zsuninnyo írta:
Santi írta:
Magic Mouse. Úgylátom nem volt még említve, használtam, botrány szar és túlárazott.
A billentyűzetüket nem próbáltam, csak a macét, de 100 dolcsi az egerük meg a Magic Keyboard is, ha jól látom. Hát 10-et nem adnék érte.
Mondjuk en nem hasznalok egeret, de a magic mouse szamomra is egy felfoghatatlan dolog, na es foleg a totlese... De ettol fuggetlenul meg akik hasznaljak, imadjak, es tenyleg minosegi.
Én nagyon benne vagyok az egér témában, elhiszem hogy jók a featurek rajta, de maga az alakja is egy vicc egyszerűen. Lehetetlen komfortosan használni.
Ha nem gamingre használod, ahol sokszor fel kell adni a komfortot, hogy jobb legyen a teljesítmény ingame, akkor kb a legideálisabb egérforma az amik el is vannak terjedve.
Full ellazítva csak tegyétek le a kezeteket az asztalra, mint látjátok ez közel sem az, hogy ki van terülve a kezed az asztalon, mert akkor tényleg a Magic Mouse lenne a top
Szóval egy átlag egér kb majdnem fel is veszi ezt a formát a tenyered belsejében, de ez mindenkinek más picit, sokat számít a kézméret, de szerencsére már hatalmas a minőségi választék egerekben.
Az a jó ha full ellazított állapotban tudod használni az egeredet és ha napi sok órát nyomogatod rengeteget számít ez, főleg hosszú távon.
Én például irodai munkára is csak ilyen gamingre tervezett egeret vennék, nagyon brutál milyen jókat gyártanak és már rengeteg gyártó tudja hozni ezt a minőséget. Persze itt is vannak ratyik, de ha utánanéz az ember nem lehet nagy baj.
Illetve a súly ami rengeteget számít, sajnos a legtöbb ember hozzá van szokva ilyen 100-150 grammos monstrumokra, miközben minden térem jobb egy könnyebb, 60 gramm körüli egérnél nem nagyon vennék nehezebbet. Szintekkel kevésbé megterhelő használni, főleg ha van egy normális egérpadod.
Logitechnek van ez a végtelen görgője, kb az az egyedüli funkció, ami miatt érdemes egy irodai munkánál azt választani ha valaki már megszokta, de amúgy mindenben jobbak már ezek.