Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Valaki, valahol, valamikor megunja a sok Remy jinxet és jön egy hasonló jelenet.
https://m.youtube.com/watch?v=thKMNPJNzSo
https://m.youtube.com/watch?v=thKMNPJNzSo
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát... ezt sikerült eljinxelnem.
Első 5 rész az Ahsokában teljesen adta, de az utolsó 3 ugyanaz a semmi, mint a korábbi sorozatoknál.
Annyira szar az íve az egésznek. Végére már nem is Ahsoka sorozat lett.
Első 5 rész az Ahsokában teljesen adta, de az utolsó 3 ugyanaz a semmi, mint a korábbi sorozatoknál.
Annyira szar az íve az egésznek. Végére már nem is Ahsoka sorozat lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem is tetszett, az elejen hozza kellett szoknom a bunyozasos jelenetekhez, de amugy vicces kis sorozat. Es en sem neztem sose animet.Halfkey írta: Ezt az animét én nem néztem soha, de így ‘külsősként’ ez a One Piece live action a Netflixen egészen korrekt lett.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Szívesenporonty kösz a privit, válaszolni nem tudok rá mert nem engedélyezted a privát üzik fogadását
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
poronty kösz a privit, válaszolni nem tudok rá mert nem engedélyezted a privát üzik fogadását
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jaja, rohadt jo eddig az egesz, kar h rettento sokat kell varni viszonylag keves reszre.poronty írta: Kibaszott jó mindkét évad. A S2E6 meg a S2E7 pláne nagyon fasza volt.
Amúgy el akarom kezdeni, igen. Sajnos Crunchyrollon csak sub van, van valahol dub?
-
Akkor most menjél és nézd meg az animét, majd fél év múlva, ha beérted az aktuális részt lehet beszélgetni rólaEzt az animét én nem néztem soha, de így ‘külsősként’ ez a One Piece live action a Netflixen egészen korrekt lett.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Ezt az animét én nem néztem soha, de így ‘külsősként’ ez a One Piece live action a Netflixen egészen korrekt lett.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
The Changeling az Appletol elegge odaver. Ha valaki szereti a misztikus dolgokat annak kotelezo megnezni. 5 resz ment le az elso evadbol, tobbszor is libaboros lettem. Legalabb 8/10 a sorozat eddig. A foszereplo csaj pedig
- h3x0r
Most fejeztem be a The Bear 2x6-ot.. azta rohadt, ez most keményen odavert.poronty írta: Kibaszott jó mindkét évad. A S2E6 meg a S2E7 pláne nagyon fasza volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
minden woke cupcake bolond libernyákot beküldenék 1 évre egy ilyenbe dolgozni, edződniszerintem a legtobb ilyen kozeg borzaszto.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
True Detective 4 évad trailer is megjött. Város.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ahol en dolgoztam, ott nem, de amugy hallomasbol es ahol kozvetve jartam (mas reszlegen dolgoztam de nyertem oda bepillantast vagy dekoraltunk keresztfaterral pl) ott 90 szazalekban idegbeteg mindenki, foleg a head chefek tudnak alpari parasztok lenni.aki dolgozott ilyen helyen, tenyleg ennyire feszult a legkor?
szerintem a legtobb ilyen kozeg borzaszto.
persze itt a nagy porgos konyhakrok beszelek es angliarol, spanyolorszagrol.
Nekem a vége fele az a vágatlan, kb 5 perces konyhai "balhé" tetszett.h3x0r írta: The Bear S01
Az eddig Michelin-csillagos ettermekben dolgozo szakacs (Shameless-bol Lip ) megorokli a testvere ettermet, aki fejbe lotte magat. Anyagilag a csod kozeleben, a konyhan belul hatalmas kaosz, amin megprobal valtoztatni. Porgos a sorozat, sok konyhai jelenettel, ordibalassal (aki dolgozott ilyen helyen, tenyleg ennyire feszult a legkor?). Mindenesetre nekem nagyon bejott az elso evad, visszagondolva a tavalyi evre, ott van a legjobb ujoncok kozott. Fel orasak a reszek, egy eselyt meger.
