Alapvetően a feladata lenne.Halfkey írta: Háziorvos milyen gyakran köt és szed varratot?
Az én életemben a háziorvosi interakciók legalább 80%-át simán kiváltaná egy ilyen. De tegyük fel csak 30% (ami irreálisan kevés, de tegyük fel), még akkor is csilliárdos biznisz globálisan, és 30%-al kevesebb idő pazarlódik el az értékes, drágán képzett orvosi időből.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, github copilot, néha kicsi chatgpt 3.5, webfejlesztőként dolgozok.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?
Kíváncsi vagyok, aki válaszol egy szektort írjon már.
Nem féltem, alkalmazkodni kell. Pont olyan, mint a searchengine-ek megjelenése, tudni kell jól használni a munkához. Nyitottnak kell lenni ez irányba, de nem vakon persze. Én a monoton munkát próbálom vele lecserélni, vagy épp tudásomat tesztelni, ellenőrizni és értékesebb lenni ezáltal.
Háziorvos milyen gyakran köt és szed varratot?
Az én életemben a háziorvosi interakciók legalább 80%-át simán kiváltaná egy ilyen. De tegyük fel csak 30% (ami irreálisan kevés, de tegyük fel), még akkor is csilliárdos biznisz globálisan, és 30%-al kevesebb idő pazarlódik el az értékes, drágán képzett orvosi időből.
-
És kötni, varratot szedni?Halfkey írta:Egyébként kicsit gondolkodva meg látva a neved, a háziorvos munkáját pl kiválthatja belátható időn belül (tudom h te traumatológián vagy, azt nyilván nem:D). Megfelelő adatokkal betanítás után simán el tudom képzelni hogy megmondod a tüneteid, visszakérdez, majd javaslatot ad. Hétfőn jelentették be hogy képeket is be tudsz majd tölteni már inputnak, szóval vizuálisan is képes lesz megvizsgálni a dolgokat.Nika91127 írta:
Nem használom.
Nem féltem.
Hentes-asztalos-fémmegmunkáló-szabász-varrodai dolgozó.
Meg, hallottál te már átlagmagyar beteget panaszkodni? Néha érthetetlen.
Egyébként kicsit gondolkodva meg látva a neved, a háziorvos munkáját pl kiválthatja belátható időn belül (tudom h te traumatológián vagy, azt nyilván nem:D). Megfelelő adatokkal betanítás után simán el tudom képzelni hogy megmondod a tüneteid, visszakérdez, majd javaslatot ad. Hétfőn jelentették be hogy képeket is be tudsz majd tölteni már inputnak, szóval vizuálisan is képes lesz megvizsgálni a dolgokat.Nika91127 írta:Nem használom.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?
Nem féltem.
HR-ben semmit sem tud szinte magától megoldani, viszont a hatékonyságon rengeteget tud növelni. Kedden tartottam pont erről előadást, ami sztem kb minden szakmára igaz hogy általánosan segít:
-tanulni
-kutatni
-adatot elemezni
-brainstormingban
-copywriting
-fordítás
Személyes kedvencem hogy belerakos Voxscript pluginba a youtube videó linkjét, és összefoglalja neked a lényeget.
-tanulni
-kutatni
-adatot elemezni
-brainstormingban
-copywriting
-fordítás
Személyes kedvencem hogy belerakos Voxscript pluginba a youtube videó linkjét, és összefoglalja neked a lényeget.
Én cska angolra fordítatok projektmenedzsment leveleket, legfőkképpen hosszabb hangvételűt. (energiaipari kivitelezés)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?
Naplopó és zsarnok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akinek nem lesz munkája az ai miatt a jelen formájában, az eleve nem vegzett tul produktiv munkat, jobb ha minel hamarabb valt valami masra.
nem fog amugy semmilyen erdemi munkat kivaltani, csak hatekonyabba es gyorsabba fogja tenni a munkavégzést. elvileg.
amig át nem veszi az uralmat a vilag összes szamitogepe felett
nem fog amugy semmilyen erdemi munkat kivaltani, csak hatekonyabba es gyorsabba fogja tenni a munkavégzést. elvileg.
amig át nem veszi az uralmat a vilag összes szamitogepe felett
thereisonly1ronaldo
Teljesen be vagyok szarva tole, hogy nem lesz munkam hamarosan - Roborock S3 Maxziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?
-
Nem használom.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?
Nem féltem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?
Munkátokat féltitek már?
Nem illik.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon szépen köszi!h3x0r írta:https://soccercatch.com/matches/1884799 ... las-palmasNzedge írta: Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt mondani ahol a ma esti meccset vissza tudnám nézni késő este?
A visszaszamlalo alatt lesz majd egy Media menupont, azon belul meg a 2 felido: 1H-Super es 2H-Super
- h3x0r
https://soccercatch.com/matches/1884799 ... las-palmasNzedge írta: Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt mondani ahol a ma esti meccset vissza tudnám nézni késő este?
A visszaszamlalo alatt lesz majd egy Media menupont, azon belul meg a 2 felido: 1H-Super es 2H-Super
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Igen-igen pontosan ezt olvastam a beszamolokon.Dupla D írta:Igen, ez így van. Egyik oldalon a szakadék, másikon a hegy. A szembejövőket nem látod, mert beláthatatlanok a kanyarok. Helyiek meg mennek ész nélkül. Én, aki eddig csak alföldön vezetett, kicsit paráztam alkalmanként.miro. írta:
Ja igen-igen.
Olvastam,hogy sok helyen van ketiranyu forgalom,de megis csak egy sav van.
Izgalmas lesz.
Mindegy kicsit ovatosabban,sokat dudalva menni fog ez.
Meg azt latom,hogy azert megeri..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Igen, ez így van. Egyik oldalon a szakadék, másikon a hegy. A szembejövőket nem látod, mert beláthatatlanok a kanyarok. Helyiek meg mennek ész nélkül. Én, aki eddig csak alföldön vezetett, kicsit paráztam alkalmanként.miro. írta:Ja igen-igen.Halfkey írta: Meg inkább vmi kicsi mint cirkáló szerintem, legalábbis ha méretre utaltál ezzel (és kirándulni is akarsz).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Én meg kipróbáltam most a City Break parkingot a reptéren. Elég jó. Egyetlen negatívum hogy tele volt és keresgélni kell a helyet, meg ez mondjuk azért picit drágább (14k volt a 3 nap).
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ja igen-igen.Halfkey írta: Meg inkább vmi kicsi mint cirkáló szerintem, legalábbis ha méretre utaltál ezzel (és kirándulni is akarsz).
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Szegényre már ráuszult a legnagyobb.miro. írta:Rauszitom mennyasszonyomra az osszeset.ziro4vr írta: Én valami olyat bérelnék a helyedben, aminek stabil a szerkezete, ha a majmok megtámadnak jól jön. Bár nem tudom jót akarok e neked.
peace