Anthony írta: Vinícius gyomor-bél hurut problémával küzd, kihagyni kényszerül a ma esti madridi derbit.
Őt is nagyon ossze akarták drótozni, a turmix meg beütött
Van egy új tabi, a mellékhatásokat nem hitte el senki
Anthony írta: Vinícius gyomor-bél hurut problémával küzd, kihagyni kényszerül a ma esti madridi derbit.
Nem. Camavinga.Faust írta:Valverde? Igen.gólvonal írta:
Hétről hétre bizonyítja
En nagyon csipem, csak a helyen kell kezelni.
azért nem túl korrekt két közepes játékost az isteni Marcelohoz, a valaha volt egyik legjobb balbekkhez hasonlítani.hehetheoriginal írta: Uj fran garcia es mendy mix, eleg utos cucc:
https://youtu.be/y4PLo_QMmLg?si=LPRl0jV5h7zNvTv5
Na rákattintok itt nagy kedvvel, hogy nézek egy jó kis Mendy mixet, erre ez csak Marcelo...hehetheoriginal írta: Uj fran garcia es mendy mix, eleg utos cucc:
https://youtu.be/y4PLo_QMmLg?si=LPRl0jV5h7zNvTv5
Koszonom szepen Uram!Realista24 írta:lfredo Di Stefano's side achieved it in 1961/62 by winning their first 11 games before, seven years later, Real Madrid won their first 11 again to kick off the 1968/69 season.realmadrid95 írta:
Ez engem is erdekelne, hogy mi a rekordunk.
Carlo Ancelotti's side have now won eight, including the UEFA Super Cup final as well as five LaLiga Santander matches and their Champions League clashes with Celtic and RB Leipzig.
Ancelotti has already overtaken Manuel Pellegrini's Real Madrid, who won their first seven games in 2009/10. Zinedine Zidane, meanwhile, set a record of six wins at the start of 2016/17.
lfredo Di Stefano's side achieved it in 1961/62 by winning their first 11 games before, seven years later, Real Madrid won their first 11 again to kick off the 1968/69 season.realmadrid95 írta:dzsi91 írta: Amúgy nekem nem rémlik, hogy az elmúlt 15 évben kezdtünk volna 6/6al. Mi a rekordunk?
Ez engem is erdekelne, hogy mi a rekordunk.
dzsi91 írta: Amúgy nekem nem rémlik, hogy az elmúlt 15 évben kezdtünk volna 6/6al. Mi a rekordunk?
Tavaly a 9. meccsen jott az elso pontvesztes. 6 la liga es 2 BL meccsdzsi91 írta: Amúgy nekem nem rémlik, hogy az elmúlt 15 évben kezdtünk volna 6/6al. Mi a rekordunk?
Valverde? Igen.gólvonal írta:Hétről hétre bizonyítjaFaust írta: Igen, csak Camavinga kivalo focista, Valverde meg ha nem a sablont kell tolnia mar hasznalhatatlan ha epp nem sul el a laba.
6/6 win utáncart írta: Még csak szeptember van de már a fél csapatot el kéne zavarni
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég