Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
De hát már a 89.perceben 3-2 volt. Még éppen hogy a Celtának volt helyzete a 90+4.percben
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak most 80-90 között jött a három gol.dzsi91 írta: A 110 perces meccseket a kicsik nemtudjak mar kihúzni. Szerintem rengeteg ilyen fordítás lesz idén a két nagytól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A 110 perces meccseket a kicsik nemtudjak mar kihúzni. Szerintem rengeteg ilyen fordítás lesz idén a két nagytól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Inkább a liga mezőnye gyengécske. A két nagy még rossz játékkal is be tudja húzni izomból a győzelmet a hajrára.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Negreira liga, közben meg tényleg szégyen ez a Celta..tizinel is ha ennyire nem akarja eladni a csávó talán(!) befújja a spori.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
realistahuni írta:Nem kell az összeesküvést keresni szerintem. Jelenlegi felállásban a barca jobb csapat támadásban, védekezésben és egy jó darabig kapusposzton. Középen mi vagyunk jobbak, de ott sem kell nekik sem szégyenkezni.ferni írta: Mikor lesz ennek vége? Előző szezonban is ez ment végig....
Ennek a bajnokságnak ők az esélyesei objektíven nézve.
Mondjuk az akkor Perezék szégyene, h nem igazoltak komoly támadót, míg a Barca még csődközel is töltötte a keretét.
Igen. Gyenge is volt mint a harmat. A gólja nélkül a meccs legrosszabbja. Kellett neki nagyon.mero írta:Most nyilatkozza, hogy milyen rosszul játszott meg mennyit hibázottpetiamadridista írta: Mondjuk Canceloról rúgdosták a gólokat is…. Mármint a Celta
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Celta celta celta...még erre sem vagytok jók
folyamat mindig minden úgy alakul hogy nekik jó legyen, tavaly is 5 méterekről rúgták mellé ellenük 90. perc körül.realistahuni írta:Nem kell az összeesküvést keresni szerintem. Jelenlegi felállásban a barca jobb csapat támadásban, védekezésben és egy jó darabig kapusposzton. Középen mi vagyunk jobbak, de ott sem kell nekik sem szégyenkezni.ferni írta: Mikor lesz ennek vége? Előző szezonban is ez ment végig....
Most meg 80. percben elfelejt focizni a Celta.
kepmutato reszre hajlo fasz, szora sem erdemes a pali ezzel az " objektivitassal "impossible írta: Farkas "Xavi tudta, jó szakember érzi" ez a csávó Úristen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most nyilatkozza, hogy milyen rosszul játszott meg mennyit hibázottpetiamadridista írta: Mondjuk Canceloról rúgdosták a gólokat is…. Mármint a Celta
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Farkas "Xavi tudta, jó szakember érzi" ez a csávó Úristen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert sztem nem ért hozza.illgner írta:Ez miért nem ért büntetőt?Bencze írta: Itt a nem 11-es gavikatol
https://x.com/valentine_fey/status/1705 ... ko3_xRlgtA
Hat ez mi te? Militaonak repult volt a piros ilyen utan
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem kell az összeesküvést keresni szerintem. Jelenlegi felállásban a barca jobb csapat támadásban, védekezésben és egy jó darabig kapusposzton. Középen mi vagyunk jobbak, de ott sem kell nekik sem szégyenkezni.ferni írta: Mikor lesz ennek vége? Előző szezonban is ez ment végig....
Ez miért nem ért büntetőt?Bencze írta: Itt a nem 11-es gavikatol
- BlancoMark
Nekem sem tunik tizinek, mar a kontakt elott dobta magat a tamado, aztan mintha csak radolt volna Gavi labara.___Samy___ írta:Amugy en vagyok vak, vagy tenyleg nem ert hozza?Bencze írta: Csalo kurva anyjukat. 0-2 10 ember helyett remontada
Emlekeztetoul: https://x.com/valentine_fey/status/170 ... ko3_xRlgtA sargas kisfiu
Viszont megint mit akart ez az ember 3 mererrol odacsuszva.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Talan nem masfel meccs után a cimert csokolgatni.Csabi írta:végülis most forditotta meg a meccset. mit kellene csinálni? sirjon?hehetheoriginal írta: Kanci oskatalankent ordit a gol utan, imadom a focistakat, kivalo emberek
Xavi goat
De mi rosszat tehet nalad, hisz portugal
thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
?ferni írta:Mikor lesz ennek vége? Előző szezonban is ez ment végig....
Mi egy szót se szóljunk, ezt csináljuk évek óta,hogy focizunk 30 perceket és győzünk.
Összekapta magát a végére a barca, plusz elprikizte a fórumtárs a dolgot.
- ___Samy___
Amugy en vagyok vak, vagy tenyleg nem ert hozza?Bencze írta: Csalo kurva anyjukat. 0-2 10 ember helyett remontada
Emlekeztetoul: https://x.com/valentine_fey/status/170 ... ko3_xRlgtA sargas kisfiu
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Erről amúgy nem beszélnek sehol?Csabi írta:mia faszBencze írta: Itt a nem 11-es gavikatol
Hihetetlen, hogy ilyen megtortenhet a pályán. Remontada meg Lewa clutch meg a faszom. Normal jatekvezetessel ma sem lettek volna sehol. Vicc ami a spanyol bajnokságban megy.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ja hogy Benitez ul a padon? Ezt nem tudtam. Akkor mindent ertekPeti765 írta: Nem kellett sokáig várni, bár ment volna addig a hosszabbítás amíg nem ez az eredmény,de már most nem is kell.
Érthetetlen hogy ennyire nem bírják tartani a labdát a második gól óta, elég nagy hiba volt aspast is lehozni.,de látom Benitez az edző nála bármi elképzelhető