-
Kibaszott jó mindkét évad. A S2E6 meg a S2E7 pláne nagyon fasza volt.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- h3x0r
The Bear S01
Az eddig Michelin-csillagos ettermekben dolgozo szakacs (Shameless-bol Lip ) megorokli a testvere ettermet, aki fejbe lotte magat. Anyagilag a csod kozeleben, a konyhan belul hatalmas kaosz, amin megprobal valtoztatni. Porgos a sorozat, sok konyhai jelenettel, ordibalassal (aki dolgozott ilyen helyen, tenyleg ennyire feszult a legkor?). Mindenesetre nekem nagyon bejott az elso evad, visszagondolva a tavalyi evre, ott van a legjobb ujoncok kozott. Fel orasak a reszek, egy eselyt meger.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Párommal ma nézzük az utolsó részt az első évadból, szerintem teljesen jó. Nem fogja megváltani a világot, de simán jó.nmate írta:Szerintem tök jópofa, néha szekunder szégyenérzetem van a karakterektől (meg a színészi teljesítménytől), de amúgy szórakoztató.h3x0r írta: Only Murders in the Building 1x1
Sorozatjunkien az ev vegi szavazason a 20/30 perces sorozat kategoriat megnyerte. (szerk.: kozben latom, hogy az elso evad 2021-es, az is bekerult az akkori top 5-be, de a masodik evad nyert 2022-ben) Sok uj komediat nem lattam a tavalyi evben, gondoltam akkor miert is ne, probaljuk be ezt. Egy tarsashazban valaki meghal, a rendorseg szerint ongyilkossag, 3 ott lako pedig elkezd nyomozni utana. Egy szinhazi rendezo, egy regebben krimi sorozatban szereplo szinesz es egy fiatal lany (Selena Gomez). A kozos bennuk, hogy mindharman ugyanazt a krimi podcastet hallgatjak.
Igy masfel resz utan olyan langyos volt az egesz. Nem kulonosen vicces, nem nevettem fel kozben, nalam ez alapbol minusz pont. De meg a sztori se erdekel annyira, hogy azonnal inditsam a kovetkezo reszt. Persze, ha nagyon unatkoznek, el tudnam nezegetni mondjuk egy forro csoki szurcsolgetese kozben, mert van egy kellemes hangulata. De ezt most inkabb elengedem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akkor egy atlagos nap a munkahelyennmate írta:Szerintem tök jópofa, néha szekunder szégyenérzetem van a karakterektől (meg a színészi teljesítménytől), de amúgy szórakoztató.h3x0r írta: Only Murders in the Building 1x1
Sorozatjunkien az ev vegi szavazason a 20/30 perces sorozat kategoriat megnyerte. (szerk.: kozben latom, hogy az elso evad 2021-es, az is bekerult az akkori top 5-be, de a masodik evad nyert 2022-ben) Sok uj komediat nem lattam a tavalyi evben, gondoltam akkor miert is ne, probaljuk be ezt. Egy tarsashazban valaki meghal, a rendorseg szerint ongyilkossag, 3 ott lako pedig elkezd nyomozni utana. Egy szinhazi rendezo, egy regebben krimi sorozatban szereplo szinesz es egy fiatal lany (Selena Gomez). A kozos bennuk, hogy mindharman ugyanazt a krimi podcastet hallgatjak.
Igy masfel resz utan olyan langyos volt az egesz. Nem kulonosen vicces, nem nevettem fel kozben, nalam ez alapbol minusz pont. De meg a sztori se erdekel annyira, hogy azonnal inditsam a kovetkezo reszt. Persze, ha nagyon unatkoznek, el tudnam nezegetni mondjuk egy forro csoki szurcsolgetese kozben, mert van egy kellemes hangulata. De ezt most inkabb elengedem.
thereisonly1ronaldo