyár alatt.
Ehhez mérten legyen elvárásod szerintem.
De persze lehet Haalandhoz vagy Mbappehoz is mérni.