Pipita írta:
Santi írta:
Nála sokat nyom a latban, hogy a Fradi kapusa és van nemzetközi rutinja illetve folyamatosan játszik is nemzetközi kupameccseken. Lehet, hogy Megyeri képességekre jobb vagy Demjén, Szappanos nem tudom milyenek, de náluk a nemzetközi rutin hiányzik. Gulácsi szerintem egyértelműen a legjobb kapusunk, de nagyon hosszú kihagyás után készül visszatérni, neki még idő kell, hogy abból a sérülésből újra 100%-os legyen.
Mondjuk amíg az a nemzetközi rutinja, hogy meccsenként egy gólt ajándékoz az ellenfélnek, akkor inkább ne is legyen nemzetközi rutinja az embernek. Remélem a következő körre már elfelejthetjük szegény Dinit, nem ez a szint való neki.
Világos, de kit tennénk oda, amíg nincs Gulácsi? Csak Dibusz van, nincs jobb magyar kapus? Ez volt itt a kérdés. És akárhogy nézzük még ezzel együtt is ő a legjobb opció.
Loki bajnokikat nem nézek, de Rapid ellen Megyeri is kritikán aluli volt. Szappanost meg a Fraditól kapott 6os után én sem tenném a válogatott kezdőjébe.
Védjen akkor Demjén Patrik? Az ő nevét kb sehol nem láttam még jegyezve, csak a válogatott keretében olvasom, ilyen MTK meg ZTE szinten tolta eddig.
Amúgy én Megyerit személy szerint jobb kapusnak tartom alapvetően Dibusznál, de sajnos ő is hajlamos a potyára.